Mateush Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jeżeli chodzi o wygląd to nie znam się niestety. Jeżeli chodzi o funkcjonalność to mi pasuje Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Jak place premium price to musi byc funkcjonalne i miec wyglad. A jak kupie za okazjonalna cene to zadawalam sie w zupelnosci funkcjonalnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Najlepsze na rynku mam dwie pary tych szklanych z polaryzacją i fotochromem..., nie miałem lepszych szkieł na oczach bajka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Najlepsze na rynku mam dwie pary tych szklanych z polaryzacją i fotochromem..., nie miałem lepszych szkieł na oczach bajka...A szkła jakie? Edytowane 2 Marca 2019 przez jabadaon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Tzn pytasz o modele okularów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 O kolory szkieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) A tą technologię koledzy widzieli?https://www.smithoptics.com/us/Root/Men%27s/Sunglasses/Lifestyle/Freespool-MAG/p/20152000364L7Warto obejrzeć to na prezentowanym na stronie filmiku. Edytowane 4 Marca 2019 przez Alek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 A tą technologię koledzy widzieli?https://www.smithoptics.com/us/Root/Men%27s/Sunglasses/Lifestyle/Freespool-MAG/p/20152000364L7Warto obejrzeć to na prezentowanym na stronie filmiku.Oczywiście Już ze dwa miesiące temu.Nawet zamówione do testów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Moga sie rozginac ale jak szkla beda za male w stosunku do twarzy to dalej dupa zbita. Wyglada to co najmniej dziwnie Bylem w Warszawie, odwiedzilem Whitesport, mieli i Guide Choice i wieksze Highwater i niestety musze sobie wybic z glowy okulary Smitha. Za małe na moj baniak. W obu wygladalem jak absolutny kretyn Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Zobacz Drake'i,jak dla mnie większe od Guides'ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Drake wchodzą na naprawdę duży sagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Bylem w Warszawie, odwiedzilem Whitesport, mieli i Guide Choice i wieksze Highwater i niestety musze sobie wybic z glowy okulary Smitha. Za małe na moj baniak. W obu wygladalem jak absolutny kretyn Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkKrzysiu, Costa Del Mar ma oprawki "Bloke" jesli dobrze pamietam. Sa one naprawde na wielkie glowy. Nie mam pojecia czy i gdzie w Polsce mozna przymierzyc okulary CDM, ale jesli jest mozliwosc to sprawdz. Sprobuj szklane soczewki w kolorze zielonym. Bedziesz lubial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Krzysiu, Costa Del Mar ma oprawki "Bloke" jesli dobrze pamietam. Sa one naprawde na wielkie glowy. Nie mam pojecia czy i gdzie w Polsce mozna przymierzyc okulary CDM, ale jesli jest mozliwosc to sprawdz. Sprobuj szklane soczewki w kolorze zielonym. Bedziesz lubial. Dziękuje za podpowiedź. Poszukam gdzieś, chociaż porównując wymiary katalogowe są bardzo podobne do Guides Choice I grzebiąc aktualnie w necie widzę, że raczej ich w Polsce nie przymierzę. Chociaż ja słaby internetowy grzebacz jestem. Edytowane 7 Marca 2019 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Tak, ale jak już jeden kolega z forum mi pokazał, mają inny kształt. Mam drake brązowe chromapop, nowe z promocji w limango i ciągle waham się czy nie puścić na giełdę i zamienić na guide choice. Chyba są jednak dla mnie za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Dziękuje za podpowiedź. Poszukam gdzieś, chociaż porównując wymiary katalogowe są bardzo podobne do Guides Choice I grzebiąc aktualnie w necie widzę, że raczej ich w Polsce nie przymierzę. Chociaż ja słaby internetowy grzebacz jestem. Nie patrz na wymiary katalogowe. Okulary trzeba przymierzyc. Juz kilka razy sie nadzialem kierujac sie tym co pisze w katalogu. Mam na przyklad Costa'y w rozmiarze "L" (oprawki Cut) a sa rozmiarowka "M". Na mnie za male. Moze te "Drake" od Smith Optics podejda choc dla mnie one od Guide's Choice nie sa az tak duzo wieksze. Mam obydwie, super okulary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Wczoraj mi kolega, ktory ma sklep z ciuchami wedkarskim napisal, ze wchodzi w Smitha i bedzie mial model Transfer XL - ponoc najwiekszy w ofercie Smitha. Zamówil kilka par wiec bedzie mierzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 8 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2019 Oooo takie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 wazny tez jest rozmiar mostka. g. choice mimo ze sa dosyc duze to mostek maja raczej waski i na przyklad u mnie "siedza" za wysokomosialem wiec zwrocic. zamowie sobie te transfery. zobaczymy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 10 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 witam!dotarly do mnie transfey XL. zdecydowanie leza lepiej od guide choice.szerszy mostek i rozmiar robia duzzza roznice.dla podrzadku:oprawka jest made in china ( g. choice italy) w komplecie tylko materialowy woreczek ( g. choice twarde etui i leash)oczywscie mozna sobie dokupic jak ktos potrzebujepozdrowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 To juz wiadomo skąd lepsza na cena na Transfery XL. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) u mnie w sumie g. choice o 30 cad. tansze od transferow Edytowane 14 Marca 2019 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Tak patrzyłem na te Transfery XL i szkoda, że nie ma szkieł Low Light.LL w największych ramkach były chyba tylko w Colsonach ( jak się mylę proszę mnie poprawić).W każdym bądź razie jest to opcja dla kolegów potrzebujących większych rozmiarów ramki i nie zależy im na włoskiej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 W każdym bądź razie jest to opcja dla kolegów potrzebujących większych rozmiarów ramki i nie zależy im na włoskiej produkcji.Ale to tylko ramka. Optyka i tak w USA robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Ale to tylko ramka. Optyka i tak w USA robiona. Co nie znaczy, że to ekstra klasa ... I coby nie było, że krytykuję bo mam inne, co to to nie. Sam mam smithy, ale jak na razie na ziem mnie nie powaliły swoimi właściwościami Edytowane 14 Marca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi