Mariano Italiano Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pięknie połowiliści Panowie,moj gratulacje.Wystarczy raz w roku wyjechac żeby napełnić swoj niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon69 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 (edytowane) Gratuluję kolegom po kiju wyników, jako że i ja aktywnie wędkuję to pochwalę się jednym z wielu szczupłych. Na zdjęciu 113cm i 8.5kg złowiony w maju 2012 na jednym ze szwedzkich jezior. Jestem tam gościem minimum 2x do roku. Mój najwiekszy z tej wody to 119cm i 11kg. Zanderix dziękuję za pomoc. Edytowane 4 Października 2012 przez nixon69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ...Tylko jak dodać fotkę?? pomoże ktoś? prawy dolny róg /Więcej opcji/ - dalej powinieneś sobie poradzić edytując już napisany wątek wybierz / Użyj pełnego edytora/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Gratuluję pieknych szczupaków wszystkim ,Marcel, Twoje potwory sprawiaja, że ze strachem oglądam fotki, jakby taki wyłoniłby mi się z głebiny to wyrzuciłbym wędkę i na brzegu zjarał paczkę szlugów na raz Wobler 129, widzę, że dresik troszkę przetarty, fajna bluza, może sponsor rzuci na nowy spodzień, przecież zasłużyłeś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Może nie tak wielki jak kolegów ale zawsze miał 86cm i wziął na trociowego Górala to"Jeden z dziesięciu" które przytrafiły mi się podczas środowej wyprawy na pewną żwirownię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No Janusz gratuluję 10 to już konkretna liczba , słyszałem że chłopaki więcej z tobą nie chcą jechać na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Fenwick Smallmouth 20lb, PP 20lb, Abu Garcia Revo STX, Relax King Shad 4" i foto z samowyzwalacza nie powala... Ale tylko jedno robiłem. Po zaparkowaniu łodzi widzę szczupaczy ogon i uciekające rybki - ale bez chlupotu, delikatnie i subtelnie. Wyglądał na 60-taczka. 45min. "piłowania" i nagle widzę na torze prowadzenia mojej przynęty uciekające rybki, później falę, a jeszcze później targnięcie na kiju... Muszę sobie kupić kamerkę GoPro 2 - już zbieram Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Października 2012 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Brawo chłopaku. Widać, że szczupaki cię kochają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 No to sie zaczęło, dobra pany chowamy sprzet i patrzymy co ten woblerek łowi gratulacje,ładna sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 fajna fotka Maciek Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Zajefajna fotka .... .Gratulacje. Rzadko coś mi się podoba ale tu.......... super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) Czołem.To już ładna ryba Macku. Zdjecie bardzo przyjemnie sie oglada. Odgrzebałem jakies fotki z przed 2 tygodni.Klasyczne ,, szczurki ,, sie uwiesiły.W rolach glownych kopyto 6 i wachadło 12cm pod tytułem - opad na pierwszym stoku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 7 Października 2012 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 @Marcel draznisz niesamowicie człowiek nie ma czasu wyskoczyć na rybki i ogląda takie właśnie fotki z gulem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Fajne szczupaki Marcel.Pogoda jak widać nieciekawa ale rybki wynagradzaja.Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Super klimat na fotkach i bardzo ładne ryby! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Czołem.To już ładna ryba Macku. Zdjecie bardzo przyjemnie sie oglada. Odgrzebałem jakies fotki z przed 2 tygodni.Klasyczne ,, szczurki ,, sie uwiesiły.W rolach glownych kopyto 6 i wachadło 12cm pod tytułem - opad na pierwszym stoku. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us nie no widzę, że fryzura jak Krystyna, na 2 połowę inna fajnie, fajnie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Gratulacje Marcel, ja niestety nie łowię takich ilości Po weekendzie na uczelni czas na odstresowanie się. Fenwick Smallmouth 20lb, PP 20lb, Abu Garcia Revo STX, Relax King Shad 4" (dosłownie ten sam co przy poprzedniej rybie tylko sklejony na super glue ) i foto z samowyzwalacza. Po okolo 5-tym parkowanku i 30min łowienia widzę wir i lekki plusk - maluch pomyślałem. Ale piłuję 30min, odbieram telefon, gadam z kumplem, po chwili dalsze 30min "piłowania" i nagle w opadzie delikatne branko. Kto ze mną łowił, ten wie jak zacinam Ryba wysuwa linkę, zatrzymuję szpulę kciukiem. Szczupak zawraca, wyskakuje ok. 1m nad wodę i przelatuje w powietrzu około 1,5m - że też nie mam GoPro (tak sobie pomyślałem ), teraz idzie klata - ryba jest pod łodzią, odjeżdża, przytrzymuję szpulę kciukiem i ponownie "klata" - chwyt pod pokrywę skrzelową i JEST! Później już nawet więcej rzucam - płynę do auta... Nazwałbym go "przypilnowany" Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos1988 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ładna rybka.Jeszcze jak byś mógł podawać przybliżone dł.w cm było by fajnie dla zobrazowania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie ma problemu, 98cm - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) Jesteś w ,, czepku ,, urodzony. Coraz piekniejsze ryby.Kurde musze i ja tego ,, piłowania ,, potrenować...Ryba przesliczna...spróbuj klęknąc za ławeczka - kolejna 90+ - powinna sie zmiescic w kadr....inaczej potrzebójesz dłuzszej łodzi.Własnie zacząłem łowic z łodzi i mam ten sam problem. Opanowuje aparat na łodzi. Tylko, ze moje to szczurki, przy Twoich...Wrzucę, coś w tygodniu... P.s....@ziom7...Tak to zestawienie zdjęć, nie bylo dobre... ale...tak sie warunki zmieniają....a, ze włosy mam cienkie, to koguta nie robie sobie co miesiąc... Edytowane 8 Października 2012 przez Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 ...Tak to zestawienie zdjęć, nie bylo dobre.... Było bardzo dobre , to był joke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Aż trudno uwierzyc ze @wobler129 lowi w Polsce.Gratulacje.Mysle ze niejednemu z nas odczarował by jakies jezioro na ktorym wydawaloby sie ze trudno o miarowego pajka.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzięki.Marcel - nie ma szans, próbowałem ławeczkę dalej - efekt? lustrzanka zleciała ze skrzyni, leciała prosto do wody, odbiła się od kantu burty i na szczęście spadła na dno łódki... Szczęście w nieszczęściu Więcej nie chcę próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A nie możesz zrobić sobie statywu na tej drugiej ławeczce, żeby lustrzanka stała stabilnie bez możliwości wypadnięcia za burtę ? Myślę, że jest to wykonalne a i efekt będzie na pewno zadowalający.Ładny zębaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Nie chcę kupować statywów itp. a zrobić samemu chyba nie potrafię. Szkoda mi kasy, takie zdjęcia są dla mnie zadowalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi