Guzu Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 w ostatni majowy weekend odbyło się mieszane (www.m.pl i www.j.pl)spotkanie na Jeziorze Żarnowieckim kolega @JJ przy asyście niesamowitego @mario złowił szczupaka 120cm (jest już opis i fotki na sąsiednim forum) na naszej łodzi największego szczupaka 99cm złowił kolega Łukasz i poprawił swoja życiówkę (cały czas czekam kiedy wstawi fotkę do wątku i zaznaczy kto mu go ładnie najechał) dziękuje wszystkim za znakomita atmosferę:Krzysiek, Mario, Łukasz, Jacek - liczę ze jeszcze w tym roku to powtórzymy (Krzysiek Twoje 90cm to sietna fotka czekam) Jest szansa na zobaczenie zdjec ? Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jest szansa na zobaczenie zdjec ? Dzieki! http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=8579.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jest szansa na zobaczenie zdjec ? Dzieki! http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=8579.0 Nie wyswietla mi sie Ale dzieki za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Proszę, na zdjęciu szczupak 120cm złowiony 19.05 przez naszego forumowego kolegę Jarka (@Jozek).Metoda: trolling, przynęta: guma prowadzona na głębokości ok. 6m (łowisko miało w tym miejscu 16m). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 dzieki Mariusz za zdjecie. Gratulacje dla Lowcy! Widac ze duza glowa (ryby), potem sie zwinela wziela byla... Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Zaraz jakiś stary gniewny napisze, że ryba na fotce zakrwawiona i wyleje swoje ale ...wszelkie komentarze tego typu proponuję zamieniać na czas spędzony na wodzie na dzień dzisiejszy @JJ zawiesił nam poprzeczkę bardzo wysokogratki PSmieć pretensje do garbatego, że ma proste dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ale....kolos gratulacje.....super ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Skoro nalegasz... Ryba połakomiła się na najbrzydszą przynętę dostępną na naszym rynku, czyli gumową imitację małego warana ze złowrogim spojrzeniem Branie na 6m przy całkowitej głębokości 15m. Hol niezbyt długi (jedna świeca i krótki odjazd), podebranie, kilka fotek, reanimacja i popłynął: Najazd by @skiner, foto by @dadex Dzięki chłopaki Następnym razem jadę po 130cm bo jak wygląda 120cm już wiem dzięki kolegom z innej załogi @WhiteWillow- dodam jeszcze ze ten skromny kolega podebrał rybę samodzielnie rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Piekny pajkers Gratulacje dla łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Gratulacje dla łowców,rybki piękne Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Skromnie, chciałbym również przyłączyć się do gratulacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja również i to po raz trzeci Ale bardzo podoba mi się również ryba Łukasza - piękny, zdrowy pajk Bardzo ładna prezentacja ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jarku (@Jozku)WIELKIE GRATULACJE - wspaniały szczupak PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja również i to po raz trzeci Ale bardzo podoba mi się również ryba Łukasza - piękny, zdrowy pajk Bardzo ładna prezentacja ryby.Krzysiek,słyszałem że też dostałeś jakieś 90cm.Wstaw jakąs fotkę Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Krzysiek (Harry) zamarudził wczoraj z aparatem. Ale jutro pewnie wrzucimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 z ciekawszych rzeczy to Łukasz po wyjęciu swojej 99cm znalazł w łodzi pozostawiona łuskę tej ryby, a z racji swojego zawodu OBIECAŁ określić jej wiek obstawiam ze 'metrówka' na Żarnowcu rośnie przez 8 latno ale zobaczymy ..... pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 To jeszcze nie mamuśka ale fajna już panna 82 cm Kto Ci fotke cyknął? To teraz tego 106+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Kto Ci fotke cyknął? To teraz tego 106+ Jedna panna a ci dwaj goście widzieli jak ją wyciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 O człowieku, ale klimaty Jeszcze powiedz Nam, że w cieniu drzewa, tuż za Tobą, widziałeś postać Św. Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 A oto moja skromna rybka: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Muszę i ja urozmaicić pudełko o takiego czarnucha jakiego szczupły ma w zębach Swoja droga fajnie, żeby na co dzień brały takie skromne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dokładnie. Gratulations !!! Ktoś mi zaraz zarzuci, że jestem fetyszystą płetw, ale one mi się tak bardzo podobają u tych naszych polskich pajków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 fajnie, żeby na co dzień brały takie skromne rybki Po południu miałem na kiju niewątpliwie większą, ale wybrała wolność, zanim zdążyłem ją zobaczyć Podobna przygoda spotkała mnie na majówce. Ciężka jest dola wędkarza… Swoją drogą na dozbrojone na plecionce stalowej kopyto Relaxa 22cm miałem 4 brania z czego 3 niezacięte i jeden spad. W związku z tym „luźne” dozbrojki trafiły do śmieci, a zastąpiły je dozbrojki na drucie z nierdzewki 1,2. Zobaczymy, jak się spiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Zobacz, ja też uparłem się na Relaxy 22cm ale niestety bez kontaktu na nie. Również spotkałem się z wieloma spadami na luźnych dozbrojkach, więc teraz robię tak, że mocuję je do oczka główki a samą napiętą na maxa dozbrojkę przeprowadzam przez korpus gumy za pomocą szydła do nakładania kulek proteinowych Kotwice zwisają z brzucha jak w woblerze, można je ewentualnie wbić w korpus, żeby nie dyndały bo czasami ogon lubi się za którąś zaczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi