hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Szczupaka Biegana miałem na myśli ;-) Przypuszczam, że tego szczupaka to bije co roku ktoś Chyba najbardziej absurdalny "zaliczony" rekord Polski. Chociaż z tego co słyszałem sandacz nie był lepszy.Legendy PRL'u Edytowane 9 Grudnia 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam,zaiste zacna ryba - @hlehle - gratuluję.A co do tego szczupaka 130 to widziałem zdjęcie ( nie ma ściemy ), złowiony z ręki na Skinnera, długi jak cholera ale taki gruby ja Twój nie był.Na pewno był lżejszy.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Z tego co jest dostępne w sieci wynika że to zdecydowanie najcięższa udokumentowana "matka" złowiona u nas w ostatnich latach Dołączam się do gratulacji ale skąd info o wadze jej 125tki - nie podano wagi w poście. Ile ważył (jeżeli był ważony) ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Witam,zaiste zacna ryba - @hlehle - gratuluję.A co do tego szczupaka 130 to widziałem zdjęcie ( nie ma ściemy ), złowiony z ręki na Skinnera, długi jak cholera ale taki gruby ja Twój nie był.Na pewno był lżejszy.Pzdr.Tarłoś Wierzę wierzę. Macie eldorado pod nosem. Jakby o nie bardziej zadbać i przypilnować to Szwedzi pływali by do nas ... Dołączam się do gratulacji ale skąd info o wadze jej 125tki - nie podano wagi w poście. Ile ważył (jeżeli był ważony) ?. Był. 18.1 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Piękna ryba, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tyle kilometrów w trollingu odwalić to musiał się trafić. Fajny spaślak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tyle kilometrów w trollingu odwalić to musiał się trafić. Fajny spaślak.Właśnie że nie musiał się trafić bo ryby to trza umieć łowić Panie a nie ciągnąć za sobą woblera jak szmatę i liczyć na cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Tyle kilometrów w trollingu odwalić to musiał się trafić. Fajny spaślak. Pewnie , że tak. To tak jak z boleniami. Jak się 100 dni w roku spędza nad wodą. Sezon w sezon, napiera tymi boleniowymi przynętami, to musi się trafić 80'ak. Ba! 90'ak nawet.Wędkarstwo jest banalne PS. Trzeba mieć sporo farta i to nie ulega wątpliwości. Ja czasami go mam i cieszy mnie ten fakt Edytowane 9 Grudnia 2012 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Kurde aż strach coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Kurde aż strach coś napisać Oj tam oj tam. Czasem walniesz coś bez sensu, więc pozwól że się odgryzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 (edytowane) Kolega kopie leżącego a tak to dzwoni po nocach Kusisz mnie tym trollem ale ja się nie dam Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Kolega a tak to dzwoni po nocach Kusisz mnie tym trollem ale ja się nie dam Taaak ostatnim razem to jakaś pijana ekipa do mnie dzwoniła w środku nocy i zdawała relację znad Odry. Ciekawe kto to był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Oj tam numery Taśkowi się pomyliły chciał do Szymańskiego dzwonić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Oj tam numery Taśkowi się pomyliły chciał do Szymańskiego dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 W długości na pewno nie. Ryba jednego z forumowiczów jerkbait.pl miała 128 cmKilka lat temu na Mazurach złowiono 133 cm (rekord WŚ). Dla przypomnienia - 128 http://jerkbait.pl/topic/4383-szczupaki-2009/page__st__480 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Brawo Daniel. Ten sezon możesz chyba uznać za naprawdę udany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ...po czym wnosisz, że pijana ? Piękny pajk Daniel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Kapitalna sztuka. Gratki:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Szanowny Kolego Danielu, Czy tak piękny okaz możemy zatem uczcić w specjalny sposób, nadając jej pseudonim "Mazowszanka"? Z góry dziękuję za przychylność względem procesu autoryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja ją nazywam "Kruszynką", ale jak kto woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Oj tam numery Taśkowi się pomyliły chciał do Szymańskiego dzwonić Alconite ty mnie w swoje pijackie gierki nie mieszaj Edytowane 10 Grudnia 2012 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A byłbym zapomniał -@hlehle piękny pike! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ależ Mamma!! BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Łojej !! Pozazdrościć Przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi