pmiszk1 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Tyle ze ciemne są. Filtr 3 a wiec na letnia lampę jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Nie ma za bardzo jak porównać bo tamte to Guide Choise i plastikowe soczewki..Porównaj zawiasy, odlew plastiku, czcionkę i krój napisów na oprawkach i szkłach itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) Też je zamówiełem. Wg oficjalnej strony opcje soczewek to:Lens options: ChromaPop™ polarized lenses / TLT polarized glass TLT lenseswięc liczę iż polaryzacja będzie... Dokładnie. W najgorszym razie się odda Heh, smithy prawie wyprzedane Edytowane 4 Stycznia 2019 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Porównaj zawiasy, odlew plastiku, czcionkę i krój napisów na oprawkach i szkłach itp. Takie porównanie niestety nic prawdopodobnie nie da. Różne modele i czaso-okres ich produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Nie dziwota, za taka cenę grzechem byłoby nie kupić. Sam zamówiłem Drake, z obawy że Guidy będą za duże...Dzieki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Nie dziwota, za taka cenę grzechem byłoby nie kupić. Sam zamówiłem Drake, z obawy że Guidy będą za duże...Dzieki Tomek Drake to model na dużą głowę ze sporymi szkiełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Faktycznie szkła mają tylko dwa milimetry węższe od guide's, ale dłuższe zauszniki. Trochę mnie opis na limango zmylił. Obydwa modele są opisane "Medium-large fit" . No zobaczymy jak przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Smith Outlier zamówiony dzięki. Ciekawe czy będzie pasował na mój specyficzny telewizor????. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Porównaj zawiasy, odlew plastiku, czcionkę i krój napisów na oprawkach i szkłach itp.Dostaniecie okulary z tego sklepu internetowego i wtedy porównamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kolego ryba7, a gdzie dostałeś soczewki Amber z fotochromem? Możesz jakiś link podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Od prywatnej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Aha, dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Moze i ja wtrace swoje trzy grosze na temat zakupu w Europie vs USA. Ogolnie rzecz biorac dystrybutor na Europe Safilo ma jakby mniej rygorystyczne podejscie do sprzedazy Smithow. Dlaczego tak sadze? Trafialy mi sie pudelka ze starszych modeli, szmatka zamiast woreczka czy raz nawet okulary ktore wyraznie juz nalezaly do 3 kategorii jakosciowej. Oczywiscie okularki mozna bylo oddac bez zadnych ceriegieli ale niesmak pozostal. Do tego kontakt z dystrybutorem w zasadzie zaden. No i ta dwuletnia, o ile sie nie myle gwarancja kiedy w Usa chyba jest dozywotnia tez cos mowi. Ps Prosze mnie poprawic jesli cos pomieszalem jesli chodzi o gwrancje Smith'a.Smith nawet nie ukrywa, że dla nich Europa to drugi świat i dla nich tego rynku zbytu nie musi być. Stąd Smith daje tylko dwa lata gwarancji. Towar jakościowo na Europę jest taki sam jak na USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Pakiet USA właśnie dotarł! Bez pudełka Ramki Chamber, szkła kolor Amber, fotochrom. Krótki spacer nad rzeką i wiem że to jest to czego szukałem To ja mam takie same pudełko i chusteczkę zamiast woreczka. Od Dani83, Safilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Spoko. Wierzę. Damy znać.Moje Drake z mirrorem będą jutro. Sam jestem ciekaw porównania z tymi z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Okulary już dojechały. Wygląda że wszystko OK.Dzięki koledzy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dostałem SMS'a, że dzisiaj u mnie będzie kurier z okularami. Mam nadzieję że po pracy będę mógł coś o nich napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Moje już czekają na mnie w domu... Dostępem zapewnienie że sklepu że są to oryginalne okulary.. Zobaczymy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Okulary już dojechały. Wygląda że wszystko OK.Dzięki koledzy!Oryginalne? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Moje mają być dopiero dzisiaj wysłane, jeszcze nie mam potwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Okulary już dojechały. Wygląda że wszystko OK.Dzięki koledzy! Drac a który model zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Dostawa w 1-2 dni robocze,czyli jutro lub pojutrze. Do tego czasu już chyba coś będzie wiadomo.???? Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Tom Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) A kto ich tam wie czy oryginały. Ale wykonanie perfekcyjne, dużo detali mega dopracowanych.dla siebie wziąłem okulary damskie Ridgewellżona wybrała Feature. Wziąłem babskie ze względu na mniejsze szkła /niższe/ niż w większości modeli bo nie lubię wielkich które zasłaniają całą twarz, tym bardziej że łeb nie za wielki pasują idealnie. zawiasy mają fajne bo wyginają sie rownież na zewnątrz.jestem bardzo zadowolony z ich wykonania, jakość szkieł sprawdzę jak będzie większe słońce. oczywiście woreczek Smith, wszystko zapakowane w folie i jakieś papiery Smith.....sądzę, że faktycznie Smith.A jeżeli nie to nie chcę o tym wiedzieć Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Drac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ja dostałem takie na urodziny na jesieni. Nie miałem wcześniej SMITH ale potwierdzam, że wykonanie 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Moje jeszcze nawet nie wysłane Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi