lexi Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Caly czas mnie zastanawia jak to mozliwe, ze takie sklepy funkcjonuja. Nie ma żadnych jednostek, ktore zajmuja sie podrobkami itp czy o co chodzi.. tak jak po cichu na bazarze mozna kupic podrobiony towar to rozumiem, ze nie idzie tego łatwo wykryc, ale tutaj sie nawet z tym nie kryja.. to samo jest na allegro.. Pozdrawiam,MichałSzybki tap [emoji41]..wiesz to nie takie proste.. witryna "wisi" na serwerze w stanach sklep działa tutaj - namiarów żadnych nie ma wiec niezbyt wiadomo kto by miał ich ścigać (dopóki sam właściciel marki nie zareaguje).... mnóstwo jest tez takich "firm" które mając siedzibę w jakimś kraju "X" wysyłają towar na cały świat oprócz własnie "X" - ale to już bardziej "podatkowa bajka".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Do mnie też przyszły okularki, ale mam mieszane uczucia. Okulary bez śladów używania, ale ewidentnie pochodzą ze zwrotów. U mnie brak był:- woreczka- tekturowego pudełka- zerwana naklejka z soczewki.Poza tym wszystko to co na zdjęciach. Ktoś może potwierdzić oryginalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Że też ja nie wziąłem tego modelu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Do mnie też przyszły okularki, ale mam mieszane uczucia. Okulary bez śladów używania, ale ewidentnie pochodzą ze zwrotów. U mnie brak był:- woreczka- tekturowego pudełka- zerwana naklejka z soczewki.Poza tym wszystko to co na zdjęciach. Ktoś może potwierdzić oryginalność? IMG_20190110_182411_1.jpg IMG_20190110_182554.jpg IMG_20190110_182623.jpg To brakuje Ci tylko szmatki bo w tym modelu ani pudełka ani naklejki nie dostałem.No i masz fajniejsze etui Edytowane 10 Stycznia 2019 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Panie! Masz sztywne etui.Ja sam woreczek dostałem.Ale jak chcesz to mozemy sie wymienic - woreczek za pokrowiec ze zdjęcia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 To brakuje Ci tylko szmatki bo w tym modelu ani pudełka ani naklejki nie dostałem.No i masz fajniejsze etui Dokładnie tyle było w zestawie.Poza tym okulary są super. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Panie! Masz sztywne etui.Ja sam woreczek dostałem.Ale jak chcesz to mozemy sie wymienic - woreczek za pokrowiec ze zdjęcia Nie dzięki wolę etui:) Czy CP+ Polarized wskazują na soczewki ChromaPop™ PLUS Polarized Brown? Teoretycznie tak, ale po opisie ze sklepu to spodziewałem się dostać ChromaPop™ Polarized Brown... BTW: Limango działa także w innych krajach, stany magazynowe są wspólne. Naklejki na woreczku foliowym w które zapakowane było etui z okularami sugeruje kraj pochodzenia Niemcy. Podejrzewam iż po prostu weszli w posiadanie okularów pochodzących ze zwrotów/powystawowych stąd ceny i niekompletność zestawów. Jestem zadowolony, ale fajnie jakby na stronie napisali iż w zestawie może brakować woreczka, czy też etui 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Na stronie to była informacja, że w ogóle nie mają polaryzacji Także tego...Na pewno nie są to też okulary powystawowe bo nie ma na nich śladu zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Jakby ktoś jeszcze chciał kupić to na stronie znowu są dostepne Drake i Guidy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Drake chyba w ciut wyższej cenie niż były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodzu Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Do mnie też przyszły okularki, ale mam mieszane uczucia. Okulary bez śladów używania, ale ewidentnie pochodzą ze zwrotów. U mnie brak był:- woreczka- tekturowego pudełka- zerwana naklejka z soczewki.Poza tym wszystko to co na zdjęciach. Ktoś może potwierdzić oryginalność? IMG_20190110_182411_1.jpg IMG_20190110_182554.jpg IMG_20190110_182623.jpg Mnie zastanawia wygląd znaku CE, na pierwszy rzut oka to raczej nie jest oryginalny znak ale być może tak tylko zdjęcie oddaje. Do poczytania na temat wyglądu znaku CE i chińskiego podrobionego odpowiednika http://lubimymaszyny.pl/porady/znak-ce-a-china-export-nie-daj-sie-nabrac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Przed chwila zamówiłem Guides Choice . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 A ja Drake... Więc mi proszę teraz nie mówcie, że to podróbki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Tu masz porównanie:http://jerkbait.pl/topic/109013-okulary-smith-optics/page-16#entry2515321 No i coście najlepszego zrobili, znowu nie ma Edytowane 10 Stycznia 2019 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Mnie zastanawia wygląd znaku CE, na pierwszy rzut oka to raczej nie jest oryginalny znak ale być może tak tylko zdjęcie oddaje. Do poczytania na temat wyglądu znaku CE i chińskiego podrobionego odpowiednika http://lubimymaszyny.pl/porady/znak-ce-a-china-export-nie-daj-sie-nabrac/ Sprawdziłem z linijką, odstęp pomiędzy literkami jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Tutaj też są przyzwoite ceny ale sklepu niestety nie znam: https://www.optykaworld.pl/designer-sunglasses/Smith/-----------4------polarized----- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ten sklep jak poczytasz w necie opinie nie jest bezpieczny. Duże ryzyko tam kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Koledzy do mnie zmierzają Smith Drake grey green czy coś z nimi jest nie tak? że nie mają za bardzo pochlebnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Może dla tego???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Może dla tego[emoji4] 14051032_IMG_20190111_084338.jpgDaj lepsze zdjęcie jak możesz bo nic nie widać... A z chęci bym zobaczył Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Koledzy do mnie zmierzają Smith Drake grey green czy coś z nimi jest nie tak? że nie mają za bardzo pochlebnych opinii.Większość nie miała takich soczewek w rękach więc może stąd takie opinie Mi osobiście nie przypadły do gustu, kolegom z którymi łowie odwrotnie. Te soczewki zdecydowanie przygłuszają kolory w porównaniu do innych "szkieł" z ChP i ja bym je określił na takie porządne słońce. Na narciochach z wiosny jak świeci słońce są rewelacyjne. Ja Ci proponuję używać ich i się cieszyć, bo masz porządne okulary, które w 100% sprawdzą się w naszym hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Większość nie miała takich soczewek w rękach więc może stąd takie opinie Mi osobiście nie przypadły do gustu, kolegom z którymi łowie odwrotnie. Te soczewki zdecydowanie przygłuszają kolory w porównaniu do innych "szkieł" z ChP i ja bym je określił na takie porządne słońce. Na narciochach z wiosny jak świeci słońce są rewelacyjne. Ja Ci proponuję używać ich i się cieszyć, bo masz porządne okulary, które w 100% sprawdzą się w naszym hobby.Mi się wydaje że na łódkę w letni słoneczny dzień będą super.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Daj lepsze zdjęcie jak możesz bo nic nie widać... A z chęci bym zobaczył Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaTu jest link gdzie można to zobaczychttps://www.smithoptics.com/nz/techsunglass 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Mam pytanie: czy napis 'CP+ Polarized' na okularach oznacza zastosowanie soczewek ChromaPop™ PLUS Polarized? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Wydaje mi się, że tak ... ja z kolei na szkłach mam CP a na oprawce Polarized ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi