MarekM Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) W zestawie z USA w komplecie są-okulary na których czasem jest dołączony symbol okularów z ceną ( zależnie od dystrybutora)-woreczek z materiału-gwarancja-naklejka-etui-ewentualnie dodatkowe rzeczy ( w zależności od modelu)- wszystko w kartoniku na którym jest wydrukowany symbol okularów, model, kolor szkieł i ich rodzaj.I zawsze te elementy są, gdy kupujemy w sklepie lub przez internet u dystrybutora.Wygląda to tak jak w tym przykładzie na ebayu.https://www.ebay.com/itm/Smith-Optics-Barra-Matte-Black-Blue-w-Polarized-Blue-Mirror-ChromaPop-Sunglasses/283325599270?epid=10025709459&hash=item41f7858e26:g:XfEAAOSwoZJcLYca:rk:26:pf:0Można też oczywiście na ebayu w USA kupić nowe bez kartonika, czy innych elementów, ale to od osób prywatnych.Europa może ma inaczej, ale czy na forum nie ma nikogo, kto zakupił okulary u dystrybutora i "rozwiąże problem" Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Alek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dzięki Tomek, zamówiłem Ridgewelle czarne z zielonymi szkłami. Opisane jako damskie, ale nie sugeruję się tym, bo na stronie smith'a widnieją jako unisex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 A podpowie mi ktos czy ktores z nich maja fotochrom? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Dzięki . Zamówiłem Drake.Soczewki ponoć szkło. Zobaczymy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 I jeszcze poszukałem trochę dokładnie tego modelu w internecie i w tej kolorystyce Guide Choice, gdyż oprócz braku kartonowego opakowania zainteresowały mnie dwie inne rzeczy. Pierwsza to twarde etui oferowanego do sprzedaży modelu. Ten rodzaj etui jak pamiętam był sprzedawany w innych wcześniejszych modelach ( była już na forum dyskusja na temat etui do okularów Szmith Optics) . Pierwsze modele miały twarde skórzane etui z zapięciem magnesowym ( widać takie w oddali przy tej ofercie)https://www.ebay.com/itm/Smith-Optics-Sunglasses-Guides-Choice-Tortoise-Polachromic-Copper-TLT/264092549468?hash=item3d7d24815c:g:XL0AAOSwn01cGBlv:rk:26:pf:0Potem rodzaj etui, który sprzedawany jest właśnie z okularami na giełdzie, ale to nie były ChromoPop.Okulary Guide ze szkłami ChromaPop miały czarne prostokątne czarne etui takie jak tutajhttps://www.ebay.com/itm/Smith-Optics-Ridgewell-Polarized-CP-Glass-Lense-Tortoise-Frame-Sunglasses/113439292045?hash=item1a69823a8d:g:YRIAAOSw6dhcB3N4:rk:14:pf:0lub z zielonym paskiemhttps://www.ebay.com/itm/Smith-Optics-PivLock-Arena-TLT-Matte-White-Sunglasses/202551608935?hash=item2f29044667:g:Ef0AAOSwsZhcGtyO:rk:13:pf:0,a obecnie czarne prostokątne tego typu.https://www.smithoptics.com/us/Root/Men%27s/Accessories/Sunglasses/Large-Zip-Case/p/SGCSZPL16/sizeVariantsDruga rzecz odbiegająca od normy to zastosowanie szmatki zamiast specjalnego woreczka. Ta sama historia. Szmatki były w zestawie w innych okularach, ale nie w Guidach ChromoPopWszystkie oferowane na ebayu okulary Guide Choice ChromoPop ( specjalnie szukałem używanych, aby nie były to najnowsze wypusty) posiadają inne etui oraz woreczki.https://www.ebay.com/itm/Smith-Optics-Guides-Choice-Matte-Havana-ChromaPop-Brown-Lens/192777593344?hash=item2ce270a200:g:ZsEAAOSwwhxcLBfm:rk:2:pf:0https://www.ebay.com/itm/Smith-Optics-Guides-Choice/283319003512?hash=item41f720e978:g:lkMAAOSw1qhcJYat:rk:3:pf:0Daleki jestem od stwierdzenia, że oferowane okulary nie są oryginałami, ale w porównaniu do tych z USA coś jest na rzeczy.Jeżeli się mylę to proszę o informację, bo po to jest forum, aby podyskutować i dojść do konsensusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 A podpowie mi ktos czy ktores z nich maja fotochrom? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaChyba żadne.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 o co chodzi??? cena jakas taka....... http://www.patlebork.pl/smith-okulary-unisex-drake-w-kolorze-czarnozielonym-ozdoby-zukvigdpo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) o co chodzi??? cena jakas taka....... http://www.patlebork.pl/smith-okulary-unisex-drake-w-kolorze-czarnozielonym-ozdoby-zukvigdpo.htmlNie wiem o co chodzi ale na kolejnych etapach już opisy są po angielsku w trakcie próby zakupu... Płatność jedynie karta kredytowa a wysyłka 40 PLN...Ale opis i fotki takie same jak w tej z poprzedniej akcji... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ja pierdziuuuu.... niedługo to chyba za darmo będzie. Ciekawe, czy oryginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Toż to cena jak na straganie w Egipcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Wałek ... tak jak z linkiem na FB, który krąży z przekierowaniem na stronkę z promocjami na canada goose do 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Jeśli chodzi o promocję na limango to mogę potwierdzić, że stronka jest ok. Zamawiałem kiedyś dwie pary Geoxów i wszystko przebiegło bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 zamówiłem na limango. Dziękuję za podrzucenie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 tak, limango jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 tak, limango jest ok!To mnie uspokoiles.... Dzięki Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Nie wiem jakie etui, sciereczki lub woreczki zalacza sprzedajacy. Na szybkiego ponownie zerknalem na jego oferty i nie moglem znalesc zdjec wyraznie pokazujacych co jest zalaczane z okularami Smith Optics. Byc moze przeoczylem, ale jesli jest tak jak Alek napisal to ma on racje. Cos jest nie tak. Dla mnie osobiscie najwiekszym wskaznikiem, ze cos tu byc moze nie gra jest cena. Smith Optics w tych cenach jest dostepny tylko dla nielicznych, nie mowiac juz o jeszcze nizszej cenie bo nie wierze, ze sprzedajacy na tym nie zarabia. Wiec cena za jaka on te okulary nabywa musi byc jeszcze sporo nizsza. Jesli jakims cudem jednak te Smith Optics zakupuje po tak niskich cenach to zakladam, ze z tymi okularami jest cos nie tak. Podejrzewam, ze sa to byc moze jakies odrzuty. Moze cos innego, nie wiem. Wiem napewno, ze za takie pieniadze nowe modele, nie uzywane jest naprawde ciezko nabyc. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Używam Smithów Riverside od 4 lat. W tym modelu mam szklane szkła, polaryzację i fotochrom. Niektórzy zachwycali się wtedy jeszcze WileyX'ami, które wg. mnie miały odczuwalnie słabszą optykę Jeśli te zamówione (mimo jak się spodziewam szkieł z kompozytu) będą dawały obraz bliski jakościowo do Riversideów to będę bardzo zadowolony z poczynionego zapasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Nie wiem jakie etui, sciereczki lub woreczki zalacza sprzedajacy. Na szybkiego ponownie zerknalem na jego oferty i nie moglem znalesc zdjec wyraznie pokazujacych co jest zalaczane z okularami Smith Optics. Byc moze przeoczylem, ale jesli jest tak jak Alek napisal to ma on racje. Cos jest nie tak. Dla mnie osobiscie najwiekszym wskaznikiem, ze cos tu byc moze nie gra jest cena. Smith Optics w tych cenach jest dostepny tylko dla nielicznych, nie mowiac juz o jeszcze nizszej cenie bo nie wierze, ze sprzedajacy na tym nie zarabia. Wiec cena za jaka on te okulary nabywa musi byc jeszcze sporo nizsza. Jesli jakims cudem jednak te Smith Optics zakupuje po tak niskich cenach to zakladam, ze z tymi okularami jest cos nie tak. Podejrzewam, ze sa to byc moze jakies odrzuty. Moze cos innego, nie wiem. Wiem napewno, ze za takie pieniadze nowe modele, nie uzywane jest naprawde ciezko nabyc. Zobacz na te ceny, portal pewny:https://www.limango-outlet.pl/smith Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Nic tylko kupowac. Takich cen to nawet w USA nie maja. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Kwinto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Ciekawe co jest w komplecie (oprócz okularów oczywiście ) z podlinkowanego sklepu, pakiet jak w USA czy inny. Dajcie znać! Edytowane 4 Stycznia 2019 przez ryba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ciekawe co jest w komplecie (oprócz okularów oczywiście ) z podlinkowanego sklepu, pakiet jak w USA czy inny. Dajcie znać!Pisza ze jest dołączone etui na okulary i ściereczka do czyszczenia Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Moje niedopatrzenie, jak ktoś kupił z tego sklepu niech wrzuci foty. Kupiłem okulary od Dani83 i chętnie porównam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Nic tylko kupowac. Takich cen to nawet w USA nie maja. Wstawiłem linka z zamysłem odniesienia się do: Smith Optics w tych cenach jest dostepny tylko dla nielicznych, nie mowiac juz o jeszcze nizszej cenie bo nie wierze, ze sprzedajacy na tym nie zarabia. Wiec cena za jaka on te okulary nabywa musi byc jeszcze sporo nizsza. I dla przykładu ile sprzedający mógł za nie płacić. Oferowane modele zgadzają się z tymi dostępnymi we wskazanym linku. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Ja w ostatniej chwili zrezygnowałem z zakupu u Dani i kupiłem za 230 z wysyłka Drake z Mirror . Jerkbait to jednak potęga. Szybko wymiotło okularki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Andrzej, daj linka gdzie kupiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi