tadekb Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Piękna ryba.Fota też fajna - taka nietypowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam, najbardziej cieszą ryby, których się nie spodziewamy Cieszę się, że mogę się czymś pochwalić. Tym bardziej z wody o dużej presji. Mazowiecka 90-tka miała chęć na małego szczupaka Jaxona. . Sukcesem są też zdjęcia, bo osoba z aparatem nie wiedziała gdzie i jak nacisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @jbk zazdroszczę Ci tego łowienia - noc + Beely boat @Logistyk, super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @Logistyk świetna ryba z mazowieckiej wielkie gratki za foty dla operatora pierwsza klasa, ma talent A jaka czyściutka woda ten nocny to już w ogóle bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @hlehlePrawdę mówiąc łowię w nocy bo w dzień się nie da - za gorąco Ale nie narzekam bo takie łowienie ma coś w sobie , no i małe ryby raczej o tej porze nie żerują Miałem już kilka szczupakowych przyłowów przy sumach ,największy 109 cm dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 @bassket- strasznie lubię oglądać Twoje filmy Widać Mazowsze nie próżnuje Brawo za ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Kamil, gratuluję tej 90dziesiątki Pierwsza fotka bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Panowie, dzięki za komenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 1-wsza fota = kalendarz, bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 @logistyk - swietne zdjęcia i ładna ryba...ale mam jedno ale - nie szkoda najaczy .Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 No patrz Patu, ja nie zauważyłem Może Logistyk w emocjach też nie spostrzegł. A tak by the way, co do fotek, to w całej rozciągłości zgadzam się z przedmówcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Kamil piękna ryba i super fotka!!! gratuluje smoczka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 .Odrzański rozbójnik:) pozdRo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Bardzo sympatyczny pstryk - Gratulacje Fajne nowatorskie podejście do prezentacji. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Odrzański rozbójnik:) pozdRoOdrzański rozbójnik i jego szczupak Fajna fota Jaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Cieszą mnie dobre opinie, ale niestety zdjęcie ma za niską rozdzielczość do kalendarza :/ 2200 x 1500 pikseli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cieszą mnie dobre opinie, ale niestety zdjęcie ma za niską rozdzielczość do kalendarza :/ 2200 x 1500 pikseli... Pikseli można dopompować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 no.jako, ze pajki sie ruszyly mam pytanie wchodza rybki na trupa? czy tylko spinning? bo cos czuje, ze jutro/w weekend cos wejdzie po wynikach z poprzedniego weekendu... Ps lowilbym na spina, ale mam prawy bark rozwalony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Taki tam przyłów podczas testowania nowego sprzętu:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 a później mowią, że im kije przy wyrzucie tuż powyżej uchwytu strzelają... <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 jak pisalem cos mi mowilo, ze polowie... jedno branie, ale za to jakie..(to skrzele to nie ja zreszta w pysku znalazlem u niego czyjs stary zestaw na trupka juz caly skorodowany stalke i kotwiczki)Zdjecie kiepskie jak diabli (w wietrze pewnie z 40km/h+ a za statyw robila cienka podporka do wedki.. Zmierzony tez nieporadnie (nie chcialem go meczyc) wiec przyjmijmy, ze mial metr bez klucenia sie o cm. napewno najwiekszy jakiego zlowilem.Ps. mam fotki ze szczupakami 80-90cm wygladajacymi na 2x wieksze...szkoda, ze sam bylem na brzegu (kolega za daleko by go wolac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 No i byczo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 fajnie to wyglada do spodenek z postu wyzej...bylem w spodniach zwyklych + neoprenach i mialem pod kurtka bluze...PS wyglada na to, ze prawde gadaja, ze na suck na morskie ryby nie bierze - mialem 1 plotke i 1 branie na drugiej wedce goscily whitening i makrela i nawet niuchniecia nie bylo...Ps2 spinningujacy kolega dostal 15+ szczupakow od maluchow po takie 70-80cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 gooral - a co Ci nie pasuje od spodenek..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Robi się zimno - wszystko super fajnie, klimat jesienny już jest! ALE.... Nie ma wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi