zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Moze to jakis starszy model, a moze po prostu Black to jest Shiny Black. Natomist nie widze czarnych oprawek z ChromaPop Glass z brazowymi soczewkami . Przynajmniej na stronie Smith Optics.Hmmm. Na oprawce pisze black... A szkła są... Hmmmm moja żona właśnie mi powiedziała że są zielone... dla mnie brązowe ale wierzę bardziej kobiecemu oku Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 A no tak. Na oprawce pisze black. Ja odnosilem sie do tej bialej naklejki. Na niej pisze Shiny Black. Ze zdjec szkielka wygladaja na brazowe, ale moze rzeczywiscie sa zielone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Tak, raczej z tych większych modeli. + Medium-large fit / coverage Rozmiary ramki: 61-42-16-120 mm.Wygięcie - 8 Base Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) @Tomasz eS a jak się ma sprawa ściereczki/woreczka? Materiał pokrowca widzę taki sam jak przy okularach od Daniego, papiery takie same.. Widzę że sami nie wiecie co kupiliście i w jakim kolorze Edytowane 7 Stycznia 2019 przez ryba7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) @Tomasz eS a jak się ma sprawa ściereczki/woreczka? Materiał pokrowca widzę taki sam jak przy okularach od Daniego, papiery takie same..Jest szara ściereczka... Myślę że to to samo Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Niechciał bym nikogo wku......ić Kupione dla żony Ray Ban'y też w bardzo atrakcyjnej cenie, zgaduj zgadula..................oryginały ? No niestety nie, a wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Z ta sciereczka to dziwna sprawa. Moje wszystkie Smith'y maja woreczki. O etui nie wspomne, a juz etui z klodka to w ogole nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Guides'y CP+ Polarized Właśnie odpakowałem. W zestawie etui, sciereczka, pasek i papiery. Teraz biorę się za Drake. Pozniej wrzucę foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 W sumie na dwoje babka wróżyła. Ale te gogle i kaski też by była lipa , tak duży sklep może otwarcie sobie pozwolić na sprzedaż podrabianego towaru ? Przecież był strzał w kolano Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Moje SMITHY z tego co wiem były kupione na Limango i każde zaopatrzone były w ulotkę SAFILO Group i oddzielne opakowanie również opatrzone Safilo... Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Robert Crocker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Moje SMITHY z tego co wiem były kupione na Limango i każde zaopatrzone były w ulotkę SAFILO Group...Jak u nas zatem... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Guides'y CP+ Polarized Właśnie odpakowałem. W zestawie etui, sciereczka, pasek i papiery. Teraz biorę się za Drake. Pozniej wrzucę foty.Czekam a drake... Chyba brałeś ten kolor co ja... szkło czy nie? Zielone? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Mi się wydaje, ze sa ok. Pamiętam że miałem w opakowaniu jeszcze jakieś naklejki Smitha... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jak u nas zatem... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTomek a jak Twoje wrażenia po zakupie ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Tomek a jak Twoje wrażenia po zakupie ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaPozytywne... Wykonanie super... Jedynie nie są szklane chyba jak w opisie... Albo przynajmniej tak mi się wydaje... Myslalem że są brązowe... Ale nie żona potwierdziła że to zieleń Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 No i super . Moje dojdą jutro , to napiszę jakie wrażenia . Nie bardzo chce mi się wierzyć że tak otwarcie sprzedawali by podrobione okulary , kaski i gogle też podrobione ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zamawiający w safilo okulary Smitha wybiera okulary plus oddzielnie etui z pośród kilku. Do tego nigdzie w papierach nie masz przypisanych okularów do etui więc jaki sprzedawca wyda taki jest. Limango najprawdopodobniej ma stocki z Niemiec,ale wy wszędzie doszukujcie się spisków Ty Tomasz masz symbol L7 czyli ChP+ polarized Gray Green 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zamawiający w safilo okulary Smitha wybiera okulary plus oddzielnie etui z pośród kilku. Do tego nigdzie w papierach nie masz przypisanych okularów do etui więc jaki sprzedawca wyda taki jest. Limango najprawdopodobniej ma stocki z Niemiec,ale wy wszędzie doszukujcie się spisków Ty Tomasz masz symbol L7 czyli ChP+ polarized Gray GreenNo właśnie a liczyłem na Gray Green glass Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Wykonanie na bardzo wysokim poziomie. Nie mam zadbych podstaw żeby sądzić że to mogą być podróbki ... są papiery i ulotki Safilo na szmatce tłoczenia logo SMITH. Nie wspomnę już o wysokich parametrach optycznych. Po SOLANO, które długo mi służyły jest to zdecydowany przeskok. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Klodke tez mozna zamowic? A tak na powaznie, gdzie na stronie Smith Optics sa dostepne czarne Drake z ChromaPop+ Gray Green? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Klodke tez mozna zamowic? A tak na powaznie, gdzie na stronie Smith Optics sa dostepne czarne Drake z ChromaPop+ Gray Green?Tam nie ma żadnej kłódki... Coś się tak uczepil Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jak ktoś ma wątpliwości wystarczy napisać do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ojej wygladalo to jak klodka. Bardzo ladne Tomaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie wiem co zamawiales i co miało być,ale szklane ChromaPopy to nowość na 2018 rok i to nie realne jest żeby w outletach były dostępne nowości, pomijając fakt, że nawet chyba nie ma szklanych soczewek o tym kolorze w chromapopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi