Jozi Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Może pożyczony do fotki .No niezły basior . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Ano, pożyczyłem od Matki Natury do zdjęcia - i zaraz oddałem z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 ... nastepne dni były już przyjemniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Piekny krokodyl! Jaka dlugosc tej rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Pierwsza 103, druga to któraś z 90-ek, nie kojarzę dokładnie która, @yglo prowadził notatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 98 cm 15lb na kijku MP Predator 2,40 15-50 gr w Szkierach Św. Anny czerwiec 2012. Prawie wyrwał kij z ręki tak uderzył. Dyskwalifikujący sposób prezentacji tłumaczę stanem emocjonalnym fotografującego, mało się nie zmoczył i obawiałem, że to on a nie szczupak opuści łódkę szybciej więc wolałem nie ryzykować... Nie zawsze są warunki aby zrobić szybka i dobrą fotkę z miękką prezentacją ryby W takim razie inna fotka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Ryba ładna, ale sposób prezentacji dyskwalifikujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Hej Pawle, Twoje 103 nie było fuksiarskie, bo o ile wiem Twoj przewodnik postawił łódke dokładnie tam gdzie ten 103 był i rozruszł go sliderem by wziął na Twoją obrotówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam. Gratuluje koledzy konkretnych szczupakow. Odgrzebie watek, bo herbowa ryba spadła z forum daleeeko Kilka fotek. Z rybkami i ich ostojami. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pieknie Marcel!!!!Dajesz rade i tak trzymac !!!Piekne rybki .GRATY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Na koniec uchwyciłem wędkarza trollujacego nad kamienista rynną, za łososiem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam. Gratuluje koledzy konkretnych szczupakow. Odgrzebie watek, bo herbowa ryba spadła z forum daleeeko Kilka fotek. Z rybkami i ich ostojami. Marcinie, świetne fotki... Piękne ryby, zapierające dech w piersiach widoki... Pogratulować Pajków. No i logo na Twojej bluzce jakoś mi znajome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Kolego super Arek możesz mi wytłumaczyć po co cytujesz post Marcela ze zdjęciami ? za chwilę będzie jedna strona z kilkoma taki samymi zdjęciami .P.s Marcel zazdroszczę okolicy i szczupców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Drogi kolego Tomi78, chyba nie jest zabronione cytowanie czyichś zdjęć. Nie robie tego za przykładem innych kolegów, którzy też podobnie jak i ja cytują zdjęcia kolegów po kiju w tym, jak i w innych wątkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Graty Marcel, ja prawie 3tyg nie miałem wędki w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batza Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam,W przypadku cytowania czyjejś wypowiedzi prosimy o usuwanie znaczników wyświetlania zdjęć. Cytujemy TYLKO tekst bez zdjęć. Zmniejsza to koszty - strona rozliczana jest za transfer danych od serwera do klienta. Z góry dziękujęAdministrator Oto główny powód prócz przejrzystości wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Wizner Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jak na nowego użytkownika przystało, chciał bym się przywitać i przedstawić na forum zaczynam w tym wątku gdyż szczupaki łowie od ponad 20-tu lat, poza szczupakami łowie też trocie i duże karpie Andrzej Wizner . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witamy i życzymy miłego korzystania z forum.Bardzo mocne wejście z taką mamuśką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Pięknie łowisz Marcel!!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 ryba przepiękna....!!! gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Piękna ryba ładnie wybarwiona.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Na koniec uchwyciłem wędkarza trollujacego nad kamienista rynną, za łososiem. . Woda w rzece pachnie znajomo Fajnie Tobie że możesz spędzać wolne chwile nad właśnie tymi wodami ,trochę Ci zazdraszczam Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Dzieki koledzy za mile komentarze.No cóz, a ja natomiast oglądam Wiślane fotki z szybszym biciem serca Adam - Spróbój sie nie odezwać nastepnym razem, jak zawitasz do tej ,, wiochy ,, , to zamówie u Odyna tygodniową ulewe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi