Tupas Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Też tak myślałem, dzięki za utwierdzenie o słuszności wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Podkreślam. Nie jestem ekspertem. Mam dwie pary od niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dotarły i moje, Shiny Black grey/green czyli jak dobrze rozumiem,błyszcząco czarne w kolorze soczewek szaro zielonych, pudło + papiery jak U Tomka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pewnie jeszcze jakieś się pojawią ze zwrotów od niezadowolonych klientów, ale trochę ryzykowne... Mogą też być takie sytuacje jak moja - wziąłem dwa modele bo chciałem sprawdzić który mi bardziej przypasuje i drugi odesłać. Tyle że ostatecznie oba sobie zostawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Mogą też być takie sytuacje jak moja - wziąłem dwa modele bo chciałem sprawdzić który mi bardziej przypasuje i drugi odesłać. Tyle że ostatecznie oba sobie zostawiłem A które są wygodniejsze Drake czy Guides? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dla mnie Guidesy ale to bardzo indywidualna sprawa. Drake też są spoko, na mnie jednak ciut za szerokie. Mam też podobne Serengeti ze szklanymi szkłami i one zostaną. Drake pójdą dla taty, będzie miał do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Czyli drake są ną większą głowę ? Czy po prostu szkła szersze ? Wg. opisu powinny być nieco mniejsze od guides, ale cholera wie jak to w rzeczywistości. Chętnie bym przymierzył guides przed zakupem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Kupiłem na giełdzie Drake od Dani83 i chciałem dokupić na limango guidsy, ale jakoś nie mogę znaleść, albo wyprzedane. Jeśli są, to podrzućcie linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 (edytowane) Czyli drake są ną większą głowę ? Czy po prostu szkła szersze ? Wg. opisu powinny być nieco mniejsze od guides, ale cholera wie jak to w rzeczywistości. Chętnie bym przymierzył guides przed zakupem Na stronie producenta oba modele są określone jako medium-large fit. Ale Drake są w mniej zaokrąglonym kształcie (6 base lens curvature, guaids mają 8). Przez to pewnie lepiej na mnie leżą. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez coma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Kupiłem na giełdzie Drake od Dani83 i chciałem dokupić na limango guidsy, ale jakoś nie mogę znaleść, albo wyprzedane. Jeśli są, to podrzućcie linka. Dawno wyprzedane, ale bądź czujny może ktoś odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Kurcze tyle stron o tym sklepie i okularach, a człowiek na każdy nowy wpis reaguje że jakiś ciekawy link z promocją się trafi.Chyba czas wydzielić tamten offtop do osobnego wątku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Offtop w offtopie to nie offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Miałem ten wątek dodany do "śledzony", ale wczoraj wyłączyłem to. Przez te dyskusje na temat okularów dostawałem dziennie po kilkanaście lub więcej mailów z powiadomieniem, które nic nie wnosiły. W tym temacie powinny być tylko promocyjne linki, a cała dyskusja o nic powinna być w osobnym temacie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Temat zaczął się tu, wszyscy zainteresowani zaglądali tu, stąd kontynuacja tematu była tu.Kolega rzucił link z super promocją, późniejsze rozmowy nt choćby oryginalności lub jakosci i wielkości poszczególnych modeli mogła ustrzec kolejne osoby przed wtopą.Dlatego słusznie, że oprócz pustego linku do promo były wypowiedzi dotyczące tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tu trzeba było przenieść, jakby nie było to dubel http://jerkbait.pl/topic/109013-okulary-smith-optics/page-18#entry2516348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jak ktoś w potrzebie ,to na Limango są Drake'i i inne Smith do wzięcia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jak ktoś w potrzebie ,to na Limango są Drake'i i inne Smith do wzięcia [emoji4]Pojedyncze sztuki... Pewnie zwroty z ostatnich zamówień Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ja do Riverside’ów mam taki:https://www.decathlon.pl/pasek-do-okularow-przeciwsonecznych-id_8091786.html Ale dzisiaj wziąłbym ten, jak kupowałem nie było go jeszcze:https://www.decathlon.pl/pasek-strap-uni-110-id_8501389.html Oba po niecałe 5zł z przesyłką.Kupiłem te z drugiego linku. Przyjemna, miękka guma.Polecam mimo braku regulacji paska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Jak ktoś w potrzebie ,to na Limango są Drake'i i inne Smith do wzięcia Pojedyncze sztuki... Pewnie zwroty z ostatnich zamówień Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaSprawdziłem. Brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Dotarły moje Drake. Podobnie jak kilku innych kolegów, którzy pisali wcześniej, mam mieszane uczucia. Dostałem okulary Drake w etui Polaroid, jakąś malutką ściereczkę również Polaroid, książeczkę Polaroid i 2 małe ulotki Safilo. Całość zapakowana w foliowy worek sugerujący, że okulary pochodzą z Niemiec. Na soczewkach nie było naklejki. Same okulary bez śladów używania i na szczęście idealnie pasują. Wziąłem szare, bo brązowe robiłem 2 lata temu u optyka i chciałem coś na ostre słońce. Trochę żałuję, że nie wziąłem też zielonych Guide Choice do porównania, ale skusił mnie opis, że Drake mają szklane soczewki. Niestety raczej to jakieś tworzywo.Czy ktoś może próbował uzyskać od limango te akcesoria, które powinny być z okularami? Jaka była odpowiedź firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Dotarły moje Drake. Podobnie jak kilku innych kolegów, którzy pisali wcześniej, mam mieszane uczucia.Dostałem okulary Drake w etui Polaroid, jakąś malutką ściereczkę również Polaroid, książeczkę Polaroid i 2 małe ulotki Safilo. Całość zapakowana w foliowy worek sugerujący, że okulary pochodzą z Niemiec. Na soczewkach nie było naklejki.Same okulary bez śladów używania i na szczęście idealnie pasują.Wziąłem szare, bo brązowe robiłem 2 lata temu u optyka i chciałem coś na ostre słońce. Trochę żałuję, że nie wziąłem też zielonych Guide Choice do porównania, ale skusił mnie opis, że Drake mają szklane soczewki. Niestety raczej to jakieś tworzywo.Czy ktoś może próbował uzyskać od limango te akcesoria, które powinny być z okularami? Jaka była odpowiedź firmy?To widzę że miałem farta bo u mnie Drake były kompletne z tym co miało być czyli etui, papiery, ściereczka . Oprawka Tortoise ze szkłami cooper z mirrorem i Chromapop+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Sprawdziłem. Brak.Bo wziąłem ja Dla teścia. Gdyby mu nie podpasowaly to wrzucę tu, a jak nie bedzie chetnych to oddam do sklepu.Dam znać jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Bo wziąłem ja Dla teścia. Gdyby mu nie podpasowaly to wrzucę tu, a jak nie bedzie chetnych to oddam do sklepu.Dam znać jakby co.Jaki dokładnie model? Szkła i oprawka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Ja kupowałem w tym drugim rzucie. Czyli swoją drogą już drożej o ok. 50 zł. Być może było tak, że te wcześniej kupowane wysyłali kompletne, dopóki mieli wszystkie akcesoria, a potem już pakowali co im wpadło w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi