Skocz do zawartości

Okulary Smith Optics

Wędkarz87

Rekomendowane odpowiedzi

Też je zamówiełem. Wg oficjalnej strony opcje soczewek to:

Lens options: ChromaPop™ polarized lenses / TLT polarized glass TLT lenses

więc liczę iż polaryzacja będzie...

Dokładnie. W najgorszym razie się odda :)

Heh, smithy prawie wyprzedane :)

Edytowane przez coma

Moze i ja wtrace swoje trzy grosze na temat zakupu w Europie vs USA. Ogolnie rzecz biorac dystrybutor na Europe Safilo ma jakby mniej rygorystyczne podejscie do sprzedazy Smithow. Dlaczego tak sadze? Trafialy mi sie pudelka ze starszych modeli, szmatka zamiast woreczka czy raz nawet okulary ktore wyraznie juz nalezaly do 3 kategorii jakosciowej. Oczywiscie okularki mozna bylo oddac bez zadnych ceriegieli ale niesmak pozostal. Do tego kontakt z dystrybutorem w zasadzie zaden. No i ta dwuletnia, o ile sie nie myle gwarancja kiedy w Usa chyba jest dozywotnia tez cos mowi.

Ps Prosze mnie poprawic jesli cos pomieszalem jesli chodzi o gwrancje Smith'a.

Smith nawet nie ukrywa, że dla nich Europa to drugi świat i dla nich tego rynku zbytu nie musi być. Stąd Smith daje tylko dwa lata gwarancji. Towar jakościowo na Europę jest taki sam jak na USA.

A kto ich tam wie czy oryginały. Ale wykonanie perfekcyjne, dużo detali mega dopracowanych.

dla siebie  wziąłem okulary damskie :) Ridgewell

żona wybrała Feature. 

Wziąłem babskie ze względu na mniejsze szkła /niższe/ niż w większości modeli bo nie lubię wielkich które zasłaniają całą twarz, 

tym bardziej że łeb nie za wielki :)

pasują idealnie. zawiasy mają fajne bo wyginają sie rownież na zewnątrz.

jestem bardzo zadowolony z ich wykonania, jakość szkieł sprawdzę jak będzie większe słońce.

oczywiście woreczek Smith, wszystko zapakowane w folie i jakieś papiery Smith.....

sądzę, że faktycznie Smith.

A jeżeli nie to nie chcę o tym wiedzieć :D

Edytowane przez Drac
  • Like 3