thug Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Masz rację, faktycznie brakuje na oprawkach oznaczenia CP, a na soczewcejest. Ale nie ja Was sprawdzam, takie kupiłem, chyba rzeczywiście ktoś szkła przełożył, jakieś składaki trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Z jakiego źródła? Może to po prostu podróby.Ja bym napisał z zapytaniem do Smith. Na pewno wyjaśnia ta zagadkę Sent from my Pixel 3a using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Z jakiego źródła? Może to po prostu podróby.Ja bym napisał z zapytaniem do Smith. Na pewno wyjaśnia ta zagadkę Sent from my Pixel 3a using TapatalkJa obstawiam amazon. Tam sie czesto zdarzaja takie kwiatki. Albo nie to pudelko albo oprawki porysowane albo klikaja albo znow czegos w pudelku brakuje itd. Sam nie wiem czy nie mam Colsonow z podobnym nadrukiem. Sprawdze jak bede w domu. Ps Obstawiam ze Smith napisze zeby je na wszelki wypadek odeslac Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Allegro, od jednego z handlarzy wszystkim co istnieje. W zestawie pudełko, sztywne etui, miękki woreczek, leash, komplet instrukcji, papierki od safilo. Raczej oryginały, ale niefabrycznie skompletowane szkła z oprawkami. Lekko klikają, ale na szczęście nie ząbkują Ps. Napiszę do SmithaWysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Grudnia 2019 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Nie sugerował bym się pudełkiem i zawartością. Fakty są takie że podróbkę z chin bardzo trudno odróżnić od oryginału.Mysie że kontakt z Smith rozwieje Twoje wątpliwości Sent from my Pixel 3a using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Ps Obstawiam ze Smith napisze zeby je na wszelki wypadek odeslac Znając życie i tak to nie trfi do mnie, bo Safilo ma wywalone na to, a jak trafi to odpiszę żeby kupować w pewnych źródłach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Safilo ma wywalone na 100 %. Najszybciej dogadac sie idzie ze Smith USA. Choc rade w stylu "Najlepiej bedzie je odeslac" to mozna sobie dac samemu Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 To smitha dziś napiszę, ale wysyłać im nie zamierzam bo to nie ma sensu. Nowych mi w zamian nie dadzą przecież, co najwyżej skonfiskują te nie powtarzalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) To smitha dziś napiszę, ale wysyłać im nie zamierzam bo to nie ma sensu. Nowych mi w zamian nie dadzą przecież, co najwyżej skonfiskują te nie powtarzalne Mialem na mysli odeslanie do sklepu gdzie je kupiles a nie do Smitha. Jestem pewien, ze tego nie zazadaja. Po co sobie brac na glowe klopot. Niech sklep-sprzedawca sobie z tym radzi Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Poszukuję szkieł do okularów Smith Parallel D Max - kolor Polarized Gray. Może ktoś mógłby pomóc lub dać namiar gdzie kupić ? Znalazłem tu, ale nie wysyłają:https://www.smithoptics.com/us/Root/Men's/Accessories/Lenses/Parallel-D-Max-Replacement-Lenses/p/PDPPGY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 zapytaj w sklepie Rollin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacharz Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 zapytaj w sklepie RollinNie mają i nie sprowadzą szkieł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Polecicie sprawdzone stacjonarne lub internetowe sklepy w PL z ofertą Simth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Polecam rollinn.pl - jak powiesz, że jesteś z jb.pl to dostaniesz zniżkę, całkiem przyzwoitą . Edytowane 4 Marca 2020 przez Acho 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Polecam rollinn.pl - jak powiesz, że jesteś z jb.pl to dostaniesz zniżkę, całkiem przyzwoitą .Kupiłem na próbę OUTLIER XL, mam prawie 2 metry wzrostu przez co wiekszą facjatę. Problemem zawsze była wielkość okularówWszystkie do tej pory SHIMANIAKI SOLANO itd.. były za małe. Zobaczymy jak przyjdą i sprawdzę nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Kupiłem na próbę OUTLIER XL, mam prawie 2 metry wzrostu przez co wiekszą facjatę. Problemem zawsze była wielkość okularówWszystkie do tej pory SHIMANIAKI SOLANO itd.. były za małe. Zobaczymy jak przyjdą i sprawdzę nad wodąmoje główne okulary nad wodę. Jakie szkła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 długa nazwa: chromapop polarized grey green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 SMITH TEMPO PHOTOCHROMIC CHROMAPOP SUNGLASSES 2 SOCZEWKI , ktoś może o nich napisać kilka słów ,kupiłem Dockside i nie pasują Mi ,na szczęście je sprzedałem i chciałbym kupić inny model ,nigdy nie miałem okularów tej firmy i nie bardzo się orientuję w temacie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) Mariusz jeśli chcesz używać te okulary podczas łowienia to one nie mają polaryzacji Edytowane 6 Marca 2020 przez radek_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Mariusz jeśli chcesz używać te okulary podczas łowienia to one nie mają polaryzacji Wizualnie bardzo mi odpowiadają, ale jak poczytałem to niestety faktycznie lipa ,ciężko jest mi kupić coś w czym dobrze wyglądam ,CAPTAIN'S CHOICE CHROMAPOP POLARIZED teraz biorę pod uwagę ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Obejrzyj też oprawki guide choice i drake Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Obejrzyj też oprawki guide choice i drake Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaJak ktoś potrzebuje na duży czerep to polecam Drake. Mam trzy pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jak ktoś potrzebuje na duży czerep to polecam Drake. Mam trzy pary.Akurat Ja nie mam "dużego czerepu" ,zawsze miałem problem z doborem okularów które będą pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Akurat Ja nie mam "dużego czerepu" ,zawsze miałem problem z doborem okularów które będą pasowałyRamki Frontman https://www.smithoptics.com/dk/Root/Collections/Chromapop/Sunglasses/Frontman/p/FNCPBZMFGT będą pasowały . Ja używam do jazdy samochodem . Na mnie były troszkę przyciasne ale się "ułożyły" po czasie Dyńkę mam z tych szerszych i mi pasują Guide's Choice , chociaż zauszniki lekko odchylaja się na zawiasach . Lecą do mnie teraz Costy Fisch Sunrise Silver Mirror , porównam sobie z Low Light Ignitor od Smith . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 Ramki Frontman https://www.smithoptics.com/dk/Root/Collections/Chromapop/Sunglasses/Frontman/p/FNCPBZMFGT będą pasowały . Ja używam do jazdy samochodem . Na mnie były troszkę przyciasne ale się "ułożyły" po czasie Dyńkę mam z tych szerszych i mi pasują Guide's Choice , chociaż zauszniki lekko odchylaja się na zawiasach . Lecą do mnie teraz Costy Fisch Sunrise Silver Mirror , porównam sobie z Low Light Ignitor od Smith .Mateusz, będę ogromnie wdzięczny, jeśli podzielisz się swoim doświadczeniem odnośnie testów porównawczych Costy Sunrise Silver Mirror vs Smith LLI. Również rozważam zakup cyngli Costy - wybór padł jak u Ciebie na model Fisch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi