zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Ojej wygladalo to jak klodka. Bardzo ladne Tomaszu. Hehe pisałem że to tylko taka perspektywa Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie wiem co zamawiales i co miało być,ale szklane ChromaPopy to nowość na 2018 rok i to nie realne jest żeby w outletach były dostępne nowości, pomijając fakt, że nawet chyba nie ma szklanych soczewek o tym kolorze w chromapopie.Nie siedzę w smithach... I średnio się nimi interesowałem... Ale czytałem opis na stronie limango i tam pisało że mają być szklane... Kolega który sprzedawał je na naszej giełdzie też twierdził że na 99% są szklane... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 W sumie na dwoje babka wróżyła. Ale te gogle i kaski też by była lipa , tak duży sklep może otwarcie sobie pozwolić na sprzedaż podrabianego towaru ? Przecież był strzał w kolano Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Na allegro są dostępne podrabiane buty w okazyjnych cenach...sam się naciąłem. Rozmawiałem z ekspertem ze straży granicznej odnośnie podróbek. Na pierwszy rzut oka jest bardzo ciężko odróżnić oryginał od podróbki. Różnice wychodzą w składzie materiału, w szyciu, w trwałości itp. Trzeba uważać na okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kwinto na stronie znajdziesz tylko te okulary, które mają na stanie. Jeśli nie masz tych to znaczy, że są wysprzedane. Tomek mam to szczęście, że osobiście znam wszystkich w Polsce co znają się na Smithach i raczej nie ma w tym gronie tej osoby ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Na allegro są dostępne podrabiane buty w okazyjnych cenach...sam się naciąłem. Rozmawiałem z ekspertem ze straży granicznej odnośnie podróbek. Na pierwszy rzut oka jest bardzo ciężko odróżnić oryginał od podróbki. Różnice wychodzą w składzie materiału, w szyciu, w trwałości itp. Trzeba uważać na okazje Na allegro czy Olx może ktoś zniknąć z dnia na dzień . Ale żeby zamknąć tak dużą sprzedaż internetową pod wyrobioną marką dla kilkudziesięciu sztuk okularów? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) No to fotki. Najpierw Riverside'y ściągnięte przed czterema latami z USA. Tylko gdzieś mi się woreczek zawieruszył albo go nie miałem, nie pamiętam: Guides Choice z limango, spolaryzowane mimo błędnego opisu Kolor oprawek Matte Havana 96V: Drake, koloru szkieł nie umiem określić na razie. Przy sztucznym świetle ciężko mi stwierdzić. Wydają się ciemniejsze niż Guidesy. Oba modele nie odbiegają jakością wykonania i obrazem jaki dają od oryginałów w mojej ocenie. Zobaczymy jak za dnia się zaprezentują ale pewnie najwcześniej w sobotę... Edytowane 7 Stycznia 2019 przez coma 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Na allegro czy Olx może ktoś zniknąć z dnia na dzień . Ale żeby zamknąć tak dużą sprzedaż internetową pod wyrobioną marką dla kilkudziesięciu sztuk okularów? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Jacku nie doprecyzowałem... mówię o sprzedawcach którzy mają kilkaset przedmiotów w swojej sprzedaży Nie neguje tego, że okulary są podrabiane ale czasami może zdarzyć się zły zakup z niepewnego źródła i trzeba się tego pozbyć np. dobrą promocją to są tylko moje spekulacje... Miałem również pecha kupując zegarek dla żony a raczej coś co wygląda jak zegarek a jest mode i pisze na kopercie Michael Kors... po odesłaniu na reklamację sprzedający napisał mi, że zegarek nie podlega reklamacji ponieważ był otwierany... tylko, że nie był i tak chciał mnie naciągnąć na ekstra kaskę. Skończyło się na kilku @ i paragrafach - pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jacku nie doprecyzowałem... mówię o sprzedawcach którzy mają kilkaset przedmiotów w swojej sprzedaży Nie neguje tego, że okulary są podrabiane ale czasami może zdarzyć się zły zakup z niepewnego źródła i trzeba się tego pozbyć np. dobrą promocją to są tylko moje spekulacje... Miałem również pecha kupując zegarek dla żony a raczej coś co wygląda jak zegarek a jest mode i pisze na kopercie Michael Kors... po odesłaniu na reklamację sprzedający napisał mi, że zegarek nie podlega reklamacji ponieważ był otwierany... tylko, że nie był i tak chciał mnie naciągnąć na ekstra kaskę. Skończyło się na kilku @ i paragrafach - pomogło W sumie typowa Polska ,wy....