Marcel Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dziekuje za miłe komentarze. Podrzuce jeszcze cieple zdjecie.W roli głownej byc moze ,, ofiara ,, GRIPA z gnijaca rana na pysku.Niestety zdjecie nie jest najleprzej jakosci. Juz mnie sie nie chcialo bawic z ta ryba. Chwale jednak, ze zostala potraktowana c&r...gdyz bym jej nie zlowil Podebranie szczupaka reka wcale nie jest takie starszne... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 O kurna to chyba rzeczywiście od gripa... Ja tak jak Ty Marcelku podbieram łapką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Na zdjęciu wygląda jakby NIE od gripa - strasznie daleko ta dziura, gdyby był grip perforacja powinna być bliżej szczęki - chyba że na fotce tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Friko masz po niekad racje. Nie jest przy samej krawedzi Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 filmik dla Lesiewicza co mnie w Go pro wkręcił THX(slow motion troszkę się zacina, a szkoda bo Slider 10 ładnie w powietrze wyleciał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Fajny filmik; taki pogodny i muzyczna ilustracja konweniuje. Gratuluję.Pozdrawiam,Grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 @bassket, rewelacyjny filmik! fajnie by było zobaczyć więcej tego typu ,,produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 @bassketPO BYKU - czekam na inne Twoje produkcje PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 CZAD!!! Więcej poprosimy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 filmik dla Lesiewicza co mnie w Go pro wkręcił THX(slow motion troszkę się zacina, a szkoda bo Slider 10 ładnie w powietrze wyleciał)Fajny i filmik i kaczodzioby.Ale warto było zakupić? Filmowanie taką małą kamerką jest łatwe, lekkie i przyjemne.Ja dodam tylko odnośnie GoPro że moja kamerka uległa awarii i w ramach reklamacji w ciągu tygodnia wymienili mi na nowszy model bo starszych już nie mieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 ..dzieki wszystkim.!!!.. kamerka super...video z wakacji nikogo nie nudzi...a szeroki kat daje niepowtarzalny klimat zdjec... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 filmik dla Lesiewicza co mnie w Go pro wkręcił THX(slow motion troszkę się zacina, a szkoda bo Slider 10 ładnie w powietrze wyleciał) To lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 super produkcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Fajnie Ci to wyszlo z tym filmikiem .Kolegi z ostatniego wypadu .Sprawca zamiesznia byl Zyg-Zag .. Sam fakt ze jeszcze nie gryzie jak powinno ,zimno ,pada i na dobra sprawe tarlo trwa i bedzie jeszcze trwalo .Tak wiec dla tych ktorzy wybieraja sie na polnoc zapewniam ze jeszcze kilka tygodni mozna bedzie fajne polowic na plyciznach zamim sie zebate rozmyja .pozdr Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megajozek Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Świetny filmik Proszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 dzisiaj chwilka nad wodą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Graty za Piekna rybke!Widze ,ze dajesz rade na Giant Chuby !!Piekna przyneta!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megajozek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gdzie takie wody z takimi pięknymi rybkami Jak na chwilkę łowienia to jestem pełen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja obstawiał bym jakieś niderlandzkie przedmieście.Bassket gratki za rybę i filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja obstawiał bym jakieś niderlandzkie przedmieście.Bassket gratki za rybę i filmik. Miejmy nadzieję ,że nie Niderlandy bo w akurat w Niderlandach Holenderskich jest zakaz poławiania szczupaka w okresie od 1 marca do 30 czerwca.A film o ile dobrze rozumiem jest z 24 kwietnia.Chyba ,że za Niderlandy uznać region historyczny Belgia i Luxemburg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To zdaje sie kanaly w UK - takze nie spiskujcie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ...oczywiście to są kanały W UK zresztą filimiki są opisane, a miejscówki znalezione w necie więć żadnych tajemnic ....pierwszy filmik to Grand Western Canal przy Junction 27 (sezon cały rok) , drudi to Exeter Canal ( sezon cały rok) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Miejmy nadzieję ,że nie Niderlandy bo w akurat w Niderlandach Holenderskich jest zakaz poławiania szczupaka w okresie od 1 marca do 30 czerwca. CZY ABY NAPEWNO ??? z moich źródeł wynika, że od Dnia Dziecka można dygać w Holandii za drapieżnikiem na legalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Miejmy nadzieję ,że nie Niderlandy bo w akurat w Niderlandach Holenderskich jest zakaz poławiania szczupaka w okresie od 1 marca do 30 czerwca. CZY ABY NAPEWNO ??? z moich źródeł wynika, że od Dnia Dziecka można dygać w Holandii za drapieżnikiem na legalu No tak Makamba masz rację tak bardzo skupiłem się nad miejscówką że zapomniałem że w NL to teraz zakaz łowienia esoxów.Zanderix w Holandii każda prowincja rządzi się swoimi prawami więc trudno o uogólnienia. W Brabancie na pewno dopiero można od 1 lipca a w innych landach nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diverek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Oj żeby tylko u nas nie było tak 1-go. http://www.youtube.com/watch?v=_Tc6ywqoL6o&feature=playe r_embedded#! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi