Lepton Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Z linkami to tak średnio.Sklepy stacjonarne zazwyczaj w sieci ofert nie zamieszczają.Natomiast towary "po nazwisku" - jak najbardziej. - Meiho versus reversible 180 i 100.( w tych rozmiarach w Polsce nie kupisz).- Wiele modeli woblerów Megabass (np Kanata).U nas są,ale zaje ..... drogie.- Wędki firm: Major Craft (np New Finetail) Palms co.Tańsze i wybór większy.- Flat Rapy firmy Rapala. Ostatnio zakupiłem takowe na bazarku.)Świeżutkoprzywiezione z Kijowa. A z jeszcze dalszego wschodu,Restaffine !!! Prostownik Kulon 015 i dużo ,dużowięcej. Poszukaj w przewodniku przemytnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dolicz cło za sprowadzenie. Ukraina nie jest w UE więc najprawdopodobniej sprzęt zostanie oclony i na tym się skończy opłacalność sprowadzania.Co innego jak kupisz bardzo małe ilości ale też nie jest pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dolicz cło za sprowadzenie. Ukraina nie jest w UE więc najprawdopodobniej sprzęt zostanie oclony i na tym się skończy opłacalność sprowadzania.Co innego jak kupisz bardzo małe ilości ale też nie jest pewne.Mojego pontonu nie oclili, więc nie sądzę, by oclili kilka pudełek i woblerów czy wędkę. A co do wędek, to jest cała masa graphitleaderów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Dolicz cło za sprowadzenie. Ukraina nie jest w UE więc najprawdopodobniej sprzęt zostanie oclony i na tym się skończy opłacalność sprowadzania.Co innego jak kupisz bardzo małe ilości ale też nie jest pewne. Cały czas mówimy o niewielkim imporcie - walizkowym, koleżeńskim, grzecznościowym.Jak zwał tak zwał.Studiuje czy pracuje u nas wielu cudzoziemców.W drodze z domu do Polski (tak przy okazji)zabiera człowiek np.kilka woblerów i chwali się tym na giełdzie.On ma drobne na miejscoweatrakcje,my mamy przyjemność testowania sprzętu,który ma u nas ceny wysoce zaporowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 tutaj są dość ciekawe ceny , https://www.flagman.kiev.ua/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Jeszcze jakiś ciekawy sklep internetowy znacie? Flagmana już obejrzałem. Koleżanka Ukrainka w czerwcu wybiera się na parę dni do domu to coś by mi zakupiła. W tej chwili wiezie mi parę paczek gumek okoniowych z Flagmana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ibis.net.ua 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ależ tam wybór. Całą armię przemytniczek trzeba wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Ibis.net.uaBrałem wędki, sklep polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Na razie koleżanka wiezie gumy od Flagmana. Jakieś raczki i coś na wzór tanty. Ceny dość śmieszne. Jutro pewnie będę miał okazję ocenić jakość i wykonanie. Co do łowności pewnie przyjdzie trochę poczekać gdyż okoń chyba w tarle więc należy dać mu spokój. Widzę że na Ibis jest kilka miejscowych marek w atrakcyjnych cenach. Do tego dobra oferta na Fish Upa czy Lucky Johna. Przy następnej okazji postaram się by przywiozła mi trochę rzeczy sprawdzonych oraz trochę nieznanych na testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Przyjechały gumy od Flagmana i powiem że rewelacja. Świetne tworzywo, śmierdzi rybą. Testy czegoś na wzór tanty 2 cale wypadły obiecującą. W godzinkę przed pracą dwa jaziki i kilka brań. Bliżej nieokreślone robactwo z odnóżami opisane jako Raid też fajne. tylko cholernie delikatne. Szybko traci elementy. Raczki także ok. Nedlee od Bait Breath każdy zna więc nie będę opisywał. Dostałem też paczkę raczków firmy Azura która słynie choćby z kijka Olivia. Niestety przynęty rozczarowały trochę. Pewnie coś na to złowię ale dość twardy materiał i jadą chińszczyzną. Ktoś kto chociaż raz zajrzał do kontenera z Chin wie o co chodzi. Na pewno już wiem w co będę się zaopatrywał. Postaram się przetestować też produkty innych miejscowych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Jak macie kogoś kto mi przywiezie z Ukrainy silnik Suzuki 15 KM (33 kg) proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 przywoziłem kiedyś silnik ze Lwowa i to było jedno z najbardziej traumatycznych doświadczeń w moim życiu . ale może dlatego, że chciałem uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Cześć! Czy możecie podlinkować ciekawe, ukraińskie sklepy internetowe z dużą ofertą przynęt miękkich itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 https://ibis.net.ua/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Witam czy ktoś korzystał z usług tego sklepu .Proszę o informacje. pozdrawiam Grzegorz https://ukrsnasti.com/Spinning-CD-RODS-TAIAHA.php Edytowane 24 Czerwca 2019 przez GREK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREK Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Witam czy ktoś korzystał z usług tego sklepu .Proszę o informacje. pozdrawiam Grzegorz https://ukrsnasti.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Podzielę się straszną tajemnicą, mogę pomóc przywieźć z Ukrainy???? Edytowane 7 Lipca 2019 przez turik 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Podzielę się straszną tajemnicą, mogę pomóc przywieźć z Ukrainy????Sprowadził byś mi taką bluzę w tym rozmiarze?https://profish.ua/ua/odezhda-i-ekipirovka/odezhda/rubashki-i-futbolki/solarflex-crewneck-prints-hex-camo-cobalt-xl-bluza-simms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Sprowadził byś mi taką bluzę w tym rozmiarze?https://profish.ua/ua/odezhda-i-ekipirovka/odezhda/rubashki-i-futbolki/solarflex-crewneck-prints-hex-camo-cobalt-xl-bluza-simmspriv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Witam. Jest taka rozmiar xl - 282zl. + przesylka po Ukrainie + przesylka po Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 (edytowane) No i gites????Odezwę się na priv po robocie. Edytowane 8 Lipca 2019 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Sprowadził byś mi taką bluzę w tym rozmiarze?https://profish.ua/ua/odezhda-i-ekipirovka/odezhda/rubashki-i-futbolki/solarflex-crewneck-prints-hex-camo-cobalt-xl-bluza-simmsByły te solary niedawno w glowatce za 220zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 No właśnie chyba były bo jak sprawdzałem to znalazłem tylko w Bielsku w sklepie Bogdana Gawlika, niestety jak zadzwoniłem to już nie mieli i nie będą mieli już tego koloru. No nic, kolega @turik już mi ją zamawia ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Nie ma już tego koloru bo była wyprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi