range1970 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Range, nie bluźnij poczekaj na reumatyzm, bóle krzyżowe, nędzną emeryturę... Niezłe . Dzięki, to się nazywa pokazanie pełni perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Range, nie bluźnij poczekaj na reumatyzm, bóle krzyżowe, nędzną emeryturę... Robert nie bluźnij, poczekaj na brak czucia w palcach, chodzenie na "trzech nogach" i brak jakiej kolwiek emerytury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Tego już nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czy na jesiennych szczupakach, gdy żerują chimerycznie i bardzo delikatnie stosujecie jakieś przywieszki z kotwiczkami? Nie stosuję. Wolniej pływam, dbam o ostrość kotwic, używam miękkich kijków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Piekne drapiezniki. Obu Panom serdecznie gratuluje...Maciek, nie pekaj - branża wedkarska czeka.Wtedy ,, praca ,, ma Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Marcel chyba jednak nie u Nas w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 W końcu wolny WEEK!!!! Królowała Sebile Magic Swimmer soft 5" Jednak największy walnął w Relaxa, drugi kilka cm mniejszy w Sebilke. Fenwick Aetos do 21g, Penn Battle 2000, 10lb PP, Relax 4L i jednostajne prowadzenie, powolne z przerwami. Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flower Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Gratuluje piękny szczupak ! Ten sebile królował też dzisiaj u mnie ;-) przy wolnym prowadzeniu jest genialny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ladny szczupak gratulacje z twojej wody?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Sliczny! Ja polowie dopiero przed samymi swietami. Mam nadzieje ze na Solinie w grudniu beda jeszcze braly i nie bedzie lodu. Lowil tam ktos o takiej porze roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Fajna rybka.Pogoda nie nastraja optymistycznie,ale mam nadzieje,że przelotki nie będą jutro marzły i coś tam się uwiesi,chociaż na wiele nie liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Sliczny! Ja polowie dopiero przed samymi swietami. Mam nadzieje ze na Solinie w grudniu beda jeszcze braly i nie bedzie lodu. Lowil tam ktos o takiej porze roku?Łowił, łowił ale bardziej sandacze .Czczupaki padają bardziej jako przyłów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Wobler129, w krajowych wodach to już sztuka tak regularnie... GRATULACJE ! U mnie dzisiaj bez brań i chłód już nieźle doskwierał, dobrze że nie marzła linka, jutro już chyba nie da się na pletkę łowić... pomalutku trza otwierać sezon na struganie W tygodniu udało mi się PB przyłowić Sprzęcik: Warior 2,4m/35g, Exceler 3500, PP 0,19, seledynowe (wypłowiałe) kopyto 3" na 14g główce "K" PozdrawiamPiotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) Tylko ja chcialbym jednak polowic szczuple. Kusza mnie najbardziej te toniowe. Wiem ze malo osob je lowi, tym bardziej mnie kusi takie polowanie. Jozi zadzwonie do Ciebie i odpytam telefonicznie Skoro sa przylowami to chyba przed zima cos tam konsumuja. Piotrku ladny terminator! Te slady to po innym szczupaku? Edytowane 1 Grudnia 2012 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opiszę pogodę. Najpierw było słońce i lekki wiaterek. Później pojawiły się chmury i zaczęło wiać... Później pojawiło się słońce i wiatr ustał. Później pojawiły się chmury i padał śnieg. Później się rozpogodziło i znów dmuchało :D Przelotki zamarzały tylko z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 W końcu wolny WEEK!!!! Królowała Sebile Magic Swimmer soft 5" Jednak największy walnął w Relaxa, drugi kilka cm mniejszy w Sebilke. Fenwick Aetos do 21g, Penn Battle 2000, 10lb PP, Relax 4L i jednostajne prowadzenie, powolne z przerwami. Uploaded with ImageShack.us Dzielnie walczysz Macieju .Rzekłbym, jesteś konkurencją dla wielu "wyżeraczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Maćku jak zwykle pokazałeś klasę. Pięknie ubarwiony pajek.Gratulacjon i oby tak dalej,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Cd, dzisiejszy zmierzony z ciekawości, obstawialiśmy z kumplem około 75 - miara pokazała 83 Nie wiem czy krew go dyskwalifikuje? W razie W proszę usunąć. HMG do 1oz, Penn Battle 3000, PP 20lb, Sebile Magic Swimmer 5". Krwawił, bo dostał w skrzelę z kotwicy, ale odciąłem grot i wyszło gładko, odpłynął i powinien żyć Złowiony na innej częsci jeziora, całkiem inny łeb, jakiś taki malutki i wąski. Szczurek Pierdyknął w opadzie na "zdychającą" sebilkę Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Maciek - ładnie dajesz :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zadroszcze takiej regularnosci Macku! Zlow jeszcze jednego jesienno-zimowego na muche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na muchę nie złowię, bo nie mam czasu jak zeszłej jesieni na zabawy Teraz dopiero po 16-tym będę na wodzie o ile nie zamarznie....... Co by się działo jakbym kilka razy w tyg był na wodzie :-) Pomarzyć zawsze można! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Film FILMIK PIKE Edytowane 3 Grudnia 2012 przez wobler129 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Graty wobler,wymiatasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Gratulacje wobler i pilnuj tej swojej wody jak oka w głowie! a tak btw. na jakiej +/- głębokości stały szczupłe? Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 1-2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi