Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2012

CLAUDIO

Rekomendowane odpowiedzi

W końcu wolny WEEK!!!!

Królowała Sebile Magic Swimmer soft 5" :) Jednak największy walnął w Relaxa, drugi kilka cm mniejszy w Sebilke.

Fenwick Aetos do 21g, Penn Battle 2000, 10lb PP, Relax 4L i jednostajne prowadzenie, powolne z przerwami.

imag0063im.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Like 2

Wobler129, w krajowych wodach to już sztuka tak regularnie... GRATULACJE ! ;)

U mnie dzisiaj bez brań i chłód już nieźle doskwierał, dobrze że nie marzła linka, jutro już chyba nie da się na pletkę łowić... pomalutku trza otwierać sezon na struganie :P

W tygodniu udało mi się PB przyłowić :)

Sprzęcik: Warior 2,4m/35g, Exceler 3500, PP 0,19, seledynowe (wypłowiałe) kopyto 3" na 14g główce "K"

listopad2819.jpg

Pozdrawiam

Piotrek

• Like 1

Tylko ja chcialbym jednak polowic szczuple. Kusza mnie najbardziej te toniowe. Wiem ze malo osob je lowi, tym bardziej mnie kusi takie polowanie. Jozi zadzwonie do Ciebie i odpytam telefonicznie :) Skoro sa przylowami to chyba przed zima cos tam konsumuja.

Piotrku ladny terminator! Te slady to po innym szczupaku?

Edytowane przez ictus

Opiszę pogodę. Najpierw było słońce i lekki wiaterek. Później pojawiły się chmury i zaczęło wiać... Później pojawiło się słońce i wiatr ustał. Później pojawiły się chmury i padał śnieg. Później się rozpogodziło i znów dmuchało :D :D

Przelotki zamarzały tylko z rana.

W końcu wolny WEEK!!!!

Królowała Sebile Magic Swimmer soft 5" :) Jednak największy walnął w Relaxa, drugi kilka cm mniejszy w Sebilke.

Fenwick Aetos do 21g, Penn Battle 2000, 10lb PP, Relax 4L i jednostajne prowadzenie, powolne z przerwami.

imag0063im.jpg

Dzielnie walczysz Macieju :) .

Rzekłbym, jesteś konkurencją dla wielu "wyżeraczy" :)

Cd, dzisiejszy zmierzony z ciekawości, obstawialiśmy z kumplem około 75 - miara pokazała 83 :)

Nie wiem czy krew go dyskwalifikuje? W razie W proszę usunąć.

HMG do 1oz, Penn Battle 3000, PP 20lb, Sebile Magic Swimmer 5". Krwawił, bo dostał w skrzelę z kotwicy, ale odciąłem grot i wyszło gładko, odpłynął i powinien żyć :)

Złowiony na innej częsci jeziora, całkiem inny łeb, jakiś taki malutki i wąski. Szczurek :) Pierdyknął w opadzie na "zdychającą" sebilkę :)

dsc0918y.jpg

• Like 1

Na muchę nie złowię, bo nie mam czasu jak zeszłej jesieni na zabawy :( Teraz dopiero po 16-tym będę na wodzie o ile nie zamarznie....... Co by się działo jakbym kilka razy w tyg był na wodzie :-) Pomarzyć zawsze można! Pozdrawiam