ć naiwniaków. Niestety jak większość z nas też nie raz zostałem wy....y i to ma naszym forum koleżeńskim , może jednak tak duży sklep internetowy ....... I ciekawy jestem porównania z Shimano które na kolana nie powala w przybliżonej cenie. Zobaczymy może nie jest to następna mina[emoji57]. Niestety nie stać mnie na wydatek 700 czy więcej [emoji20] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Niechciał bym nikogo wku......ić Kupione dla żony Ray Ban'y też w bardzo atrakcyjnej cenie, zgaduj zgadula..................oryginały ? IMG_20190107_170916.jpg No niestety nie, a wyglądały Gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Coma, moje Guide'y wyglądają tak samo. Poza tym chciałem brązowe poliweglany w chroma pop lub cp+ . Szczęśliwie idealnie pasują mi na glowe:) Edytowane 7 Stycznia 2019 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Żałuję że nie kupiłem tych guideów Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Mogę Ci sprzedać Guidy CP+ kolor Brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Niechciał bym nikogo wku......ić Kupione dla żony Ray Ban'y też w bardzo atrakcyjnej cenie, zgaduj zgadula..................oryginały ? IMG_20190107_170916.jpg No niestety nie, a wyglądały Jak chcesz wincyj takich to mam po 3dychy haha :-D Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kolego skąd te raybany i skąd pewność o ich nieoryginalnosci.Wyglądają dość dobrze Nie mów żonie że podróby! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kolego skąd te raybany i skąd pewność o ich nieoryginalnosci.Wyglądają dość dobrze Nie mów żonie że podróby! ???? Bo mozna takie komplety za 20-30zl kupić na stronie z Chin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 No ale co tu porównywać? Jakieś okulary z Chin z tymi z dużego sklepu z markowymi produktami? Nie wiadomo skąd i w jakich okolicznościach kolega Małkonciniak kupił swoje podróbki ale co to ma do Smithów z limango? W mojej ocenie są oryginalne więc po co siać ferment? Poczekajmy na głosy innych, którzy kupili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Limango to jednak sprawdzone miejsce na zakupy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ściereczki są identyczne, nawet naklejka ta sama. Nie mam wątpliwości, że te z Limango to oryginały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Mogę Ci sprzedać Guidy CP+ kolor Brown Takie jak te na zdjęciu? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dzisiaj dotarły Drake w brązie za 162 pln z przesyłka pobraniową. Nie miałem nigdy Smith ów, wiec nie wiem czy to oryginały. Porównując je do Oakley Holbrook to wykonanie kapitalne. Polaryzacja i kontrast dużo lepsze,ale oprawki Oakley wygodniejsze. Soczewki miały być szklane ,ale to raczej "plastik"Gdyby ktoś mógł zważyć Drake z soczewkami szklanymi to można by mieć pewność . Te kupione na Limango ważą około 28 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Byłem prawie pewny jak zamawiałem, że to nie będzie szkło tylko poliwęglan Na limango bezmyślnie skopiowali opisy nie wiadomo skąd. Niemniej jednak nie widziałem wczoraj różnicy w jakości obrazu między nimi a szklanymi smithami techlite Zobaczymy jak w dziennych warunkach to będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Takie jak te na zdjęciu? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Do mnie również zawitały. Drake ze szkłami Brown z CP+ i lekkim mirrorem. Jak dla mnie 99% oryginał przy porównaniu z Drake USA ale ja się nie znam. Porównanie Drake Brown mirror z Brown z USA. Mirror i ChromaPop+ daje kopa . Literki Drake Europa kontra Drake USA. Reasumując - szkoda że ich już nie ma bo w tej cenie ze dwie pary do samochodu bym jeszcze kupił. Ciekawe czy na giełdzie w cenie zakupu się pojawią . Edytowane 8 Stycznia 2019 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No ja nie miałem tyle szczęścia , miały być Smith Drake[emoji24] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 O kurde.... Troche "inne" Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi