Tomas Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Gratulacje!Kawał ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 WOW !!! I w jakim stanie płetwa ogonowa !!!Najszczersze gratulacje. Faktycznie rzuca się w oczy jego idealność w każdym calu, płetwy, kolory, łuski. Powtórzę jeszcze raz - niesamowity Okaz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 zdjecie jak z kayalogu reklamowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ufff ale mamuska! Graty. Ciezko bedzie na jerkbaicie poprawic w tym sezonie. Z trolla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Nawet jeżeli nie wiadomomo, ile miała? Wydaje mi się, że co roku prezentowane są tu większe ryby Ale jedno jest pewne: piękny kolor i fantastyczny stan ogólny. Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Piękna ryba Gratulacje. Pozdrawiam PS. Z mazurskiego morza (Śniardwy) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Pistol -Przepiękna ryba! Na co ugryzł jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Super ryba gratulacje! Ja w przerwie pomiędzy maturami... Relax Super Rybka Twister Tail 4 przynęta Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Maciek. Matura Ci spływa jak po kacz......odziobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jak widać jest i czas na Relax <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Fajny pike, gratulacje P.S. nie sama nauką człowiek żyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistol Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 shad rap tiger yellow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Panowie łowicie poprostu przesliczne rybska.@Pistol Twoj to jak malowany. Piekny, gruby.Macka zreszta tez konktetny z płytkiej wody. Moj to skromny szczurek przy Waszych.Złowiony z ok 8-10m. Za pierwszym razem jak mi dmuchnal to byłem zdekoncentrowany, i klapa. Zmieniłem przynete na innego rippera. Pierwszy rzut w ten sam tor - głebokosc. Koncentracja.... i JEBUT !!!! 10cm silikonu Dragon bandit nadziane na 12gr ołowiu. Wszystko na sufixie matrix pro 0.23. Nawiniete na TP 3000ss, podpietego do Abu 270cm do 40gr. Zdjecie dzieki samowyzwalaczowiPozdrawiam Marcin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Moj to skromny szczurek przy Waszych.Marcel juz nie bądź taki skromny Twój pike tez niczego sobie.pozdro B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Marcinku, wielu tu w PL marzy o takim Przeciwniku jak Twój... Przy następnych łowach na tych kaczych dołkach bądź czujny jak przyczajony tygrys Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Gratuluję pięknych ryb Panowie:)pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Witaj Krystian.No, ależeś chłopie pozamiatał.... Niech Cię.....Szczere niekłamane gratulacje. Ja pitolę...moja głowa...już mnie boli....Trzymaj się.Pozdrawiam mega serdecznie.Alek...No to jak metrówki to i ja się podepnękwietniowy szwedzki szczupły, dokładnie 100cmZ 6-7m wodySprzęt guide select canibal 10-28, catana 4000, relax 10cm na 25g główce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianVTS Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dziękuję Ci bardzo kolego po kiju:DJak będzie ciepło to też sobie ładnie połowicie z naszym przewoźnikiem:PZdjęcie trochę z dupy bo całe łapy widać, no ale Kasia robiła pierwszy raz.Padło jeszcze moje 94 i to były 2 największe ryby wyjazdu, reszta szczury do 70.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Marcel dziś dopiero poczułem to co Ty - złowiłem pierwszego szczupaka z około 10-ciu metrów. Super łowienie, tylko szkoda, że nie byłem na to nastawiony i łowiłem 6g główką i 4calowym kopytem Relaxa... Kijek fenwicka pięknie przekazał branie - piękne kopnięcie Niestety rybka około 70-ciu centów, ale i tak jestem bardzo zadowolony i chyba będę próbował ponownie Jak czas pozwoli. Ale meszki mnie prawie zżarły - po 14-tej na termometrze za oknem w cieniu miałem 31stopni, a nad wodą siedziałem w bluzie z kapturem i w długich spodniach... I tak nie dawałem rady z meszkami i musiałem się ewakuować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 to może i ja zareklamuje nasze polskie łowiskoJezioro Żarnowieckie na otwarcie sezonu09 maja - 101cm,10 maja - 103cm.o tych mniejszych nie będę się rozpisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 to może i ja zareklamuje nasze polskie łowiskoJezioro Żarnowieckie na otwarcie sezonu09 maja - 101cm,10 maja - 103cm.o tych mniejszych nie będę się rozpisywał Bombowo Multiplikator rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 w dodatku pierwszy na pike'a z metalowym sterem. Choruje na tego woblera ale nie mogę nigdzie go dostać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Widziałem ostatnio takiego na Allegro Pike ,piękne szczupaki z Żarnowca,szkoda że bedą budować tam Polską-Fukushime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Szczupaki ładne.Szkoda tylko, że aż tak mocno sfatygowane. Wyglądają jakby je ktoś przez maszynkę do mięsa przeciągnął. W porównaniu do fotek poprzednich łowców wyglądają bardzo źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Następnym razem do sucha ręczniczkiem wytrzeć, to wtedy będą lśnić Widać gdzie się kotwiczki zaczepiły. To trudno żeby troszkę krwi nie uszło. A jak nie chcemy ryb w ogóle krzywdzić to wędki do kąta;) ps. tak, znam regulamin i widziałem, że nie mogą ryby być zakrwawione, w związku z czym mogłyby nie przeżyć.Ale przy 100cm pięknego mięcha to co widać na zdjęciach raczej nie przeszkodzi w życiu ryby:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi