Janusszr Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 W regulaminie amatorskiego połowu ryb w Wigierskim Parku Narodowym znalazłem takie coś;"zabrania się używania silników spalinowych i hybrydowych (spalinowo-elektrycznych)". Zetknął się może ktoś z takim cudem?-Silnik zaburtowy spalinowo-elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Pewnie chodzi im o spaliny z zamontowanymi na płycie elektrykami. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lepton Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 "zabrania się używania silników spalinowych i hybrydowych (spalinowo-elektrycznych)". Zetknął się może ktoś z takim cudem?-Silnik zaburtowy spalinowo-elektryczny. Tak widziałem (na Czorsztynie). "Pomysłowy Dobromir",wstawił do swej łodzi mały agregat prądotwórczy Hondy.Cichutkie to nawet było. Z daleka łódka sprawiała wrażenie,że jest napędzanazaburtowym elektrykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Sądzę, że "prześli sami siebie" z tym regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Sądzę, że w sądzie by się i tak nie oparło, bo silniki hybrudowe po prostu nie istnieją (np. spalinowo-elektryczne), a przynajmniej ja nie znam. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Właśnie. Doczepiony elektryczny silnik do płyty spaliny, to są dwa silniki, a nie jeden hybrydowy.Jeden wymyślił bzdurę, drugi podpisał......Przez chwilę sądziłem, że coś mi umknęło z techniki motorowodnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Zawsze możesz pływać na hybrydzie jonowo - antymateryjnej ze wspomaganiem solarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Zawsze możesz pływać na hybrydzie jonowo - antymateryjnej ze wspomaganiem solarnym Sam pływaj Dzięki Ja mam na najbliższe lata napędy do swoich pływadeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Janusszr
W regulaminie amatorskiego połowu ryb w Wigierskim Parku Narodowym znalazłem takie coś;
"zabrania się używania silników spalinowych i hybrydowych (spalinowo-elektrycznych)".
Zetknął się może ktoś z takim cudem?-Silnik zaburtowy spalinowo-elektryczny.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi