rybak176 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 A miał być spokojny niedzielny spacer.. Ryba nie mierzona ale spokojnie 90+. Przynęta kopyto Mannsa. Drugi podobny się wypiął przy brzegu, plus 6 poniżej wymiaru forumowego:) pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Wpuściłem kiedyś wylęg do stawu o głębokości 50cm we wrześniu ryby miały 45cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 krokodyl z małej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Kolejna profesjonalna produkcja - kongratulacje @bassket, jakim kijem łowisz? Podoba mi się jego ugięcie pod rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wygląda na Pinnacle Vision..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Tak mi się wydawało, że widzę napis Vision ale nie byłem pewien bo kamera lekko zniekształciła obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 dzięki! Kijek dostałem wiele lat temu od Smaczka i tak zaczęła sie moja przygoda z jerkami......oczywiscie jest to Vision....nie jest to szczyt japońskiej techniki typu megabass...ale jak dla mnie pod jerki hicior,ktoś rozprowadzał je, kiedyś na forum za grosze - to teściowi też takiego kupiłem (zachwycony).... (skróciłem go o 10 i ładuje przynęty do 150 g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Szukam następcy dla mojego Rozemejiera (też niekoniecznie hi-endowego Megabassa) i już przy poprzednim filmiku od ciebie ten patyk wpadł mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 dobry filmik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 dzięki! Kijek dostałem wiele lat temu od Smaczka i tak zaczęła sie moja przygoda z jerkami......oczywiscie jest to Vision....nie jest to szczyt japońskiej techniki typu megabass...ale jak dla mnie pod jerki hicior,ktoś rozprowadzał je, kiedyś na forum za grosze - to teściowi też takiego kupiłem (zachwycony).... (skróciłem go o 10 i ładuje przynęty do 150 g)Ale to model do 1 czy 3/4 oz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie za linkę ! Fajny film i ciupak ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Taka osiemdziesiątka na własnego wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 kijek orginalnie 6' cw 1/4-3/4 oz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak176 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nocny łowca taka tam osiemdziesiona:D pozdrawiam Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 ...top water Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 ...top water Bassket, stawiam kolejkę za ten filmik! Czym to było kręcone? No i być nie może, zdaje się Procaster z Pinnaclem więc sama taniocha, a jaka radocha! Pewnie specjaliści od chwytania dużych zębaczy mieliby uwagi, ale ja nie mam z braku legitymacji - świetny amatorski filmik z happy endem. Oby jak najwięcej podobnych, gratulacje!P.S. OK, już widzę w komentarzu pod innym filmikiem jaki to sprzęt - daje radę! No i fajnie, że film okazał się odcinkowy. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Wygląda mi to na sportową kamerkę . Może GoPro Hero ? Tą kamerką podobno można dosyć głęboko pod wodą filmować . Obiektyw o szerokim polu widzenia dlatego te zaokrąglenia na obrysie . Fajny filmik . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Bassket pokazujesz klase! Pięknie powalczył, fajny filmik. tylko pozazdrościć. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Popołudniowy Hauki 102 cm - tego dnia udało się skusić jeszcze 103 cm -wkrótce opublikuję - jak dostanę foty, kolegom z Gorzowa dziękuję za wspaniałą wyprawę, w przypływie weny napiszę krótką relację. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ładna woda, ładna (duża i fajnie ubarwiona) ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ta woda jest niesamowita ataki ryb widać z odległości kilkunastu metrów,ilość ryb którą złowiliśmy można by obdzielić kilka wypraw Mam nadzieję że Daniel skrobnie jakąś skromną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 relacja z gitarowym podkładem na 2 chwyty w tle???Ta woda jest niesamowita ataki ryb widać z odległości kilkunastu metrów,ilość ryb którą złowiliśmy można by obdzielić kilka wypraw Mam nadzieję że Daniel skrobnie jakąś skromną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Basket, dzięki za film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 @Basket, kolejny super filmik... a woda taka niepozorna. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dokładam się do gratulacji dla Stevena Spielberga Filmiki z meeeega klimatem i jakość bardzo przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi