wobler129 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ogólnie stwierdzam, że nie umiem ładnie wykończyć woblera, o ile praca, kształt jest super to malowanie lipne :blush:Muszę gdzieś skoczyć na jakiś kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Do SS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Do SS Chyba tak Lakierami tylko fajnie pstrążek wychodzi, nawet bardzo fajnie - podoba mi się. Pokażę jak wykończę, teraz trochę lakierowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam, a jakie proponujecie kolorki na klenie ,może jakieś znacie pewniaczki.Pozdrawiam MateuszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Najprościej tak można na to pytanie odpowiedzieć... Pewnym kolorem na wszystko jest ciemny gdzbiet, jasne boki + oko, każdy się z tym zgodzi. Taki złoty środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ok. spróbuję nie tylko pod jeden kolor robić,a jak myślisz Frycek można robić np ciemny bok i dół a np. róż górę warto spr. jak to wyjdzie.Prześle fotki jak to miej-więcej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ok. spróbuję nie tylko pod jeden kolor robić,a jak myślisz Frycek można robić np ciemny bok i dół a np. róż górę warto spr. jak to wyjdzie.Prześle fotki jak to miej-więcej wygląda.DOPIERO Jutro wstawię fotki bo właśnie włożyłem w lakier.Wobek ok 4-6 cm dokładnie nie pamiętam , jutro podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mi bardzo dobrze sprawdził się wobler o srebrnych bokach i różowo czarnym grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ciekawe powiązanie też taki spróbuję zrobić,w końcu nie wiadomo co się sprawdzi a ktoś musi,najwyżej się zmieni kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 80% uwagi przy produkcji woblera to akcja/praca, a reszta kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wiadomość usunięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 @MateuszM, jakbyś mógł umieszczać zdjęcia prac w swoim autorskim wątku - bez obrazy. Ja właśnie lakieruje żaby i robię mysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 znaczy-ja nikogo nie chciałem obrazić ani nic.poprostu wstawiłem jedno zdj. i tyle,a jak cię obraziłem bo wst. zdj. to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Frycek na mnie zrobiły największe wrażenie te Cierniki,zarówno kształt jak i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Frycek na mnie zrobiły największe wrażenie te Cierniki,zarówno kształt jak i malowanie. Tomy, jak na Tobie malowanie robi wrażenie to nie jest źle... Cierniki przeleżały bardzo długi czas jako goły, lipowy korpus aż nabrały mocy urzędowej i zostały pomalowane. Po przeprowadzce musiałem przez pewien czas reaktywować warsztat, ale już jest nawet, nawet i ciągle jest w toku jakiś nowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 MateuszM Tak jak pisałem żaby skończone więc wstawiam zdjęcia. Jasno zielona jest starą, sprawdzoną konstrukcją z tamtego sezonu, ciemniejsze są new Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Niezłe Jak pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ciężko określić taką żabią prace... Z boku na bok i tyłkiem Ostatecznie ustawie je tak żeby pracowały pod powierzchnią, przy opuszczonej wędce i smużyły, przy podniesionej. Teraz robię mysze. Lubię łowić z powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 To fajowo Czekam na foty myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mysza w moim wydaniu prosta. Trochę zmieniła mi się koncepcja na jej wykonanie, ale dokończę i następne zrobię już inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Bardzo fajne ,nie znam się na żabach ale te mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Żabki też bardzo fajne,międzywarstwowe malowanie i złocenia.Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Te owady też sam działasz?Umknęły mi.Masz zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycek Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Robię czasem takie żuki. Już chyba z 5 lat ten sam wzorek. Zabawy trochę z nimi jest ale opłaca się bo efekt jest fajny. Klenie je lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 O w mordę, żaby nawet lepsze niż te cierniki z pierwszych postów. Klasyka Pstrągi? Kluski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi