slawek_2348 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Od wczoraj na pasku zakładek ikonka Jb.pl zmieniła się z niebieskiego "żarłacza" na pomarańczowy kwadracik "Orange" - też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 doktorek Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Nie wszystko ok, po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rd1_68 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delbanka Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Czyżby syndrom majówkowy... Na poważnie to bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 U mnie ok, czyli bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Czyżby syndrom majówkowy... Na poważnie to bez zmian. Weekend się skończył a ja dalej widzę pomarańczowo .Co ciekawsze na pasku aktualnie wyświetlanej strony jest jak trzeba, ale każda próba ściągnięcia na pasek kończy się z ikoną orange.Wszystkie inne ikonki nie odbiegają od normy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delbanka Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Długi weekend trwa dalej U mnie nadal OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Sławek, zrób prtscr bo aż wierzyć się nie chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Sławek, może ktoś dla kawału nakleił Ci ikonkę "Orange" na monitor! :D (Pytałem syna, który jest bardziej kompetentny w tych sprawach i też nie wie, co to może być... ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcy- Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Też zdarzało mi się, że niektóre ikonki zakładek się zmieniały. Też nie potrafiłem skumać o co chodzi. Najbliżej byłem, że przeglądarka sfiskowała gdy szybko klikałem kilka zakładek jedna po drugiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) tak to wygląda Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Czy po pojawieniu się ikony czyściłeś może przeglądarkę?Jeśli nie to proponowałbym zacząć od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 przeglądarka czyszczona co tydzień z "automatu" , dzisiaj zrobiłem to ręcznie i efekt: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Ale, ale, żeby nie było za słodko: ikonkę odzyskałem ściągając ją z otwartej strony Jb. Przy próbie ściągnięcia ze strony głównej nadal wkleja się Orange... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 przeglądarka czyszczona co tydzień z "automatu" , dzisiaj zrobiłem to ręcznie i efekt:Tośmy tego "Orangowego Bohuna" usiekli Sławku! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Nie całkiem, wyłazi jeszcze gadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
slawek_2348
Od wczoraj na pasku zakładek ikonka Jb.pl zmieniła się z niebieskiego "żarłacza" na pomarańczowy kwadracik "Orange" - też tak macie?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi