BACIAR Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Nie chcę kupować statywów itp. a zrobić samemu chyba nie potrafię. Szkoda mi kasy, takie zdjęcia są dla mnie zadowalające. Witam , Wystarczy rączki przyciągnąć do siebie i rybka będzie cała widoczna. No , ale wiadomo , chodzi o efekt...Gratuluję ładnych zębatych. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jakby miał rybe 50 cm to mógłby tak kombinować ale jak ma takie knagi to po co mu uzyskiwanie efektu ? Baciar nie wyspałeś sie czy jak? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Myślę , że już sam sobie odpowiedziałeś... Bez napinki. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A mi się tak podoba PozdrowieniaMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) A mi się tak podoba PozdrowieniaMaciej No i to jest najważniejsze. Kolorki i światełko jest ok. Uważam tylko , że gdyby cała ryba mieściła się w planie byłoby poprawniej kompozycyjnie , a patrząc na fotkę da się to osiągnąć nawet przy takiej ogniskowej. Ale skoro tak Ci się podoba - patrz punkt pierwszy PozdrawiamPiotr Edytowane 9 Października 2012 przez BACIAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Marcel, wobler129 gratulacje ładne kabany u mnie niestety ciężko namierzyć...... drobnicę a co dopiero szczupaki na moich jeziorkach stan wody niestety o jakieś 0,5 metra mniejszy od normalnego. Łódką nie dysponuje, a drobnicy przy brzegu ni widu ni słychu. No ale na szczęscie jest jeszcze Drwęca Edytowane 9 Października 2012 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEEMAS7 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Witam , Wystarczy rączki przyciągnąć do siebie i rybka będzie cała widoczna. No , ale wiadomo , chodzi o efekt...Gratuluję ładnych zębatych. PozdrawiamPiotr BACIAR dobrze mówi, wobler129 ładna rybka ale zdjęcie trochę oszukane widać że rąk już dalej nie dało się wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 To i ja coś wrzucę. Kraków i okolice też coś przecież łowi Fotki dzięki lampie wyszły jak nocne, ale kłapnął przed 18. Mój spinningowy PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 ladne rybki. co do statywu to sa te gorillapody do lustrzanek - masz 3 elastyczne nogi do oplecenia dookola lawki, sa tez cuda na przyssawkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Brawo Maciej, ale masz radochę z tych grubasków...super fotki! Czekam na większe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dzięki Wczoraj był jegomość na Magic Swimmera Soft ale poszedł... moja wina. Nie wszystko można wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czerwcowe wspomnienia przed październikowym napadaniem PZDRZanderix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 A ten znowu swoje.Whacky i whacky :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Brzytwa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Żyleta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Czerwcowe wspomnienia przed październikowym napadaniem PZDRZanderixŚwietne zdjęcie! Gratuluje! U mnie dziś padła życiówka, 74 cm Niestety bez zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Fenwick Smallmouth do 1oz, Abu Garcia Revo STX, PP 20lb + Sebile Magic Swimmer soft 5" Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 i tak do grudnia jak w zeszłym roku?? gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Maciek gratulacje ryby. Ale ta kamerę mogłeś dać z boku czapki bo tak śmiesznie wygląda Widzisz coś w ogolę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Widać wszystko bo z samowyzwalacza, tu tak dziwnie wyszło. Tak lepiej filmuje, z boku ma ograniczoną widoczność. Jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 ...filmik wklej Maciek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Zbieram materiał najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Terminator...hahahah. Brawo, trzymam kciuki za kolejne szczupaki, ktore jeszcze nie wiedzą że...wpadną w Twoje sidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Doktor OKO . Dziwnie to wygląda na zdjęciu, ale przy filmowaniu pewnie trzeba uważać by jak najmniej kręcić głową. Taka na wysięgniku z pleców byłaby pewnie stabilniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Szwedzka setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi