saw Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @Krzysiek na tym jeziorze na którym byliśmy nadal nie biorą, może coś się ruszy po przymrozkach@Waldku, tak mówią, że rozmiar 2500 to tylko na okonia i mikro przynęty ale ja im nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To i ja wrzucę parę tegorocznych ryb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 @ Sławek.Przepiekna ryba, w przepieknej jeziorowej scenerii.Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Sławek brawo... Fajnie się patrzy przed wyjazdem na uczelnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Siema:) No Sławomir jesteś taki szeroki, że mnie w ogóle nie widać za Twoimi plecami Fajny ten szczupaczyna, generalnie super wypad trzeba będzie to jeszcze powtórzyć i to nie raz!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dzisiejszy 93cm i trochę mniejszy (90cm) sprzed tygodnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Gratki! Ten drugi chyba jeszcze nie zaczął wcinać w trybie zimowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Gratulacje!!! Oj te nasz wody jakieś dziwnie rybne się zrobiły w ten weekend!! pozdro G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jacek czekamy na jesienne 100+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Piękne rybki tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauer Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 witam. 93 cm zębaty złowiony 2 tygodnie temu na jednym ze sporych jezior mazurskich (niestety odławiane przez rybaków). wyjazd udany podczas którego złowiłem ponad 10 szczupaków różnego rozmiaru. sprzęt: kijek od FC na MHX MB842-2 (pierwszy raz nad wodą), kołowrotek Shimano TP 2500, plecionka czerwona PP 0,15, główka 5g gamakatsu, twister manns perełka 7 cm. łowisko o głębokości ok. 2m dość mocno zarośnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Pauer, gratulacje, mocne wejście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Piękny. Pauer pokaż jaziki łowione na tyczkę Nie jednemu by mina zrzedła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauer Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 hehe. no jaziki kolego to mógłbym pokazać naprawde wielgaśne ale to nie forum o tyczce a od kilku lat we wrześniu odstawiam spławik i łowię do pierwszego lodu szczupaki. jak na te przełowione wody to nawet mi to nieźle wychodzi, ale żeby je łowić to trzeba trochę poznać łowisko. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 (edytowane) Wczorajsza rybka z przedwczesnego zakończenia sezonu. Może 90tka to nie rekord ale każda ryba atakująca pływającego jerka cieszy podwójnie i wzbudza duże emocje. Aż żal bo żarcie trwa w najlepsze Edytowane 13 Listopada 2012 przez Łukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Chyba znowu znajome rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Witam.W zeszłym tygodniu złowiłem ładnego szczupaka. Jest to druga ryba podobnej wielkości złowiona prze zemnie w tym kanale. Siedzę, patrze na zdjęcia i sie zastanawiam czy to nie jest ten sam szczupak? Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 U Nas by je widłami pozamiatali z takiego kanałku Z niecierpliwością wypatruję fotek w tym wątku nie mogłem się doczekać... W końcu jakieś ryby widać U Was też ost. nie kąsały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 @ Nesta: Porównywałem rozkład i rozmiar plam (pod okiem i za pokrywą skrzelową) i wyszło mi, że to ta sama sztuka Jakiś tam margines błędu jest, ale... Szkoda, że na drugim zdjęciu nie widać nasady płetwy ogonowej. Na lewej fotce jest tam taka charakterystyczna, duża łata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Dokładnie jak kolega ,, wyżej ,, prawi.Jestw wiele sczegolow pasujacych do siebie.W okoł oka i w okół pokrywy skrzelowej. Plamy sie pokrywaja takze...Serducho rosnie po takich chwilach...co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Oj rośnie rośnie. I nie sie mnie jeszcze raz ktoś zapyta "po co wypuszczać ryby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Centki szczupka są jak linie papilarne. Dołącze się do opinii że to ta sama sztuka. Brawo !! Fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 na 100% to ta sama ryba gratulacje, bo trafić tą samą sztukę w mimo wszystko krótkim odstępie czasu to jest coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dzisiejsze poranne szaleństwo. Pozdrawiam kolegów z wyprawy, @Gadget, @WhiteWillow, @mr perch i niezrzeszony Krzysio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr-perch Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Dzięki chłopaki za wspólną wyprawę (team @WhiteWillow i @ mr-perch widoczny jest w tle). A tak my Was widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi