dekosz Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Piesek chyba miał na nią ochotę Gratki piękna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wracajac do zarybien naszych wod bassem slonecznym to raczej bym odradzal.Nie wiem czy mialby mozliwosc rozmnazania sie u nas ale jesli tak to bylby to kataklizm.Te szkodniki niszcza ekosysytemy to jest plaga taka sama jak sumiki karlowate.Jak lowilem w hiszpani to nie bylo zbiornika wolnego od tego dziadostwa.Ludzie to lowia setkami tylko po to by je niszczyc.Zywia sie glownie ikra i pustosza zbiorniki.Ryba zaje...iscie inwazyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ale ślicznie odpłynął Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 A ja znowu zlapalem! Potem fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 A tu obiecana fotka !Ryb bylo duzo wiecej ,ale ja tylko je lowilem 2 min.!!Za to kolega polowil.http://img801.imageshack.us/img801/4569/n004se.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W tym roku zaniedbałem trochę ten gatunek Dziś udało mi się złowić 49-cio centymetrowego na zestaw carolina rig z raczkiem jako przynętą. Rybka oczywiście wróciła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam , Piękny! Czuć moc w tej rybie. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 @jbk gratuluje. piekna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi