Forecast Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Marcel ja wiem że ty je ziemniakami karmiłeś jak Ja jazie groszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Ty to juz wogóle ,, wariat ,, jesteś.Mnie jeszcze z reki nie jedzą - jak Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Genialny opis i foty ze świetnym klimatem, dzięki Marcel. Miło popatrzeć i poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Pierwsza metrówka w życiu, więc cieszy bardzo. Dokładnie 102 cm radości. Sprzęcik to Fenwick EliteTech Jigging 1,90 3-21g, Spro Red Arc 10300, PowerPro 0,15, Twister Relax na 25g . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 GRATULACJE - TERAZ TO JUŻ Z GÓRKI PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To pochwal się jeszcze, gdzie ta radość Cię dopadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 GRATULACJE - TERAZ TO JUŻ Z GÓRKI PZDRZanderixObyś się nie mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To pochwal się jeszcze, gdzie ta radość Cię dopadła. Niestety to nie nasze wody. Ryba złowiona w Norwegii na jez.Oyeren, gdzie oczywiście czeka na zdjęcie z kolejnym szczęśliwcem ZANDERIX - dzięki, obyś miał rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To pochwal się jeszcze, gdzie ta radość Cię dopadła. Niestety to nie nasze wody. Ryba złowiona w Norwegii na jez.Oyeren, gdzie oczywiście czeka na zdjęcie z kolejnym szczęśliwcem ZANDERIX - dzięki, obyś miał rację No to i ja wrzucę coś z Oyeren żeby nie było, że tylko @Gazdzior ryby łowił a reszta piła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 c.d. . .... dopiero co wróciłem, a mógłbym jechać znów. Pzdr,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ładne, jasne ryby w dobrej kondycji gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Gazdzior, javacip- gratulacje! Piękne krokodyle! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 To pochwal się jeszcze, gdzie ta radość Cię dopadła. Niestety to nie nasze wody. Ryba złowiona w Norwegii na jez.Oyeren, gdzie oczywiście czeka na zdjęcie z kolejnym szczęśliwcem ZANDERIX - dzięki, obyś miał rację No to i ja wrzucę coś z Oyeren żeby nie było, że tylko @Gazdzior ryby łowił a reszta piła No skoro tak mówisz - to nie pozostaje nic innego jak tylko GRATULOWAĆ wyników GRATULUJĘ PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Panowie, dzięki za gratulacje, myślę że gdybyśmy z @Gazdziorem wyjęli dwie ryby, które mieliśmy na kiju ostatniego dnia (mi po krótkiej walce porwał doszczętnie zestaw z pletką 0,18 - po tym jak chodził oceniam na 110 - 120, a @Gazdziora poszalał, powyginał kija i się spiął, ale tez nie dawał oderwać się od dna) to mielibyśmy jeszcze parę fajnych fotek i nowe życiówki. Ale i bez tego wyjazd zaliczam do udanych. W 6 dni łowienia, pięciu łowiących złowiliśmy ok 600 ryb. Najmniej było sandaczy - myślę że ok 30, następne pod względem ilości były, .................o dziwo .......... okonie i najwięcej szczupaka. Ja, @Gazdzior i jeszcze jeden kolega złowiliśmy po metrówce (wszystkie trzy pierwszego dnia wyjazdu). Było sporo okoni w przedziale 40 - 45 no i @Gazdziorowy potworek 50cm. Jeszcze tam wrócimy. pzdr,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Panowie, dzięki za gratulacje, myślę że gdybyśmy z @Gazdziorem wyjęli dwie ryby, które mieliśmy na kiju ostatniego dnia (mi po krótkiej walce porwał doszczętnie zestaw z pletką 0,18 - po tym jak chodził oceniam na 110 - 120, a @Gazdziora poszalał, powyginał kija i się spiął, ale tez nie dawał oderwać się od dna) to mielibyśmy jeszcze parę fajnych fotek i nowe życiówki. Ale i bez tego wyjazd zaliczam do udanych. W 6 dni łowienia, pięciu łowiących złowiliśmy ok 600 ryb. Najmniej było sandaczy - myślę że ok 30, następne pod względem ilości były, .................o dziwo .......... okonie i najwięcej szczupaka. Ja, @Gazdzior i jeszcze jeden kolega złowiliśmy po metrówce (wszystkie trzy pierwszego dnia wyjazdu). Było sporo okoni w przedziale 40 - 45 no i @Gazdziorowy potworek 50cm. Jeszcze tam wrócimy. pzdr,jacavip To pięknie połowiliście, gratulejszen. Kaczodzioby śliczne w tamtych wodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Mieliście coś w trollingu czy tylko rzuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 mało trolowaliśmy, ja miałem 2 nie duże szczupaki i okonia ok 40cm.Chłopaki też jakieś pojedyncze sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 proszę o info jakie najlepiej sprawdziły się Wam przynęty, kolory i jaka metodą złowiliście największe ryby? PSgratuluje udanej wyprawy i ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 duże gumy w jaskrawych kolorach, żółte, czarne i standardowo perły - wszystkie mogły być w brokacie. Najskuteczniejsze były w sumie chyba shakery Lunkera na główkach 25 - 30g, ale wiało, falowało i a ryby stały na spadkach z 14 do 8 - 6 metrów. Dodam, że nawet mniejsze szczupaki były piekielnie silne i brały niesamowicie agresywnie także do dziś czuć te uderzenia w łapie - za to kocham łowienie z opadu.pzdr,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Piękne ryby jacavip byliście przez biuro czy sami organizowaliścir wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ......Dodam, że nawet mniejsze szczupaki były piekielnie silne i brały niesamowicie agresywnie także do dziś czuć te uderzenia w łapie - za to kocham łowienie z opadu.pzdr,jacavip dzięki za informacje,co do agresywnych brań to można przypuszczać że zima w tamtym rejonie tuz tuz, u nas niestety ryby jeszcze kapryśne jak na razie tylko „wąchają” lub obgryzają ogonki w przynętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 @Tommek byliśmy za pośrednictwem biura, nie będę podawał nazwy ale i tak chyba wszyscy sie domyślają - przynajmniej w Warszawie najbardziej popularne. Szczerze polecam. Ja z usług korzystałem poraz 3 ale dwóch kolegów chyba poraz 6. @skiner tam jak już coś ucinały, to najczęściej za krótki 30 cm przypon. :lol A żeby było ciekawie kolega przez chwilę miał na kiju pieknego bolenia - wziął mu na krótkim dyszlu już przy zwijaniu perłowego predatora. Niestety zanim zdążył rozkrecic hamulec - ryba poszła z zestawem myślę że ryba mierzyła między 70 - 80 cm. pzdr,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wczorajsza narwiańska 74-ka... Wybaczcie za fotke Koledzy, jeszcze nie mam takiej wprawy w robieniu fotek, ani sprzętu nie posiadam do ich zrobienia... Tylko jedno szybkie zdjęcie z telefonu dla dobra rybki i powrót do wody. Gratuluje ryby, ale polecam lekturę zasad publikacji zdjęć na jerkbait.pl http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=5362& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Ryba złowiona w Norwegii na jez.Oyeren, gdzie oczywiście czeka na zdjęcie z kolejnym szczęśliwcem Dobrze wybraliście lowisko.Nadmienie ze z tego jeziora pochodzi Rekord Norwegii.Petter Stottum, bo i nim mowa - poluje tylko na wielkie ryby.Wyposażony i uzbrojony po ,, zęby ,, .Na rozkladzie ma - bagatelka - 16 szczupaków pow 10kg ( 116+ cm. )Wspomniany rekord to 18.74kg przy 126cm.Warto napisać także o jeszcze dłuzszej rybie, 131 cm !!! długości, ale wadze ,, tylko ,, 12.75..Takze Panowie szykować urlopy i zostawiać kasę za granicą Edytowane 1 Października 2012 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Brawo Marcel...., zajefajna relacja, przygoda...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi