kropka122 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 A ja 1-go 5 sztuk w tym wymiary na kopyto relaksa nr.5 a pistolce na jig woblera(debiut) wczoraj jeden 61cm wszystko do wody. A co ciekawe kolega złowił samicę 57 cm była jeszcze nie do końca wytarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek gliwice Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ja jakoś w tym roku słabo zacząłem sezon.Narazie trzy wypady po ok. godzinkę z brzegu i trzy szczupaczki ale 42 , 51, 53 cm także jak narazie cienko - nic sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 kurcze wszyscy cos juz polapali... a ja w domu chorobe zwalczam...Też złapałem 60+ (plus ładnego sandacza, co się nie liczy), ale tak głęboko zażarł Lunatica 12.5cm, że film na którym widać jak krwawi, jak po odhaczeniu ledwo, ledwo przeżywa jest po prostu nieestetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja dzisiaj miałem ponad dziesięć wyjść do przynęty(takich 40-50cm) i tylko cztery się zapięły w tym dwa od razu spadły,jeden to nawet cztery razy atakował przynętę i się nie zapiął wam też się coś takiego zdarza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 ja wczoraj bylem na pobliskiej rzeczce ale tylko krutkie wychodzily... dzisiaj woda brudna ale znalazlem doplyw z czysta woda... i przy ujsciu probowalemszczescia na kopyto relaxa w kolorze oczorozjeb..m zestaw ze stalka gruba zylka i czuje uderzenie... mysle jest wreszcie pierwszy okolowymiarowy.... przyciagam po chwili.... wkur....nie na twarzy bo to pstrag ;-( dalej bez wymiarowego jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 WitajcieJa 1 też otworzyłem sezon. We wtorek to dwa wymiary i trzy pistolety. Środa pustka, dopiero w czwartek 6 ale tylko jeden wymiar. Niestety, nim skumałem przynętę to już nie chciały się zapinać. Do tego woda niesamowicie brudna, trzeba to przeczekaćAle oczywiście na dziś do roboty, telefon do ojca nad jezioro i co? 2.8kg, sporo 60tek i 70tek... Pewnie jak znów ruszę nad wodę, to nim z domu wyjdę ryby się zaczną chować;PJednak cały sezon przed nami i trzeba być dobrej myśli. No i najgorszy dzień nad wodą i tak lepszy niż najlepszy dzień w robocie:) (jak to ktoś gdzieś w podpisie miał).Pozdrawiam i powodzeniaMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 WitajcieJa 1 też otworzyłem sezon. We wtorek to dwa wymiary i trzy pistolety. Środa pustka, dopiero w czwartek 6 ale tylko jeden wymiar. Niestety, nim skumałem przynętę to już nie chciały się zapinać. Do tego woda niesamowicie brudna, trzeba to przeczekaćAle oczywiście na dziś do roboty, telefon do ojca nad jezioro i co? 2.8kg, sporo 60tek i 70tek... Pewnie jak znów ruszę nad wodę, to nim z domu wyjdę ryby się zaczną chować;PJednak cały sezon przed nami i trzeba być dobrej myśli. No i najgorszy dzień nad wodą i tak lepszy niż najlepszy dzień w robocie:) (jak to ktoś gdzieś w podpisie miał).Pozdrawiam i powodzeniaMarcinA gdzie tak brały?Bo w pomorskim ogólnie słabo.Uchyl rabka tajemnicy-krajanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A to zamknięte jezioro w stowarzyszeniu wędkarskim w Borach Tucholskich:) Także 110km podróży.Dziś kolejne info i staruszek złapał dwie 70tki plus kilka krótszych, ale wymiarowych. Plus 60tki u innych.A ja piszę z roboty;/Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A to zamknięte jezioro w stowarzyszeniu wędkarskim w Borach Tucholskich:) Także 110km podróży.Dziś kolejne info i staruszek złapał dwie 70tki plus kilka krótszych, ale wymiarowych. Plus 60tki u innych.A ja piszę z roboty;/PozdrawiamOki Pytam bo na Żarnowcu wielka bieda i jeszcze trzeba poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shreek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja dzisiaj trochę połapałem. W sumie żadnych rewelacji, ale ok. 10 zębatych się Slidera czepiło. Jeden odjazd był bardzo mocny i nie byłem w stanie w ogóle utrzymać ryby. 30m plecionki wyszło z kołowrotka jakby nie było tam żadnego hamulca, wir na wodzie i tyle - rybka się wypięła.Zaliczyłem też dwie ryby z jednego rzutu - ściągałem ok. 20-25 cm zębatego i przyatakował go 60-tak. Obydwie ryby udało się wyciągnąć na brzeg, ale mniejsza była tak poharatana, że na pewno tego nie przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_Mks Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Chwalimy się 1-wszo majowy drapieżnik Adriana z rzeki Odry.Troszeczkę pozamiatał w łódce ale wystarczyła chwila w bezruchu aby uwiecznić go na fotce.Pozdrawiamy z meandrów Dolnej Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 niestety tylko z mojej łódki ale nie prze zemnie.były dwa identyczne długością. jedynie różniły się grubością.potem uzupełnie fotkami tego drugiego.Oczywiście obydwa zostały wypuszczone co zostanie potem potwierdzone filmikami.113 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Piękne ryby.Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Chwalimy się 1-wszo majowy drapieżnik Adriana z rzeki Odry.Troszeczkę pozamiatał w łódce ale wystarczyła chwila w bezruchu aby uwiecznić go na fotce.Pozdrawiamy z meandrów Dolnej Odry. Grt. Kozacka fota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No to jak metrówki to i ja się podepnękwietniowy szwedzki szczupły, dokładnie 100cmZ 6-7m wodySprzęt guide select canibal 10-28, catana 4000, relax 10cm na 25g główce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 @Darekspin, świetna prezentacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 mazurski Puch! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Kapitalna ryba Gratulacje!Jakieś wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 niestety brak danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Pistol, piękna ryba GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Gratulacje . Bardzo ładny Polski szczupak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Niesamowita ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Dzięki,szkoda tylko, że zabrakło miarki na łódce , może następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 WOW !!! I w jakim stanie płetwa ogonowa !!!Najszczersze gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi