thug Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pewnie niedoszły nabywca ników podobnie zniesmaczony Może uda się naprawić sytuację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Próbowałeś reklamować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Fajne macie etui... Moje Ridgewell'e przyszły w takiej skarpecie xDPozostałe parametry jak u innych, poza brakiem sztywnego etui oraz ściereczki.Napiszę do obsługi sklepu, zobaczymy co powiedzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Fajne macie etui... Moje Ridgewell'e przyszły w takiej skarpecie xDPozostałe parametry jak u innych, poza brakiem sztywnego etui oraz ściereczki.Napiszę do obsługi sklepu, zobaczymy co powiedzą.Zamówiłes damskie to Ci torebkę dodali Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No i moje nie są oryginalne [emoji3525]. Wykrakałem Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie wyobrażalne sytuacje macie koledzy.Widać, że klientów w Polsce robią w bambuko jak tylko mogą.Pomyłki wszędzie się zdarzają, ale takie numery to chyba "polityka" firmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Hahaha:)Moje outlier przyszły i przyjęła żona. Za małe na mój łeb. Wykonanie na podobnym poziomie do moich dwóch pozostałych par Smith. Nie było ściereczki ale był twardy futerał.Drake już zamówiłem, podobno ostatnią parę. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez karkoszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Hłe hłe hłe Jerkbait ich zasypał zamówieniami, pewnie mieli tam niezły pieprznik Ciekawie się to rozwija, zobaczymy jak sklep sobie z tym fantem poradzi. Ja jestem zadowolony ze swojego zamówienia, może dlatego, że było jednym z pierwszych przed lawiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ze tak powiem z angielskiego: you get what pay for. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) No i moje nie są oryginalne Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaAle to zupełnie inne okulary Ci wysłali (pomyłka?). Moje drake'i są takie jak powinny być. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ale to zupełnie inne okulary Ci wysłali (pomyłka?). Moje drake'i są takie jak powinny być.Ano inne . Badziewie Nike Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie wiem czy etui jest warte kilku stówek więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie wyobrażalne sytuacje macie koledzy.Widać, że klientów w Polsce robią w bambuko jak tylko mogą.Pomyłki wszędzie się zdarzają, ale takie numery to chyba "polityka" firmy!Jakie robienie w bambuko? Są to resztki z rynku niemieckiego, które zostały zakupione przez sklep outletowy za grosze jak leci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 porządna firma ; dobrze chociaż , że nie spawalnicze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Próbowałeś reklamować?Wieczorem jak wrócę do domu , oczywiście będę reklamować . Ale raczej na okulary nie ma co liczyć [emoji53] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Radku, jak to w realu wyglada? Kupuja osobno okulary i do nich zakupuja dodatki? Nie ma tutaj jakis standardow jak w USA? Wszystkie okulary Smith Optics zamowione w Stanach przychodza tak samo pakowane z takimi samymi dodatkami (z malymi wyjatkami). Mam cztery pary i kilka zamawialem dla kolegow z forum. Wszystkie byly identycznie pakowane z identycznymi etui, woreczkami i pudelkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Nie wiem czy etui jest warte kilku stówek więcej Jak tak temat przemyśleć i podejść do niego na spokojnie od pragmatycznej strony to oczywiście zdecydowanie nie. Możliwe, że tak jak ktoś pisał to resztki z jakiegoś tam rynku czyli jak to mówią pułkowniki ???? które lepiej sprzedać po kosztach, aniżeli oddać za darmo. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Radku, jak to w realu wyglada? Kupuja osobno okulary i do nich zakupuja dodatki? Nie ma tutaj jakis standardow jak w USA? Wszystkie okulary Smith Optics zamowione w Stanach przychodza tak samo pakowane z takimi samymi dodatkami (z malymi wyjatkami). Mam cztery pary i kilka zamawialem dla kolegow z forum. Wszystkie byly identycznie pakowane z identycznymi etui, woreczkami i pudelkami.Zamawiasz okulary + etui oddzielnie. Niektóre okulary z limitowanych i sygnowanych edycji mają od razu przypisany pokrowiec i etui(ten czerwony pokrowiec z takiego własnie zestawu pochodzi). Ty zamawiasz w miejscu gdzie się znają i wiedzą co to jest Smith,gdzie mają pełną wiedzę na temat produktów tej marki. Wystarczy popatrzeć na asortyment jaki ma np ten limango i wiesz, że nikt tam nie wie co tak naprawdę sprzedaje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Limango to jednak sprawdzone miejsce na zakupy. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 No ja zamawiam bezposrednio od Smith Optics wiec podejrzewam, ze co nieco wiedza. ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Niedobrze że macie pecha. Firma trochę dziwna - brak paragonu w paczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Na stronie można wydrukować rachunek lub zamówić fakturę jak się wejdzie w swoje zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Z jakości jestem zadowolony, potem porównam z posiadanymi Liw Lewantami, te Ridgewell są chyba trochę mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Chciałem mieć wybór. Inny model przysłali ok[emoji57] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Soczewki gdzieś w sieci znslazlem z poliwęglanu jakby co. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi