suli102 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Tak jest to St Croix Legend Elite 96 do 21 gram.Naprawde swietny kij.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM80 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 @Tommek, no ten Twój to jest z podręcznika. Piękny, gratulacje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dzieki @HM80 pajki z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Gratuluje wszystkim którzy połowili Ja wczoraj popływałem pare godzin za szczupakami. Na spadkach, górkach i przy trzcinach nie miałem nawet brania. Brania(bardzo delikatne) miałem jedynie na wodzie około 2,5 m z mulistym, płaskim dnem. Na Invadera 7F złowiłem 2 szczupaczki +-50cm. Miałem jeszcze 2 brania z opadu ale ryby się nie zacięły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 ostatnio z baraninami raczej słabo ale ostatnio cos udało sie wymęczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Podejrzanie blisko brzegu Czyżby Alieny poszły w tymczasową odstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 coś dla Ciebie Łukaszzobacz szczękę tego szczupaka, jest rozerwana (ja mu tego nie zrobiłem)ktoś wcześniej go już miałdwa: na głębokim, głęboko i nie na allieny, normalnie jak nie latem , no i poza tym co widac na foto, mielisy jeszcze kilka podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Ta rozerwana szczęka świadczy tylko i wyłącznie o tym o czym już kiedyś zdaje się tu pisałem, że jedyna ryba, która nie ma szans na przeżycie to ta, która dostała palką w łeb i wystrugano z niej fileta Ryby są mocniejsze niż wielu z nas się wydaje, co doskonale widać na tej fotce Pod nosem takie ryby biorą a ja się włóczę po jakichś nudnych weselach....ehhh... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Gratki dla wszystkich łowców kaczodziobych Wczorajsza rybka mojego kompana Krzycha, złapana na kopyto relaxa. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Brovo ! Krzychu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Trzeba ożywić trochę temat, w ostatnim czasie miałem dwie fajne ryby 90 i 91cm teraz przyszedł czas na coś z kategorii gigantów 117cm złowiony i wypuszczony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Piekny szczupak.Super ryba! Szczere gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Kapitalne Pajki Grubiutkie Szczerze gratuluje łowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 kolos gratuacje...jaką przynętę ugryzł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 kolos gratuacje...jaką przynętę ugryzł? Salmo Perch 14cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Gratuluje.Ja już chyba prawie dwa miesiące nie byłem na szczupakach i jakoś nie ciągneło mnie do nich.Ale jak oglądam takie rybki,to myśle,czy nie odkurzyc sprzętu szczupakowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 @loko, gruubas jak na Odrę . Gratulacje dla kompana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 @skiner - no i jest pierwszy aligator! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 @loko, gruubas jak na Odrę . Gratulacje dla kompana... Dzięki Patryk w imieniu kompana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ponad(dobry) metr! Szacunek. Widze w tle ze przynety typu bull dawg tez sa probowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 95cm złapany w kałuży na fatso crank...Niestety w połowie filmu upiepszyłem kamekę wyciągając podbierak, a w kałuży bez niego ni huhu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Gratulacje Bassket. Piękna ryba i super film jak zwykle. Z przyjemnością się je ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 No wszystko ładnie,niema co..tzn prawie,gdzie strażnicy moralnosci,chyba zaspali,na tym zdjeciu,z tym niema co pieknym pajkiem,e jego paszczy jest..... CHWYTAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Super film! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Żeby nie było że redakcja nie łowi moja tegoroczna największa: . Ryba jeszcze z majowego wyjazdu do Szwecji, ale jakoś nie było czasu żeby się pochwalić. Złowiona na trąconej wodzie, na dużą obrotówke w kolorze czerwony fluo z tzw. bucktailem. Ryba typowo fuksiarska, złowiona pierwszego dnia wyjazdu w trzecim rzucie - zdaje się jedna z dwóch czy trzech ryb złowionych tego dnia. Od razu udało jej się ochrzcić nowy kijek, który miał służyć do trollingu ale jak się w praktyce okazało, znakomicie sprawdził sie równiez przy lowieniu z ręki. Zestaw uzupełniał Penn Slammer 360 z plecionką 30lb Spider Wire i własnej roboty przypon, więc ryba nie miała wielkich szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi