Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2012

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje za miłe komentarze.

Podrzuce jeszcze cieple zdjecie.

W roli głownej byc moze ,, ofiara ,, GRIPA z gnijaca rana na pysku.

Niestety zdjecie nie jest najleprzej jakosci. Juz mnie sie nie chcialo bawic z ta ryba. Chwale jednak, ze zostala potraktowana c&r...gdyz bym jej nie zlowil :D

Podebranie szczupaka reka wcale nie jest takie starszne...

.

post-458-1348916996,2938_thumb.jpg

filmik dla Lesiewicza co mnie w Go pro wkręcił :D THX

(slow motion troszkę się zacina, a szkoda bo Slider 10 ładnie w powietrze wyleciał)

Fajny i filmik i kaczodzioby.

Ale warto było zakupić? Filmowanie taką małą kamerką jest łatwe, lekkie i przyjemne.

Ja dodam tylko odnośnie GoPro że moja kamerka uległa awarii i w ramach reklamacji w ciągu tygodnia wymienili mi na nowszy model bo starszych już nie mieli..

Fajnie Ci to wyszlo z tym filmikiem .

Kolegi z ostatniego wypadu .Sprawca zamiesznia byl Zyg-Zag

:mellow: .

.

Sam fakt ze jeszcze nie gryzie jak powinno ,zimno ,pada i na dobra sprawe tarlo trwa i bedzie jeszcze trwalo .Tak wiec dla tych ktorzy wybieraja sie na polnoc zapewniam ze jeszcze kilka tygodni mozna bedzie fajne polowic na plyciznach zamim sie zebate rozmyja .

pozdr Termos

post-533-1348917039,7246_thumb.jpg

Ja obstawiał bym jakieś niderlandzkie przedmieście.

Bassket gratki za rybę i filmik.

Miejmy nadzieję ,że nie Niderlandy bo w akurat w Niderlandach Holenderskich jest zakaz poławiania szczupaka w okresie od 1 marca do 30 czerwca.

A film o ile dobrze rozumiem jest z 24 kwietnia.

Chyba ,że za Niderlandy uznać region historyczny Belgia i Luxemburg.

Miejmy nadzieję ,że nie Niderlandy bo w akurat w Niderlandach Holenderskich jest zakaz poławiania szczupaka w okresie od 1 marca do 30 czerwca.

CZY ABY NAPEWNO ??? z moich źródeł wynika, że od Dnia Dziecka można dygać w Holandii za drapieżnikiem na legalu

CZY ABY NAPEWNO ??? z moich źródeł wynika, że od Dnia Dziecka można dygać w Holandii za drapieżnikiem na legalu

No tak Makamba masz rację tak bardzo skupiłem się nad miejscówką że zapomniałem że w NL to teraz zakaz łowienia esoxów.

Zanderix w Holandii każda prowincja rządzi się swoimi prawami więc trudno o uogólnienia. W Brabancie na pewno dopiero można od 1 lipca a w innych landach nie mam pojęcia.