Mariano Italiano Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Super klimat z pieknymi szczupakami.Zdrowo zazdroszczę wedkowania w takim otoceniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Jak na nowego użytkownika przystało, chciał bym się przywitać i przedstawić na forum zaczynam w tym wątku gdyż szczupaki łowie od ponad 20-tu lat, poza szczupakami łowie też trocie i duże karpie Andrzej Wizner Witaj na forum Z tego co twoje nazwisko obiło mi się o uszy to podejrzewam że więcej takich zębatych będziemy oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Witam,W przypadku cytowania czyjejś wypowiedzi prosimy o usuwanie znaczników wyświetlania zdjęć. Cytujemy TYLKO tekst bez zdjęć. Zmniejsza to koszty - strona rozliczana jest za transfer danych od serwera do klienta. Z góry dziękujęAdministrator Oto główny powód prócz przejrzystości wątku. Zwracam honor Panowie. Melduje, że to był mój ostatni raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Niezłe wejście,tylko pogratulować Super szczupak,nie mylę się czy w oddali to osada Nad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jak na nowego użytkownika przystało, chciał bym się przywitać i przedstawić na forum zaczynam w tym wątku gdyż szczupaki łowie od ponad 20-tu lat, poza szczupakami łowie też trocie i duże karpie Andrzej Wizner Witaj na forum Z tego co twoje nazwisko obiło mi się o uszy to podejrzewam że więcej takich zębatych będziemy oglądać Oby nie szło to z tzw.działalnościa komercyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Skąd w Was ludzie tyle zła, odrazu komercja itd... Kolega wkleił sobie tylko zdjęcie ze szczupakiem, a tu już wrażliwe tematy... Łowi piękne ryby to niech pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witaj Andrzeju i wielkie brawa!!!!, super rybka!!!, a co do komercji... szkoda słówWielkie gratki za takiego zbója!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 szybka akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jak zwykle Super pięknie ubarwiony ten pajk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Abu Revo STX, Fenwick Elite Tech Smallmouth 20lb do 1oz, i Relax Clonay 2 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Śliczna mama,graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Szczupaki szczupakami, ale jaki lin tam musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Szczupaki szczupakami, ale jaki lin tam musi być... Eeee tu akurat nie, ale na tym gdzie łowię okonie................... Prosiaki normalnie - pierwszy raz pomyliłem z karpiami Jutro o 4 już na wodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 bassket: rozwalasz system tymi filmikami. taki ciurek a takie ryby... te kanały na których łowisz przypominają troszkę moją łachę po której latam ze spinnem, też podobny urok, w postaci rzęsy (u mnie tzw. kaczeńca), krzaczków nad wodą itd. z tymże ryby nie te bo na moich starorzeczach max 50-60 no może jakaś 70 jak wpłynie z Drwęcy przy wysokim stanie wody... powiem szczerze, że trochę zazdroszczę bo lubię wędkować w tego typu miejscach. i jeszcze mała prośba co za utwór leci w tle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ...kanalik mały ,ale uroczy plusem jest to, że właściwie każdy atak pięknie widać ..kamerka tego ,az tak nie oddaje ... muzyka autorsko bezpieczna z Youtube ( utwór : Again , wyk : Secrets in Stereo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dzięki za tytuł i jeszcze tak trochę poza tematem, to oprócz szczupaka w tym kanałku pływają jeszcze jakieś zbóje? Jak wygląda np. kwestia okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ,..okoni złapałem ,kilka jako przyłów na slidera 10 ..43cm największy..i to tyle z drapieżnych( nigdy nie łapałem ich świadomie wiec trudno oszacować populację.) ..sporo olbrzymich linów i Karpi (nie udało mi sie jeszcze skusuc na spina) lescze płocie... zainteresowania mam ostatnio monogatunkowe ,więc moja wiedza jest czysto polaroidowa( tylko to, co widziałem ....)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Łowisz konkretne szczupaki w jednym z dwóch moich ulubionych typów łowisk, do tego piszesz, że pływają tam ogromne liny, które w mojej hierarchii są zaraz po szczupakach, czyli na drugim miejscu Ehhh, chyba powoli zacznę uczyć się jeździć samochodem z kierownicą po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 no w Irladii tez tak bylo na kanalach (najlepsze wyniki 7 lat temu to po 20+ szczupakow (40-80cm) na glowe za kilka h lowienia w scislym centrum Dublina), ale jak Mariany zaskoczyly, ze tam sa szczupaki to teraz za wyjatkiem kilku miejscowek (gdzie jest przypal ryby brac bo barki cumuja na stale w duzych ilosciach albo jest pub nad sama woda) szczuakow juz niemal nei ma (teraz w centrum za taki sam spacer nasz rekord to 2 ryby na glowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nocny ponad metrowy szczupak. Łowisko o głębokości ponad 7 metrów a branie pod samą powierzchnią na Dorado Lake 7cm. Kij Big Jig , multik revo winch. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 gratki. kolory jak z irlandzkiego torfowiska... czesto lapalem takie stalowo szare szczupaki niemal bez kropek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 pikna..graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Gratulacje Patrzę na pogodę i powoli zbliża się chyba jesień?! Jak widzę już powoli spadające żółte liście z wierzby to coś w tym musi być Dosyć upałów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Brawo Maciej...super rybka, fajna woda...pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi