Skocz do zawartości

A anioł

Rekomendowane odpowiedzi

.. nieomylny a surowy z właściwym światopoglądem ponad miłosiernymi i szczodrymi się objawił . I pogonił szydzących z telewizyjnego bóstwa . Może nawet bardziej Anioł niż anioł , i taki raczej od Cybów , jak od kapliców ..

Ech, jakie szczęście, ze mamy forum z jego głębokimi przemyśleniami...

Jedno mnie zawsze zastanawia - nie aplikowanie tych przemyśleń do własnych poczynań.

Jak już w głęboko religijnych klimatach jesteśmy - to jak to szło? Drzazgę u innych, a belki w swoim oku nie widzą?

Chyba nie ma emotikony, która mógłbym na zakończenie zamieścić

Kuba! Przecież to takie luźne, ogólnodziejowe refleksje. O przemijaniu ale i o powtarzaniu się historii. Takoż o typach postaw ludzkich, generalia takie :D . Tymczasem Ty od razu personalnie niemal, agresywnie :huh: ... dlaczego? Co Ci to przeszkadza? :unsure:

Wędkę ukręć, albo muchę, herbatę łyknij i przestań belką, albo drzazgą walić maluczkich po łbach :mellow:

Pzdrawliaju,

Fatso

U mnie przeciez też jedynie luźne refleksje :mellow:

Fakt, ze moze nieco pod prąd gładzenia się ze Sławkiem.

Myślę, ze w ramach jakże tu chwalonej wolności slowa i moderator ma do tego prawo czasem, czy to tylko userów obowiązuje?

:mellow:

Pozdrawiam

I bez ciśnień pozdrawiam, bo to niezdrowe :mellow:

Ja nigdy celnie nie rzucałem ... :(

czasami żałuję :unsure:

Kuba! Moderator też jest Userem, też ma prawo, ale właśnie on powinien z tego prawa wyjątkowo wstrzemięźliwie i rozważnie korzystać. Przecież Moderator jest jednak jak PZU - może więcej. Nie znaczy to jednak, ze zawsze musi. :D

A wędkę jakąś to swoją drogą byś wreszcie zrobił, tyle lat na Tym Portalu i co? :huh: Do dzieła! :mellow:

Pozdrawiam,

Fatso

Moderator ma nie przeszkadzać w wypowiedziach , wyjąwszy kulturalne zapaści , nawet jak nim powoduje zarozumiała pyszałkowatość japiszona z MWzWM . Chamstwo jak zwykle było po stronie tutejszej palikociarni , ale kij uderzył tam , gdzie w Polsce zazwyczaj uderza ..

Niby nic nowego , ale Friko - jako nasz zasłużony mod , powinien być ponad to .. :D