suli102 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 95cm z dzisiaj, przyneta Twister motoroli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Nie ma co, szczupak piękny. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Suli102, człowieku, w domku byś posiedział... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Roch jeszcze tylko 5 dni i koniec sezonu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Roch jeszcze tylko 5 dni i koniec sezonu.Pozdrawiam. Ufff... -nerwy zszargane moje odpoczną! Ja czekam jeszcze 5-6 tygodni. Gratuluję udanego początku (czy końca?) sezonu. Ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Basket dużo szczupaków łowisz na giant chubby darter?Jak go prowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Duzo nie .., bo rzadko nad wodą bywam ( czas wolny jest na wagę złota). W sumie byłem pięć razy w tym roku na szczupaczkach- 11 wyjętych z tego 8 na Giant chubby ...( przynęta leżała w pudełku ze dwa lata zanim ją polubiłem).Prowadzę to jak cykadki Szuszkiewicza spuszczam na dno i skokami po 0,5-1 m staram się wolno ,ale tak żeby wibracje były wyczuwalne na kiju( za wolno się nie da- przynęta lubi dosyć szybkie prowadzenie..)pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Chyba troche podpadne tym co czekaja z utesknieniem ,, majowki ,,. Goraco jak u @Claudio. Uprzedzam - nie jest to woda pod kuralela prezesa E. ,, Zombie ,, Grabowskiego Rybki sie opalały na 4 -5m. Twarde dno, zero zaczepow czy roslinki. Troszke pojedynczych kamieni. Kopyto na 20gr. Akurat lzejszej nie miałem z dyzym hakiem. Plecioka sufix matrix pro. Nie pamietam lb ale 0.23mm na stradicku FA 4000. Tradycyjnie. Zdjecia wykonane z samowyzwalacza. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Marcel... jak mogłeś A ja tu czekam, przebieram nóżkami w miejscu... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 @Marcel u Ciebie chyba nawet bardziej goraco niz u mnie ostatnio.Graty za piekne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ladne rybki i to na marchewe jaroszkijakies Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Musze przyznac, ze ,, marchewa ,, jest bardzooo dobra.Pokombinuje cos jutro. Moze teraz ,, pietruche ,, nadzieje na V- pointa. Wszak sezon nowalijkowy za pasem... Ze dol nie okazał sie studnia, to skutek skaczacej ,, marchewy ,, w siedmiometrowej jamie był nie nadaremny. Pod samym brzegiem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No Marcin, cios poniżej pasa. Ja tu z utęsknieniem czekam na sezona esoxowego, a Ty taki strzał w kolano posyłasz... Oczywiście wielkie gratulacje, boskie Pajki. Piękne kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zacne... super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Arek - kolego zacny - za to Ty juz tak nie konserwuj swoich ,, czarnuszkow ,, co tydzien, bebeszki i łozyska tez im juz zostaw w spokoju.Zobaczysz...na Majowke sie nie wyrobisz !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Marcel a około ilu miał ten większy bo fajnie się na niego patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ,, wiekszy ,, w pelnej krasie... . Macku priv na pogawedke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Marcel a około ilu miał ten większy bo fajnie się na niego patrzy Można łatwo obliczyć. Najpierw współczynnik WW (czyli wysokość w kłębie przez długość -pomiar ze zdjęcia). Następnie liczymy cętki i ciapki. Otrzymaną liczbę mnożymy przez współczynnik WW i mamy rzeczywistą długość ryby w centymetrach. Mi wyszło 95,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Marcel a około ilu miał ten większy bo fajnie się na niego patrzy Można łatwo obliczyć. Najpierw współczynnik WW (czyli wysokość w kłębie przez długość -pomiar ze zdjęcia). Następnie liczymy cętki i ciapki. Otrzymaną liczbę mnożymy przez współczynnik WW i mamy rzeczywistą długość ryby w centymetrach. Mi wyszło 95,5 cm Eeee to już zboczenie Ja na słowo bym uwierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Marcel się starzeje, a wygląda coraz młodziej <_<...jakiś facelifting uprawiasz na obczyźnie czy co ?? A tak serio, standard - skuteczny zawsze i wszędzie. Piękne pajki...Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Marcel się starzeje, a wygląda coraz młodziej Ales mnie pojechal Tylko Zmieniłem fryzjerkem. Od tej nowej wyszedklem po 15min z zaplecza i zobacz jakie mam zakola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Arek - kolego zacny - za to Ty juz tak nie konserwuj swoich ,, czarnuszkow ,, co tydzien, bebeszki i łozyska tez im juz zostaw w spokoju.Zobaczysz...na Majowke sie nie wyrobisz !!! ehh, no to mnie wydałeś... Pomyślą teraz tu na forum, że więcej czasu spędzam z młynkami jak z koleżankami hehe...Czymś jednak trzeba się zająć skoro trzeba życ marzeniami i wyczekiwać Majówki Nie jest tak ze mną jeszcze źle Marcinku, ale dzięki za troske Czarnuchy do sezona w pełni przygotowane:P No Ty już swoje Shimaniaczki testujesz, tylko które dojeżdzasz, czyżby X-ik??? Nosi mnie, żeby wkońcu poczuć to specyficzne targnięcie...I zmień opis w biografii, wkońcu 90-tke chyba przekroczyłeś Ahh, wspaniali ci Twoi Przeciwnicy... Pełen SZACUN!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Marcel zakola to ja już mam... a sobotę skończę dopiero 20lat Powodzenia na kolejnych wyprawach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 @Marcel swietna seria fajnych Esoxow, Gratki. Mi w tym wypadku tez pozostalo czekac do maja. Z drugiej strony i dobrze bo lodz jeszcze nie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi