Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2012

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

Jak na nowego użytkownika przystało, chciał bym się przywitać i przedstawić na forum

zaczynam w tym wątku gdyż szczupaki łowie od ponad 20-tu lat, poza szczupakami łowie też trocie i duże karpie

Andrzej Wizner

Witaj na forum :D

Z tego co twoje nazwisko obiło mi się o uszy to podejrzewam że więcej takich zębatych będziemy oglądać :D

Witam,

W przypadku cytowania czyjejś wypowiedzi prosimy o usuwanie znaczników wyświetlania zdjęć. Cytujemy TYLKO tekst bez zdjęć. Zmniejsza to koszty - strona rozliczana jest za transfer danych od serwera do klienta.

Z góry dziękuję

Administrator

Oto główny powód prócz przejrzystości wątku.

Zwracam honor Panowie. Melduje, że to był mój ostatni raz...

Jak na nowego użytkownika przystało, chciał bym się przywitać i przedstawić na forum

zaczynam w tym wątku gdyż szczupaki łowie od ponad 20-tu lat, poza szczupakami łowie też trocie i duże karpie

Andrzej Wizner

Witaj na forum :D

Z tego co twoje nazwisko obiło mi się o uszy to podejrzewam że więcej takich zębatych będziemy oglądać :D

Oby nie szło to z tzw.działalnościa komercyjną ;)

bassket: rozwalasz system tymi filmikami. :D taki ciurek a takie ryby... te kanały na których łowisz przypominają troszkę moją łachę po której latam ze spinnem, też podobny urok, w postaci rzęsy (u mnie tzw. kaczeńca), krzaczków nad wodą itd. z tymże ryby nie te bo na moich starorzeczach max 50-60 no może jakaś 70 jak wpłynie z Drwęcy przy wysokim stanie wody... powiem szczerze, że trochę zazdroszczę bo lubię wędkować w tego typu miejscach.

i jeszcze mała prośba co za utwór leci w tle?? B)

,..okoni złapałem ,kilka jako przyłów na slidera 10 ..43cm największy..i to tyle z drapieżnych( nigdy nie łapałem ich świadomie wiec trudno oszacować populację.) ..sporo olbrzymich linów i Karpi (nie udało mi sie jeszcze skusuc na spina) lescze płocie... zainteresowania mam ostatnio monogatunkowe ,więc moja wiedza jest czysto polaroidowa( tylko to, co widziałem ....)

pozdr

Łowisz konkretne szczupaki w jednym z dwóch moich ulubionych typów łowisk, do tego piszesz, że pływają tam ogromne liny, które w mojej hierarchii są zaraz po szczupakach, czyli na drugim miejscu :D Ehhh, chyba powoli zacznę uczyć się jeździć samochodem z kierownicą po prawej stronie :D

no w Irladii tez tak bylo na kanalach (najlepsze wyniki 7 lat temu to po 20+ szczupakow (40-80cm) na glowe za kilka h lowienia w scislym centrum Dublina), ale jak Mariany zaskoczyly, ze tam sa szczupaki to teraz za wyjatkiem kilku miejscowek (gdzie jest przypal ryby brac bo barki cumuja na stale w duzych ilosciach albo jest pub nad sama woda) szczuakow juz niemal nei ma (teraz w centrum za taki sam spacer nasz rekord to 2 ryby na glowe).