WOBI Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Daniel wku....jący z ciebie gość Gratsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 0hlehle i @mifek gratuluje pieknych rybeka tu cos rownie pieknego, oczywiscie nie moj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 @mifek daj spokój z tymi bajorami. Tyle czasu czekać od metrówy do metrówy?Lepiej wpadaj do nas na grube ryby. Racjonalna gospodarka rybacka przynosi efekty na Mazowszu i praktycznie w każdej wodzie PZW takie ryby to normalka ale bajorka są fajne... takie łatwe do rozpracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 (edytowane) zyciowy jak narazie 76cm Edytowane 23 Grudnia 2012 przez Dhunncik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Siedzę sobie,popijam browarka i tak sobie wspominam.Fajny był wypad.Browarek,porterówka,fajne towarzystwo i fajna ryba.Arek trzeba coś niedługo pomyślec o rybach i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Na zakonczenie sezonu...(Za namową swojej Żony....)Ciśnienie 1005hPa, wiatr pn-zach 5-6m/s, temp powietrza około 8 st , przynęta Shaker 4 calowy na 10 gr główce, ryba ponownie do złowienia, więcej grzechów nie pamiętam Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego w 2013 Roku! Edytowane 31 Grudnia 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 fajny pajk baars u was sie sezon chyba dopiero na mamuski rozkręca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Takie zakończenie sezonu to ja rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Gratki dobra dolczevita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pokazałem żonie aby nie mówiła, że mam wielkie brzuszysko. Super rybka na koniec roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Piękny krokodyl @baars,moje gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzięki Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wojtuś gratuluję farta na starym roku.Nieźle go zakończyłeś .Piękny zębacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na zakonczenie sezonu...(Za namową swojej Żony....)Ciśnienie 1005hPa, wiatr pn-zach 5-6m/s, temp powietrza około 8 st , przynęta Shaker 4 calowy na 10 gr główce, ryba ponownie do złowienia, więcej grzechów nie pamiętam Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego w 2013 Roku!Zapomniałeś Wojtku dodać że ryba miała powyżej 120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Arek dzięki za przypomnienie jaki był wielki... Rzeczywiście zpomniałem napisać z wrażenia chyba Trudno będzie PB teraz poprawić ale będziemy pröbować Edytowane 2 Stycznia 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Arek dzięki za przypomnienie jaki był wielki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) mi się na wspominki wzięło ja chce znowu do Anglii na szczupłe Edytowane 11 Stycznia 2013 przez michcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi