Jack__Daniels Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Oj żeby tylko u nas nie było tak 1-go. http://www.youtube.com/watch?v=_Tc6ywqoL6o&feature=playe r_embedded#! - Dzień dobry, poproszę o kartę i teraz należałoby sobie wyobrazić jak wyglądałby odwrót . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 . Nastepne juz w ,, zieleni ,, Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Widze Marcel,ze marchewkowy kolor daj popalic!Graty za piekna rybke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Krzaczory też fajne w tle...niepokojąca miejscówka ..graty za rybkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Miejmy nadzieję ,że nie Niderlandy bo w akurat w Niderlandach Holenderskich jest zakaz poławiania szczupaka w okresie od 1 marca do 30 czerwca. CZY ABY NAPEWNO ??? z moich źródeł wynika, że od Dnia Dziecka można dygać w Holandii za drapieżnikiem na legalu Zanderix- tu są dokładne przepisy.http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/Trzeba kliknąć na polską flagę i powinny się otworzyć w nowym okienku.Swoją drogą całkiem ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Miejmy nadzieję ,że nie Niderlandy bo w akurat w Niderlandach Holenderskich jest zakaz poławiania szczupaka w okresie od 1 marca do 30 czerwca. CZY ABY NAPEWNO ??? z moich źródeł wynika, że od Dnia Dziecka można dygać w Holandii za drapieżnikiem na legalu Zanderix- tu są dokładne przepisy.http://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/Trzeba kliknąć na polską flagę i powinny się otworzyć w nowym okienku.Swoją drogą całkiem ciekawe. Dzięki za namiary - przestudiuję dokładnie, żeby żadnego fopa nie poczynić w czasie wizyty.PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 To co - jutro startujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jak nie jak tak-godzina 6 nad wodą,no i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 My ruszamy wcześniej bo słoneczko już od 8mej strasznie praży i rybki się lenią. Wodowanie zaplanowane na 4:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziś od około 5 do 7.40 nad wodą- +-60cm złowiony, kilka okołowymiarowych szczupaczków odprowdzaiło jerki pod sam brzeg i jedna spinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja już z pierwszej tury wróciłem... Kręciłem pół wyprawy kamerą, potem bateria padła... Ale najważniejsze uchwyciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Foto z rana i film - widać wsio na filmie Fenwick do 1oz, ta nowsza PP20lb, Abu Revo STX i Relax Kopyto 4cale Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratuluje rybki.Ja na szczupłe dopiero w czwartek się wybiore jak wróce do kraju.Super filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Spoko szczupły Ale chyba coś oszukujesz z tym Pennem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 rzeczny szczupaczek,może nie okaz ale w normie się mieści... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Gratulacje WOBI A no tak... Zapędziłem się - już poprawiłem - oczywiście to Abu Revo STX Trochę hardcorowy hol, bo ryba była bardzo żwawa - tak szalała, że przez chwilkę prawie ją straciłem, bo zrobiła mi prawie luz na lince. Widać chyba jak korbą napierdzielam Nie było chwili na refleksje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No ja dziś też drapnąłem jednego siedemdzieśiątaka i też mnie zaskoczył swoja walecznością.Zupełnie jak jesienny szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 dzięki i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 kurcze wszyscy cos juz polapali... a ja w domu chorobe zwalczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jak zwykle sezon rozpocząłem szczupakowo... no i zaczęło się obiecująco Szczupak w świetnej kondycji i co dziwne wziął w największy ukrop (ok 14) na płytkiej wodzie.Teraz czas na rapy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Gratulacje dla łowców, fajną macie pogodę. U mnie w tej chwili 6 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Aż zbyt fajną (plecy spalone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 To i ja się pochwalę. Nie jest to metrówka, ale całe 71.5cm szczęścia. Jak na pierwszą rybę w sezonie i fakt rozdziewiczenia nowej wędki jestem zadowolony i to bardzo. Rybol złowiony na kacu i to po całonocnym wieczorze kawalerskim kolegi <_< proszę o zapoznanie się z zasadami publikacji zdjęć - nie publikujemy zdjęć ryb leżących na suchym podłożu Przepraszam, że zdjęcie ukazywało rybę leżącą na trawie, ale nie miał kto mi zrobić zdjęcia - ponieważ był to samotny wypad. Poza tym męczyłem się z odhaczeniem blachy dobre parę minut - zdjąłem ją dopiero po odcięciu jednego ramienia kotwicy. PS. Myślałem, że suche podłoże to chodzi o piach, który mógłby uszkodzić rybie oczy, lub poranić skrzela. :blush:PRZEPRASZAM i obiecuję poprawę, gdyż zwyczajnie nie zrozumiałem punktu regulaminu, a następne wypady na szczupłe mam nadzieję będą w towarzystwie mojego kolegi.Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dzisiaj udało mi się przechytrzyc pięknego szczupaczka,całe 95 cm. Rybka nie miała prawa się spiąc,slider 10 cały w pysku zapięty dwoma kotwicami.Ciężko było go odchaczyc,ale jakoś sie udało i rybka sobie ślicznie odpłynęła.Szkoda,że trafił się tylko jeden.Niestety byłem sam i nie miałem jak na złośc aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Gratuluje wszystkim którzy połowili U mnie okazów nie było01.05Rano szczupaczek 58 cm na jerka 10cm; po południu 50 cm na bassa assasina 4' z opadu, +-40 cm na wahadłówke; przed wieczorem na obrotówke nr 4 trafił się jeszcze jeden pistolet 51 cm Wczoraj jedna spinka małego, dziś dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi