wobler129 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Napisz proszę jak było głęboko i na jakiej głębokości była przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Piękna ryba. Szczere gratulacje Czyli w naszych wodach pływają jeszcze takie mamuśki. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja też podłączę się do gratulacji, 130cm wydaje się być całkiem realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Ja też podłączę się do gratulacji, 130cm wydaje się być całkiem realne Myslisz ze to limit ? moze 140 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie, po prostu 120+ są łowione raz na jakiś czas, a może i częściej bo o wszystkich się nie słyszy, natomiast 130cm to granica, powyżej której ja osobiście mógłbym z czystym sumieniem przejść na szczupakową emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie, po prostu 120+ są łowione raz na jakiś czas, a może i częściej bo o wszystkich się nie słyszy, natomiast 130cm to granica, powyżej której ja osobiście mógłbym z czystym sumieniem przejść na szczupakową emeryturę Patrzac na zdjecia ryb z tej wody, to wygladaja one (te ryby) bardzo bardzo smuklo i mlodo, wiec chyba to nie sa najwieksze i najstarsze ryby z tego jeziora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Były 128'ki z Żarnowca, więc czemu nie 130 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Były 128'ki z Żarnowca, więc czemu nie 130 ? była 128 - bo została zabita z tego co wiem PSna tej stronie Salmo co podał wczesniej @Guzu - ta 114cm z Żarnowca jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Nie, po prostu 120+ są łowione raz na jakiś czas, a może i częściej bo o wszystkich się nie słyszy, natomiast 130cm to granica, powyżej której ja osobiście mógłbym z czystym sumieniem przejść na szczupakową emeryturę Patrzac na zdjecia ryb z tej wody, to wygladaja one (te ryby) bardzo bardzo smuklo i mlodo, wiec chyba to nie sa najwieksze i najstarsze ryby z tego jeziora... Żarnowiec cechuje się trochę inną charakterystyką niż przeciętna polska woda, zarówno pod względem miejsca i sposobu żerowania ryb jak i ich przyrostów. Jak nie zapomnę to looknę jutro z ciekawości na łuskę tego szczupaka, którego złowiłem, może to coś podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 @skiner, zacytuję kolege mojego: ale aligator ja pierrrr*********** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Monitor mi rozwalało to dopasowałem. Mam nadzieję, że autor nie ma mi tego za złe...Nad wyraz piękna ryba Kolegi @skiner.Gratuluję - tym bardziej, że to nie pierwszy taki krokodyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Piękny Kaczor . Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Piekna ryba,chociaz Mi nie wyglada na TYLE,ale to tylko Moja skromna wypowiedz.Dla porownania moja troche mniejsza .Sory za jakosc zdjecia !Zdjecie zrobione z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Piekna ryba,chociaz Mi nie wyglada na TYLE,ale to tylko Moja skromna wypowiedz.Dla porownania moja troche mniejsza Sory za jakosc zdjecia !Zdjecie zrobione z filmu coś z pomiaru ryby mamjakość nie najlepsza bo trudno to ująć mając na uwadze szybkie zwrócenie jej wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 a gdzie Twoj filmik można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Sam łeb wygląda na 3 dychy, albo i więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Claudio, wszystko to kwestia perspektywy i gabarytów nie tylko ryby ale i łowcy, o czym mówię można zobaczyć oglądając zdjęcia Zanderixa który jest dla mnie mistrzem zabaw z perspektywą, z przeciętnego bolka zrobi goliata w piękny stylu niestety perspektywa działa w 2 strony Gratuluje pięknego okazu łowcy, ryba marzenie, chciał bym takiej życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Gratulacje @skiner , piękny pajk. Takie jeszcze moje trzy grosze, Panowie rozumiem, że możecie mieć wątpliwości, ale czy na prawdę warto podważać to co napisał łowca. Przecież to On tam był, wyholował, zmierzył itd. Więc po co te kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A może... , zamiast spierać się o 2cm zacznijmy cieszyć się iż, w Polsce można jeszcze połapać . I hiszpańskie normy nie straszą nas średniej jakości zdjęciami .Gratulacje dla łowcy z życzeniami poprawienia rekordu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Też szczerze mówiąc nie rozumiem tych rozważań niedowiarków. Gratuluję ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 @Skiner tutaj mozesz zobaczyc filmik ze szczupaczkiem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 El cine que me gusta .Chyba nie zrobiłem błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 super film a łowisko rewelacyjne skoro jest w tej wodzie tyle metrówek co oznajmił operator kamerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 EL CINE QUE ME GUSTA si senior !!!W koncu ktos gada po ludzku <_< A czy jest tyle metrowek.......... JEST WIECEJ Metrowek to jedno Brzan kolo metra to drugie ,a i Bassa mozna kolo 3kg wyciagnac bez ruszania sie z miejsca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 EL CINE QUE ME GUSTA si senior !!!W koncu ktos gada po ludzku <_< A czy jest tyle metrowek.......... JEST WIECEJ Czy to jest po ludzku, przeca po naszemu to; lubię filmy o całe dwa słowa mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi