loko Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 z bolkami w tym roku średniawo, ledwo dwa razy nad wodą byłem bez większych okazów za to janki pięknie zaczęły na rewirkach odrzańskich brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 To i ja od siebie dorzucę swoje przysłowiowe 5groszy w temacie szczupaków 2012 PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ale Arku pozamiatales tym Whackym tam.Szacun! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jakie wzorowe uzębienie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zanderix , piękny pajo ! Fotka jeszcze lepsza . Oby tak dalej , gratulacje . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A ja sie przyczepie do fotki. Model przymknal oczy - ale amatorszczyzna Arku Nie mogles tego podciagnac w PS? Pozwolilem sobie na mala poprawke, efekt ponizej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 A ja sie przyczepie do fotki. Model przymknal oczy - ale amatorszczyzna Arku Nie mogles tego podciagnac w PS? Pozwolilem sobie na mala poprawke, efekt ponizej Jaka amatorszczyzna @luko, jaka amatorszczyzna - ot po prostu oczy przymknięte z wysiłku targania bestyjki PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 2 x 84cm z NL ...1 x Whacky, a 1 x guma ....Pozdrawiam,marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Klenie kleniami. Szczupak forma głodowa 70+ wyskoczył z zalanych traw łykając smużaka. Żyłka 0,14 przy nawrocie weszła za nożyce i się udało pyknąć fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 ładny kelt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ale dałeś mu Kuba jakąś kanapke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dostałem pozostałe fotki z wyprawy więc pozwalam sobie umieścić Janko - 90cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 wróć większy w 2013... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Piekne rybki panowie.mi tez cos udalo sie polowic, wiec wstawiam. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Piekne rybki panowie.mi tez cos udalo sie polowic, wiec wstawiam. Pozdro. Dobra metrowa GRATY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Szacun @claudio, piekny kaczodziób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dzieki za graty.No to jeszcze dla podgrzania atmosfery http://img690.imageshack.us/img690/8761/123015j.jpghttp://img534.imageshack.us/img534/7885/123012i.jpghttp://img507.imageshack.us/img507/7747/123006u.jpghttp://img843.imageshack.us/img843/8328/123012r.jpghttp://img195.imageshack.us/img195/2424/123008h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Claudio gratulacje!Klamot kur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Troche sie podpalilem bo caly wczesniejszy dzien lapalem i mialem piec bran i zadnego nie zaciolem.Wiec jak rypnol ten i odrazu klamot to musialem to jakos WYRAZIC <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Spoko.Sam podobnie reaguje ja trafi się jakas fajna rybka.Ale tak juz chyba ma sporo z nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja mowilem to co czulem!Sam nie lubie filmikow gdzie kazde slowo jest przemyslane ,przeanalizowane i dopiero wypowiedziane!MOWIE TO CO CZUJE <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Super zębate Claudio.Oby tak dalej. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 To dopiero poczatek,niedlugo to sie dopiero zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 W to nie wątpię Pogoda piękna, woda piękna, rybki - czego chcieć więcej. Widzę, że nowy wynalazek Roberta daje radę iberyjskim pajkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tak braly bez oporow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi