bartsiedlce Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Tytuł miał Was zachęcić do przeczytania, ale temat jest bardzo poważny.Poszukuję dojścia do pracownika linii lotniczej LOT, konkretnie do członka załogi pokładowej samolotu.Nie mogę publicznie wyjaśnić szczegółów. Powiem tylko, że chodzi o pomoc dla bardzo ciężko chorego dziecka, konkretnie dla Michała, o którym pisałem tu - http://jerkbait.pl/topic/100456-pro%C5%9Bba-o-pomocJeśli ktoś z Was ma znajomego, przyjaciela, brata, czy w szwagra wśród personelu pokładowego, proszę o kontakt na priv. Wyjaśnię szczegółowo w czym problem. Sprawa jest wyjątkowo pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Musi byc LOT czy chodzi o osobę z branży?Daj znac na priv.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy próbowali pomóc.Mam nadzieję, że wszystko się uda. Na jerkbaitową brać zawsze można liczyć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi