robas Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Byłem parę lat temu w Stajni Grażyny (wystarczy wpisać w wyszukiwarce), jak się trafi we właściwy moment to można się zdziwić, że takie rybki u nas w kraju pływają, ale do morza trochę daleko (do godziny nieagresywnej jazdy), jeździliśmy do Łeby, jak była pogoda dobra na plażowanie.dzięki także to widziałem , wybór jednak padł na morze , będę miał rzekę i jezioro do dyspozycji , żona z małym 70m do morza , mam nadzieję że urlop będzie udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Robert,pochwal się tą miejscówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Robert,pochwal się tą miejscówką... Wicie z J. Kopań i Wieprzą nad rzeką już byłem , jezioro będę poznawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi