Skocz do zawartości

Okulary Smith Optics

Wędkarz87

Rekomendowane odpowiedzi

Z jakiego źródła? Może to po prostu podróby.

Ja bym napisał z zapytaniem do Smith. Na pewno wyjaśnia ta zagadkę

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Ja obstawiam amazon. Tam sie czesto zdarzaja takie kwiatki. Albo nie to pudelko albo oprawki porysowane albo klikaja albo znow czegos w pudelku brakuje itd. Sam nie wiem czy nie mam Colsonow z podobnym nadrukiem. Sprawdze jak bede w domu.

Ps Obstawiam ze Smith napisze zeby je na wszelki wypadek odeslac :)

Edytowane przez Luckyguliver

Allegro, od jednego z handlarzy wszystkim co istnieje. W zestawie pudełko, sztywne etui, miękki woreczek, leash, komplet instrukcji, papierki od safilo. Raczej oryginały, ale niefabrycznie skompletowane szkła z oprawkami. Lekko klikają, ale na szczęście nie ząbkują ;)

Ps. Napiszę do Smitha

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez thug

To smitha dziś napiszę, ale wysyłać im nie zamierzam bo to nie ma sensu. Nowych mi w zamian nie dadzą przecież, co najwyżej skonfiskują te nie powtarzalne :D

Mialem na mysli odeslanie do sklepu gdzie je kupiles a nie do Smitha. Jestem pewien, ze tego nie zazadaja. Po co sobie brac na glowe klopot. Niech sklep-sprzedawca sobie z tym radzi :)

Edytowane przez Luckyguliver

• 2 miesiące temu...

Poszukuję szkieł do okularów Smith Parallel D Max - kolor Polarized Gray.

Może ktoś mógłby pomóc lub dać namiar gdzie kupić ?

Znalazłem tu, ale nie wysyłają:

https://www.smithoptics.com/us/Root/Men's/Accessories/Lenses/Parallel-D-Max-Replacement-Lenses/p/PDPPGY

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Polecam rollinn.pl - jak powiesz, że jesteś z jb.pl to dostaniesz zniżkę, całkiem przyzwoitą  :) .

Kupiłem na próbę OUTLIER XL, mam prawie 2 metry wzrostu przez co wiekszą facjatę. Problemem zawsze była wielkość okularów

Wszystkie do tej pory SHIMANIAKI SOLANO itd.. były za małe. Zobaczymy jak przyjdą i sprawdzę nad wodą

Kupiłem na próbę OUTLIER XL, mam prawie 2 metry wzrostu przez co wiekszą facjatę. Problemem zawsze była wielkość okularów

Wszystkie do tej pory SHIMANIAKI SOLANO itd.. były za małe. Zobaczymy jak przyjdą i sprawdzę nad wodą

moje główne okulary nad wodę. Jakie szkła ?

SMITH TEMPO PHOTOCHROMIC CHROMAPOP SUNGLASSES 2 SOCZEWKI , ktoś może o nich napisać kilka słów ,kupiłem Dockside i nie pasują Mi ,na szczęście je sprzedałem i chciałbym kupić inny model ,nigdy nie miałem okularów tej firmy i nie bardzo się orientuję w temacie ,

Mariusz jeśli chcesz używać te okulary podczas łowienia to one nie mają polaryzacji  ;)

Wizualnie bardzo mi odpowiadają, ale jak poczytałem to niestety faktycznie lipa ,ciężko jest mi kupić coś w czym dobrze wyglądam ,CAPTAIN'S CHOICE CHROMAPOP POLARIZED teraz biorę pod uwagę ten model

Akurat Ja nie mam "dużego czerepu" ,zawsze miałem problem z doborem okularów które będą pasowały

Ramki Frontman  https://www.smithoptics.com/dk/Root/Collections/Chromapop/Sunglasses/Frontman/p/FNCPBZMFGT  będą pasowały . Ja używam do jazdy samochodem . Na mnie były troszkę przyciasne ale się "ułożyły" po czasie  ;)  Dyńkę mam z tych  szerszych i mi pasują Guide's Choice , chociaż zauszniki lekko odchylaja się na zawiasach . Lecą do mnie teraz Costy Fisch Sunrise Silver Mirror , porównam sobie z Low Light Ignitor od Smith .

• Like 2

Ramki Frontman  https://www.smithoptics.com/dk/Root/Collections/Chromapop/Sunglasses/Frontman/p/FNCPBZMFGT  będą pasowały . Ja używam do jazdy samochodem . Na mnie były troszkę przyciasne ale się "ułożyły" po czasie  ;)  Dyńkę mam z tych  szerszych i mi pasują Guide's Choice , chociaż zauszniki lekko odchylaja się na zawiasach . Lecą do mnie teraz Costy Fisch Sunrise Silver Mirror , porównam sobie z Low Light Ignitor od Smith .

Mateusz, będę ogromnie wdzięczny, jeśli podzielisz się swoim doświadczeniem odnośnie testów porównawczych Costy Sunrise Silver Mirror vs Smith LLI. Również rozważam zakup cyngli Costy - wybór padł jak u Ciebie na model Fisch.