Dienekes Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Zacny kolos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba77 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Gratulacje! Piękna ryba. Na co wzięła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 NOO no no Zajebista sztuka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Obstawiam Alien Eeel'a, ale ręki sobie uciąć nie dam A rybsko śliczne! Gratulacje. PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Jak widać na załączonym obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Piękne ryby. Ale te ogromy wody w tle to zupełnie nie moja bajka. Ja bym się tam zgubił. Ja się przykładam do takich smoków z brzegu z krótkiego rzutu, bo to takie podchody namierzonych. Mooooże wezmą, a jak wezmą to moooooooże uda się ja nawet wyjąć. Do sylwestra daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Piękny. Tylko czemu tak daleko od Torunia odpłynął nie tak go uczyłem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 2 urodzinowe prezenty z wczoraj : PS Nie musiałem orać odległych "morskich" łowisk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Pięknoty, szczególnie ta druga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Gratuluje Wam Pieknych Esoxow! Ja dzis sie wybralem na jeziorko zobaczyc czy rybki cos sie ruszyly. W 3 godzinki wyjalem 2 szt. Przy tym wieksze z...m fotki, a szkoda bo rybka mimo ze nie za dlugo to fajnie odpasiona. Byla jakas poraniona tylko ciekawe od czego? Wieksza mamuska? Kumpel mial juz na tej wodzie taka sytuacje ze mamuska ok 1,2m usilnie probowala mu zdjac 70taka z wobka i na koncu obgryzla mu ogon. SPRZET: Evergreen Temujin "The Spider" TMJS-61SULMitchel mag pro extreme 5008Lb YGK sea Bass + 0,28 Climax FC + 10kg Stan MarIllex Method Shad 3,8 w kolorku Sexy shad na 3,5gr glowce Illex Texas Jig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Fajne pajki @Gugcio, gratulacje! Ja dziś po pracy, na godzinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 U mnie Szczupaki gryzą dość ładnie. Dziś 4 sztuki, w rozmiarach typowo polskich jak to pisze WOBI w temacie o Bugu od 45-63 cm. Niestety trochę mnie to martwi, że tak gryzą bo miałem po drodze amatorów żywcówki i każdy coś tam w kuble tachał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Gratuluje Wam Pieknych Esoxow! Ja dzis sie wybralem na jeziorko zobaczyc czy rybki cos sie ruszyly. W 3 godzinki wyjalem 2 szt. Przy tym wieksze z...m fotki, a szkoda bo rybka mimo ze nie za dlugo to fajnie odpasiona. Byla jakas poraniona tylko ciekawe od czego? Wieksza mamuska? Kumpel mial juz na tej wodzie takapiekne rybki. co do takich ran mz to od zylki w trakcie holu (szczegolnie z lodzi jak ryba jest pod lodzia) wiekszosc szczupakow jakie wyciagam ma oskrobane luski z mniejwiecej polowy odleglosci glowa>pletwa grzbietowa - cos ala wyzszy slad na Twojej rybie. PS ostatnio dorwalem rybe, ktora miala wielka swierza rane w okolicach ogona (ciekla jasno czerwona krew). Oba haki w pysku gleboko (wiec nie od mojej przynety), silnik wylaczylem (wiec nie od niego) siedziala na 15-20m (wyzej nie widzialem ryb) wiec chyba tez nei zachaczona przez przypadek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 hejka @gugcio masz na łowisku sumy albo kormorany? Pytam, bo w ciągu 2 tygodni miałem 2 rybki 80+ ze zniekształconymi płetwami tylnymi i zastanawiam się który gad mi taki bajzel robi :-) pozdro Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Przedewszystkim wielkie dzieki za Grtulacje Panowie. Co do tych ran to podaliscie kilka ciekawych przyczyn. Z ta linka mysle ze moge wykluczyc bo rany nie byly takie swierze. Sumy sa w nieduzej ilosci ale podobno stare i wielkie. Kormorany tez sa. Jako ze Kormoran to ptak roku 2012 w niemczech boimy sie cokolwiek zrobic. Duzo fotografow pprzyjezdza cykac fotki ptakom wodnym wiec trzeba je omijac szeokim lukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 hejka @gugcio masz na łowisku sumy albo kormorany? Pytam, bo w ciągu 2 tygodni miałem 2 rybki 80+ ze zniekształconymi płetwami tylnymi i zastanawiam się który gad mi taki bajzel robi :-) pozdro Maciekhejka @gugcio masz na łowisku sumy albo kormorany? Pytam, bo w ciągu 2 tygodni miałem 2 rybki 80+ ze zniekształconymi płetwami tylnymi i zastanawiam się który gad mi taki bajzel robi :-) pozdro Maciek Może jakaś wada genetyczna, czasami PZW wrzuci jakiś zmutowany syf do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dzisiejszy krajowy kaczor 92 cm, branie o 8:40 na spadzie z 4 do 8m, przynęta Bass Assassin Shad 4" na główce 20gr, wędka TD 2,30m 14-35g + Stella 2500FE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Gratuluje, bardzo ładna ryba! Ale łódka wygląda jak z horrorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 świetna ryba !! Gratulaje!! przepiękne ma plamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Piękna ryba i plener. Połów w dniu dzisiejszym? Taka spokojna tafla wody... Nad ZZ od rana mocarny wiatr z północy i śnieg, brrr Miło popatrzyć na takie warunki, choćby na ekranie monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Tak, złowiona dziś, wiatr 4km/h, łódka jest bardzo elegancka coś ala stara rybacka pychówka, 3 osoby łowią z pełną swobodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Fajniusi kaczorek.U mnie dzisiaj lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Sławek a jak u Ciebie byłem po silnik to narzekałeś, że Ci ryby nie bierą Bardzo ładny pajk, ja na moim tegorocznym wyjeździe mazurskim takiego nie trafiłem, za to przerzuciłem tych dziadów okrutne ilości. No ale ilość nie równa się jakość wolałbym większy kaliber jak na Twoim zdjęciu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @Wujek lapie po drugiej stronie Odry ale to nie wyklucza jakis wad genetycznych. Blada byla i jakos nazbytnio power nie miala jak wyjechala na wykalaczce do 7gr z 8 funtowa linka. @S.S gratuluje super Kaczorka, moze w tym roku uda mi sie jeszcze cos ladnego wyjac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dzisiejszy krajowy kaczor 92 cm, branie o 8:40 na spadzie z 4 do 8m, przynęta Bass Assassin Shad 4" na główce 20gr, wędka TD 2,30m 14-35g + Stella 2500FE Gratuluję pięknie. Sławek aleś mnie wyprowadził na prostą Dotąd myślałem, że jak zapinam pod Stelkę 2500 gumkę, z główką 12g, to już ją mocno "katuję" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi