Acho Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Witam, Robert, zamówiłem jakiś miesiąc temu u Adama w Caddis, wczoraj przyszły. Jest kilka sztuk na stanie... Pozdrawiam,Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Panowie jak wyglada sprawa gwarancji okularów smith ? Bo na moich pojawiły się jakieś plamy i schodzi warstwa wewnątrz. Defacto okulary nie są do użytku Kupione na limango . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Tomek nie zastanawiaj się tylko odsyłaj , to nie okulary za 19 złEwidentnie rozwarstwiły się .CromaPop to są ? Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Franc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Tak Chroma pop . Ale już qrwa po gwarancji. Teraz kombinuje coś żeby włożyć w ich miejsce . Może Wiktor pomoże . Zobaczymy. Na weekendzie były na zalando smithy od 130 zeta ale niestety jak się zorientowałem były już same bez polaryzacji :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Smith ma dożywotnia gwarancję na swoje produkty. Napisz do nich.Swoją drogą ja nie spotkałem się z czymś takim z soczewkach tej firmy. Używam wyłącznie ich okularów przez ostatnie 15 lat ( i ja moja żona)Pozdrówka Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Smith ma dożywotnia gwarancję na swoje produkty. Napisz do nich.Swoją drogą ja nie spotkałem się z czymś takim z soczewkach tej firmy. Używam wyłącznie ich okularów przez ostatnie 15 lat ( i ja moja żona)Pozdrówka Sent from my Pixel 4a (5G) using TapatalkPisałem do smith Polska i odpisali ze gwarancja to 2 lata . Okulary były kupione w sprawdzonym sklepie na 100 % oryginalne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Smith ma dożywotnia gwarancję na swoje produkty. Napisz do nich.Swoją drogą ja nie spotkałem się z czymś takim z soczewkach tej firmy. Używam wyłącznie ich okularów przez ostatnie 15 lat ( i ja moja żona)Pozdrówka Sent from my Pixel 4a (5G) using TapatalkU mnie jest to samo. Ale ja wiem dlaczego ???? Czyściłem czystym izopropanolem i kilka razy przygrzało je słoneczko w aucie, konkretnie ☀️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ja używam preparatu 3m do czyszczenia okularów i miękkiej ściereczki . Przechowywane w pokrowcu i etui. Nie eksponowane na ekstremalne temperatury Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) To Smith Polska chyba ma inną gwarancję u siebie.2 lata to gwarancja na soczewki korekcyjne.Na resztę jest lifetime Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ja używam preparatu 3m do czyszczenia okularów i miękkiej ściereczki . Przechowywane w pokrowcu i etui. Nie eksponowane na ekstremalne temperatury Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJa swoje czyszcze woda z rzeki ( model highwater z korekcja ) wszystko działa jak należy Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 To Smith Polska chyba ma inną gwarancję u siebie.2 lata to gwarancja na soczewki korekcyjne.Na resztę jest lifetime Sent from my Pixel 4a (5G) using TapatalkNo to widzisz jak to jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 To ciekawe. Napisz może do supportu na ich stronie. Co ciekawe nie widziałem tam polskiego przedstawicielstwa. W Europie są tylko Włochy, Francja, Austria i UK Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ja pisałem na Facebooku do nich . Profil smith Polska . Wysłałem tez zapytanie do centrali Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 To ciekawe. Napisz może do supportu na ich stronie. Co ciekawe nie widziałem tam polskiego przedstawicielstwa. W Europie są tylko Włochy, Francja, Austria i UK Sent from my Pixel 4a (5G) using TapatalkOdpowiedz jest taka ze life time obowiązuje tylko w USA i Kanadzie :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Ok. Kumam, no to trochę kicha Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Odpowiedz jest taka ze life time obowiązuje tylko w USA i Kanadzie :/ Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDokladnie. Dystrybutor na Europe daje tylko dwa lata. Swoja droga ciekawe dlaczego? Ja z kolei mam takie pytanie. Czy jest alternatywa dla szkiel Ignitor? Uzywam ich najczesciej bo wydaja mi sie najbardziej uniwersalne. Zostala mi jednak juz tylko jedna para z duzych zakupow ktore poczynilem kilka lat temu i zastanawiam sie czy Smith nie wprowadzil do swej kolekcji szkiel o podobnych parametrach? Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Pytanie dla znających temat posiadam okularki smith dockside shine black chroma pop,jakos tak.Kolor szkieł to taki niby bursztyn niby zielen w zależności od oświetlenia.Zalezy mi na bardzo dobrej polaryzacji czy okulary z najwyższej pułki za ponad 1tysiac będą warte wydania tej kwoty by były lepsze pod tym względem adekwatnie do cenyPolaryzacja to dla mnie najważniejszy aspekt okulary tylko do wedkowania,przy,,pstragowniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 (edytowane) Co prawda nie miałem nigdy okularów marki Smith, ale coś napiszę odnośnie tego czy warto wydać kasę na dobre okulary. Moim zdaniem warto tam gdzie jest czysta woda bo w brudnej i tak nie za wiele zobaczymy. Łowiłem w tym roku na Oceanie i miałem jakieś budżetowe okulary bo po co wydawać na dobre jak polaryzacja we wszystkich okularach działa tak samo. No i działała tak samo że przewodnik w połamanych i klejonych Costach widział wszystko czy ryba wychodzi, czy idzie za przynętą, ławice sardynek a ja nic nie widziałem. Na pewno duże znaczenie miało jego doświadczenie ale dla mnie wystarczające było to jak wziął moje okulary i żony i powiedział że shit, wiec w nich też nic nie widział. Wczoraj właśnie dotarły do mnie Costy, więc jak znowu nie będę nic widział to na pewno to już nie będzie wina okularów. Edytowane 12 Maja 2023 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Ja mam już 3 pary Smithów, dwie na ryby i jedne na co dzień. Przesiadłem się z Solano i Polaroidów. W czystej wodzie chroma popy robią robotę widać więcej i wyraźniej. Na Odrze czy Wiśle gdzie przejrzystość sięga 3cm to tylko modny dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Tyllko czy te ktore posiadam a najwyzsza półka z costy czy smith zrobi róznice spora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 (edytowane) Okulary pomagają a nie sprawia że zobaczysz pstrąga w 3m dołku stojącego przy dnie, ale jak ten pstrąg będzie szedł za wobkiem to jak go nie zobaczysz to nie zaanimujesz w tym momencie przynęty a jak zobaczysz to można coś pokombinować. Zależy czego oczekujesz.GT wychodzący do poppera jak nie trafi może nawrócić i uderzyc lub nie. Z moim największym tak było, wyszedł raz nie trafił co często się zdarza ale szedł drugi raz i kombinacje z popperem sprawiły że poprawił.Ja nie lubię bez sensu wydawać kasy na sprzęt, jeżeli mogę kupić taniej to co spełni moje oczekiwania to kupuje taniej, ale jeżeli wiem że coś mi się przyda i tańszy zamiennik nie wystarczy to nie oszczędzam bo wtedy oszczędność się zemści. Wszystko kwestia portfela, z costami też się długo czaiłem bo wydać na okulary 1200zl to jednak trochę boli po kieszeni. Edytowane 12 Maja 2023 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Na Odrze czy Wiśle gdzie przejrzystość sięga 3cm to tylko modny dodatek To zależy co Cię interesuje w tej wodzie Właśnie wróciłem z objazdówki po kaczych dołkach, bo szukałem miejsca pod lina i bez Smithów bym tylko czas zmarnował . Niby widoczność zerowa, ale jak zakładałem okulary to elegancko widać było co kryje się pod powierzchnią(głębokość łowisk 1-1,2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Znam zastosowanie okularow ale czy w klasie premium polaryzacja wyeliminuje odblaski swiatła od wody z roznych katow padania swiatła patrzac przez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Znam zastosowanie okularow ale czy w klasie premium polaryzacja wyeliminuje odblaski swiatła od wody z roznych katow padania swiatła patrzac przez nie.Kolega chciałby okulary idealne.Oczywiście, że pod każdym kątem nie wyeliminuje, ale pod kątem patrzenia wędkarza na wodę tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 (edytowane) Tak wyglądają moje oksy po przejechaniu autem. Zniszczeniu uległy jedynie zawiasy Niestety Smith nie oferuje czesci zamiennych … ale uznaje reklamacje bezwarunkowo i daje nowe … lifetime. Minusem jest ze wysyłka tylko do USA i Kanady, więc szukam jak coś kontaktu i chętnie dorzucę się do paczki z USA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Października 2023 przez pafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi