Robert Crocker Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jedne kupione na jesieni, drugie teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 U mnie wszystko ok. Porównałem obie pary .... ściereczki są, z tłoczonym logo, twarde etui i naklejki smitha, na opakowaniach loga i papiery od dystrybutora. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 U mnie wszystko ok. Porównałem obie pary .... ściereczki są, z tłoczonym logo, twarde etui i naklejki smitha, na opakowaniach loga i papiery od dystrybutora.A jaki to model, bo wygląda na to, że masz egzemplarz bez ChromaPop. U mnie jest to zaznaczone na szkłach i było na naklejce, jest również na oprawkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Na obu są napisy na oprawkach. Na tych po lewej są naklejki. Nie pamietam co to za modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Przybywa uzytkownikow ( a przynajmniej wlascicieli) tych fajnych okularow.Zna ktos zrodlo sprawnego pozyskania tego sznureczka do okularow ? Jeden mam, przydalby mi sie do drugiej pary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Chodzi o jakieś specjalistyczne sznureczki? Bo ja takie zwykłe ze sklepu BHP kupowałem. Takie czarne sznurowadła do nałożenia na oprawki. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Chodzi o jakieś specjalistyczne sznureczki? Bo ja takie zwykłe ze sklepu BHP kupowałem. Takie czarne sznurowadła do nałożenia na oprawki. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Tam jest taki patent, ze sie wyjmuje takie zaslepki i ten sznurek ma owe zaslepki zintegrowane.Plus tego jest taki, ze nic nie jest nakladane na oprawke, nic nie bedzie uwieralo, jak sie okulary docisnie zimowa czapka do uszu/ glowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Daniel, chodzi Ci o te z ramek Guide's Choice? One tylko pasuja do tych ramek. Do innych nie podejda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Daniel, chodzi Ci o te z ramek Guide's Choice? One tylko pasuja do tych ramek. Do innych nie podejda. Mam dwie sztuki Chiallis. Tam jest mozliwosci takiego "integrated leash" Tylko ze mam jeden "leash"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ok. W takim razie Guide' Choice nie sa jedynymi. Jesli te z Guide' Choice podejda to byc moze mam ekstra pare. Musze poszukac w domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Captains też mają ten sznureczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Sprawdzilem Riverside, ktore mam od kilku lat.Tam tego patentu nie da sie zastosowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czyli niektore maja, a niektore nie. Z tych co ja mam (Otutlier, Backdrop i Drake) te sznureczki nie podejda. Do ktorych ramek potrzebujesz ten leash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100icki Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Gdzie w Manchesterze kupie okulary Smith Optics (sklep stacjonarny),szukam, szukam a efektow nie ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Czy wszytkie okulary Smith sa produkowne we Wloszech czy tez w innych krajach np Chiny, Tajlandia itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nie wszystkie sa produkowane we Wloszech. Niektore sa w Chinach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Przybywa uzytkownikow ( a przynajmniej wlascicieli) tych fajnych okularow.Zna ktos zrodlo sprawnego pozyskania tego sznureczka do okularow ? Jeden mam, przydalby mi sie do drugiej pary...Tutaj można zamówić. https://caddis.pl/product-pol-5752-Smith-Optics-Smith-Integrated-Leash.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Już rozumiem na czym ten bajer polega Na szczęście moje nie są kompatybilne i zadowolę się czymś bardzo podobnym do :https://caddis.pl/product-pol-5749-Smith-Optics-Smith-Chum-Retainer-Black.htmlAle bez logo i za ułamek ceny Edytowane 9 Stycznia 2019 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Tutaj można zamówić. https://caddis.pl/product-pol-5752-Smith-Optics-Smith-Integrated-Leash.htmlDziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ja do Riverside’ów mam taki:https://www.decathlon.pl/pasek-do-okularow-przeciwsonecznych-id_8091786.html Ale dzisiaj wziąłbym ten, jak kupowałem nie było go jeszcze:https://www.decathlon.pl/pasek-strap-uni-110-id_8501389.html Oba po niecałe 5zł z przesyłką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Wrzucę jeszcze ja swoje 3 grosze w tym temacie.Wg.mnie, podkreślam mnie oryginalna leash jest bardzo nie praktyczna.Została ona chyba stworzona dla amerykańskich użytkowników, którzy stoją sobie w okularkach na plaży lub ostatecznie na łódce.Korzystanie z niej przy wędkarskim nakryciu głowy ( o kapeluszu nie wspomnę) bardzo utrudnione. O przedzieraniu się nad pstrągową rzeka nie ma mowy. Dwu, czy trzykrotne zaczepienie o gałęzie mało nie skończyło się rozerwaniem okularów. Zwykłe " sznurkowe" jest o wiele lepsze ( używam), chociaż nie zdarzyło mi się, aby okulary kiedykolwiek spadły mi z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Gdyby taka fabryczna smyczka je rozerwała to bardzo źle by świadczyło o Smithach. Na sucho nie wydaje mi się by okulary mogły się połamać zanim gumka wyskoczy z zausznika. Ale podkreślam, że nie używałem jeszcze Guaidsów w terenie więc może masz rację i z czasem zweryfikuję swoje domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Czy wszytkie okulary Smith sa produkowne we Wloszech czy tez w innych krajach np Chiny, Tajlandia itd?Na to jest bardziej skomplikowana odpowiedz Ramki do okularów robią we Włoszech i w Chinach i zależne jest to od modelu, optykę do okularów w Utah Edytowane 10 Stycznia 2019 przez radek_u 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 ..firmy "krzaki" rosną jak grzyby po deszczu ..kto chce "oryginalne" Oekleye za stowe?? >> http://www.igrzyskasto.pl/index.php?main_page=advanced_search_result&keyword=Okulary%20Przeciws%C5%82oneczne%20Oakley%20Crankshaft%20M%C4%99skie&imageField_x=33&imageField_y=22 ..miałem własnie swoje sprzedać bo nie na mój łeb ale tu są "oryginały" za darmo prawie wiec nie ma sensu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CR33D Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Caly czas mnie zastanawia jak to mozliwe, ze takie sklepy funkcjonuja. Nie ma żadnych jednostek, ktore zajmuja sie podrobkami itp czy o co chodzi.. tak jak po cichu na bazarze mozna kupic podrobiony towar to rozumiem, ze nie idzie tego łatwo wykryc, ale tutaj sie nawet z tym nie kryja.. to samo jest na allegro.. Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi