Gość Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam ! Zapoznaj się z tą ciekawą miejscówką. Bywam tam systematycznie jeżeli czas pozwala. Ryba szczupak okoń i biała ryba. Cisza spokój i łódka do dyspozycji w cenie. http://www.domeknadwoda.pl/ Pozdrawiam Outsider http://www.szkiery.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam ! Zapoznaj się z tą ciekawą miejscówką. Bywam tam systematycznie jeżeli czas pozwala. Ryba szczupak okoń i biała ryba. Cisza spokój i łódka do dyspozycji w cenie. Dzięki,już wysłałem pytanie do P. Sławka.Wygląda fajnie Pozdrawiam Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 www.bledzewo-osrodek.plByłem tam dwa razy. Domki o różnym standardzie, większość pamięta Gierka. Jeziorko raczej nie dla spinningisty. Spokojnie za to można posiedzieć na pomoście ze spławikówką, i nie trzeba karty wędkarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Slavobeer - powiedz, gdzie łowisz w okolicach Sejn... Przez wiele lat tam jeździłem i znam dobrze: Gaładuś, Pomorze, Zelwę, Hołny, Berżniki, Dafrajtis itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mam pytanko był ktoś z was nad jeziorem Krasne (lubelskie),jak wygląda ta woda pod wypoczynek pływanie wędkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a ja polecam jezioro nieslysz ryby sporo niestety w lecie tez sporo turystow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Masz priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam i gorąco polecam J.Śniardwy a konkretnie wieś letniskową Nowe Guty, jest wspaniałe kąpielisko około 100m piaszczystego dna a woda po pas, dzieciaki szaleją, wypożyczalnia sprzętu pływającego, ryby w/w jeziorze jeszcze są itd, itd tel do właściciela domku 600 944 628 lub 695 710 354 można z pieskiem. Pozdrawiam nagruberyby.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam,jak wygląda urlop wypoczynek nad jeziorami na Słowacji?Które warte uwagi by pojechać,popływać,zwiedzić ładne okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam,szukam domku nad jeziorem w okolicach woj. lubuskiego lub wielkopolskie.Interesuje mnie domek blisko wody w której jeszcze są jakieś drapieżne rybki.Macie coś ciekawego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Slavobeer - powiedz, gdzie łowisz w okolicach Sejn... Przez wiele lat tam jeździłem i znam dobrze: Gaładuś, Pomorze, Zelwę, Hołny, Berżniki, Dafrajtis itd. Kilka razy byłem nad jeziorem Dmitrowo/Dymitrowo położone ok. 4 km od Sejn (wioska Sumowo).Fantastyczni gospodarze, dla nich samych warto mi tam jeździć 650km i pchać się całą niemal Polskę.Niestety jezioro ogołocone z ryb przez dierżawcę, który ponoć wiosną na tarliskach sieci ustawiał. Kilka lat temu odebrano mu/im możliwość rybaczenia żeby ryba się choć trochę odrodziła. Nie wiem czy to prawda... Tak mówili miejscowi i Pani z byłego sklepiku, która sprzedawała zezwolenia. Służę pomocą w razie chęci wybrania się i jak byście chcieli kontakt do gospodarzy. Przez Sejny przepływa bardzo ładna rzeczka Marycha, w której pływa całe mnóstwo kleni. Nieopodal płynie Czarna Hańcza, a tej rzeczki raczej roklamować nie trzeba. Chociaż ja poza małymi klenikami i kiełbiami nic podczas sływu kajakiem nie widziałem. Pewnie się bały biedne rybki zarobić po łbie wiosłem... W tym roku także myślałem o wybraniu się tam, ale jednak będzie albo to o co pytałem w wątku albo południe Europy-się zobaczy Pozdrawiam Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Może zna ktoś podobne miejsce w woj. Lubelskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkor Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Ja w tym roku jadę do miejscowości Szczybały Orłowskie nad jezioro Gawlik. Ponoć się odradza... Dam znać więc na początku września. A może wcześniej ktoś mi coś o nim napisze na priv... Byłbym wdzięczny. A na Mazurach polecam Kirsajty ( w zespole jeziora Mamry ). Sporo szczupaka tam jest, giganta nie złowiłem ale może coś urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Do @piotr__zamiara:Kolego, napisz coś więcej na pw. o tych okolicach. Jadę w tym roku na dwa tygodnie do miejscowości Poćkuny, nad jez. Samanis (małe jeziorko), ale niedaleko Berżnik, Pomorze i wiele innych.Będę wdzięczny za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerex Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam, chyba nie do mnie to zapytanie, pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 @spinerex, masz rację, nie do Ciebie to pytanie, tylko do @piotr__zamiara, ewentualnie do Kolegów, którzy łowili w jeziorach z okolic Sejn, Gib, Berżników.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 doradźcie , szukam fajnej agroturystyki nad jeziorem w miarę rybnym będę spiningował , najlepiej Pomorze lub Zachodniopomorskie , fajnie by było blisko morza , aby Żonka z dzieckiem się nie nudziła warunek : dostęp do łodzi , wyżywienie , działka z dostępem do jeziora i zwierzaki na gospodarce dla małegoewentualnie Kujawy lub Mazury , byle nie pod wschodnia granicądużo ofert już przejrzałem , ale zawsze coś nie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Robas ale jak Ty się człowieku cofniesz w czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Robas ale jak Ty się człowieku cofniesz w czasie? ale że niby co ? temat z 2012 ? czy jezioro rybne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Może ośrodek "Spławik" nad jez.Bukowo...blisko do morza miejscowość Dąbki przyjemna okolica a i rybki fajne są do połowienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Dzieki widzialem . ale to jednak nie to czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jezioro Żarnowieckie? Wysłałem priv, nie wiem czy jeszcze telefon aktualny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Nowego wątku zakładał nie będę, ale nie na 2012 a na początek lipca 2017r szukam ośrodka wczasowego z domkami nad jeziorem w lubuskim, zachodniopomorskim lub wielkopolskim. Nie żadna agro turystyka a ośrodek, tak dla mojego zdrowia psychicznego żeby dzieciaki towarzystwo miały. Rybki dobrze żeby w jeziorku jakieś były, bo dzieciaki lubią się spławikówką z pomostu pobawić a i ja chętnie z okoniówką bym poganiał. Z góry dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) doradźcie , szukam fajnej agroturystyki nad jeziorem w miarę rybnym będę spiningował , najlepiej Pomorze lub Zachodniopomorskie , fajnie by było blisko morza , aby Żonka z dzieckiem się nie nudziła warunek : dostęp do łodzi , wyżywienie , działka z dostępem do jeziora i zwierzaki na gospodarce dla małegoewentualnie Kujawy lub Mazury , byle nie pod wschodnia granicądużo ofert już przejrzałem , ale zawsze coś nie pasowało Byłem parę lat temu w Stajni Grażyny (wystarczy wpisać w wyszukiwarce), jak się trafi we właściwy moment to można się zdziwić, że takie rybki u nas w kraju pływają, ale do morza trochę daleko (do godziny nieagresywnej jazdy), jeździliśmy do Łeby, jak była pogoda dobra na plażowanie. Edytowane 17 Maja 2017 przez Alaryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) Nowego wątku zakładał nie będę, ale nie na 2012 a na początek lipca 2017r szukam ośrodka wczasowego z domkami nad jeziorem w lubuskim, zachodniopomorskim lub wielkopolskim. Nie żadna agro turystyka a ośrodek, tak dla mojego zdrowia psychicznego żeby dzieciaki towarzystwo miały. Rybki dobrze żeby w jeziorku jakieś były, bo dzieciaki lubią się spławikówką z pomostu pobawić a i ja chętnie z okoniówką bym poganiał. Z góry dzięki za namiaryHej!W lubuskim masz trochę fajnych jezior.Jezioro Lubiąż w Lubniewicach, woda przełowiona ale jeszcze coś tam pływam Łowię tam od lat.Ośrodki to Zielony Cypel, Stilon (tu masz pomosty i plaże) i jeszcze coś byś znalazł. Masz miejscowość Łagów, piękna okolica, dwa piękne jeziora, sporo ryb.Jezioro Lubikowo. jezioro Niesłysz.Wszędzie są ośrodki wczasowe, można połowić na spławik i są tam fajne okonie, które akurat Ciebie interesują.Nie pomogę w namiarze ośrodka, wszystko w internecie można znaleźć, po prostu nie pamiętam...Adam. Edytowane 18 Maja 2017 przez chojny83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi