Luckyguliver Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 A Jak ci na te jedne jedyne okulary słoń usiądzie? :-)A na taka okazje bede mial pare okularow "rekreacyjnych" Ps Bardziej niz sloni obawiam sie krokodyli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Gdyby komuś zostały Drake lub Guide Choice to proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Czy mógłby ktoś z posiadaczy szkieł amber wrzucić fotkę? Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Tu w riverside’ach masz ambery:http://jerkbait.pl/topic/109013-okulary-smith-optics/page-18#entry2514685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 No to w takim razie jak to się ma do ogłoszenia w dziale sprzedam kolegi rybacz. Po mojemu zupełnie różne szkła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Pytanie do bardziej obeznanych w temacie. Na ciemne zadrzewione odcinki pstragowej rzeki - czy jest duża różnica w „jasności” soczewek pomiędzy „różowymi” Ignitor (np Redmond Polarchromic Ignitor), a „bursztynowym” Amber (np Chamber Techlite Glass Amber). Wiem, ze tu akurat będzie poliwęglan kontra szkło ale bardziej mi chodzi o to, które będą jaśniejsze i lepsze na takie warunki? Celuje w Low Light Ignitor ale oglądając różne zdjęcia widzę, ze Amber tez są bardzo jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 No to w takim razie jak to się ma do ogłoszenia w dziale sprzedam kolegi rybacz. Po mojemu zupełnie różne szkła...Oczywiście kolego masz rację.W podanym linku przez coma nie widać szkieł Amberów. W internecie jest wiele zdjęć takich okularów i jak widać jedna para sprzedawanych przez kolegę rybacz to szkła amber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Może słabo widać ale żeby wcale nie było widać to się nie zgodzę - te u góry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) U kolegi comy zorientowałem się, że to te na górze /bystrzacha że mnie ????/, ale u rybacza na moim zdjęciu wpadają w zieleń. A to nijak mi nie pasuje. Chyba, że pomylił kolejność opisów. Edytowane 22 Stycznia 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak wyszły na zdjęciu, mam od niego i nie są zielonkawe http://jerkbait.pl/topic/109013-okulary-smith-optics/?p=2512196 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Polarchromic Amber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dzisiaj dotarły do mnie kolejne tym razem Outlier Matte Tortoise polarized brown lecz nie wiem co o nich sądzić ponieważ szkła są Carbonic Polarized a nie ChromaPop, ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Może słabo widać ale żeby wcale nie było widać to się nie zgodzę - te u góry:Te u góry to są Amber? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tak, może tu będzie lepiej widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Kolego coma.Chyba, że jestem daltonista, ale te okulary nie są amber. Wg.mnie to cooper.Jeżeli zdjęcia odzwierciedlają prawdziwy kolor to jesteś w błędzie co do posiadanych okularów.Co sądzą o tym inni koledzy posiadający okulary koloru amber 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Dzisiaj dotarły do mnie kolejne tym razem Outlier Matte Tortoise polarized brown lecz nie wiem co o nich sądzić ponieważ szkła są Carbonic Polarized a nie ChromaPop, ktoś coś? Też je kupiłem w limango. To nie są chromapop, a tak jak zauważyłeś carbonic polarized brown. Jakość obrazu pomiędzy guide choice, a outlier jest znacząca, ale za 133zł nie ma co narzekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Kolego coma.Chyba, że jestem daltonista, ale te okulary nie są amber. Wg.mnie to cooper.Jeżeli zdjęcia odzwierciedlają prawdziwy kolor to jesteś w błędzie co do posiadanych okularów.Co sądzą o tym inni koledzy posiadający okulary koloru amberTo prędzej ja jestem daltonistą. Aż odszukałem aukcję na której te okulary kupiłem i rzeczywiście cooper. Przepraszam za nieumyślne wprowadzenie w błąd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Szkielka szklane amber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 No właśnie, bo już zgłupiałem z tymi kolorami. Tu tez są Amber (te dolne). Czy jest duża różnica w jasności między Amber i Low Light Ignitor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Kuba kolor amber to te zielone ???? Edytowane 22 Stycznia 2019 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Gdybym się sugerował nazwą, to skłaniałbym się ku górnym. Wszak amber to bursztyn. http://www.ambermuseum.eu/bursztyn. Ale facet zna tylko 3 kolory... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Kuba kolor amber to te zielone Zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zielone?Szkła oczywiście ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Na zdjęciach wyglądają jak żółte, z nazwy bursztynowe, a w realu zielone... Już zgłupiałem do końca z tymi Smithami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi