fryc203 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Wracając z nad Narwi, zajrzałem na 20 minut sprawdzić czym "pachnie" Wisła i trafił się taki 70 z plusikiem 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidziak Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Przepiękna rapeczka na wobka Tomka Janeczka Największa w sezonie, hol był niesamowity z kilku powodów: byłem bardzo wygłodniały walki z fajnym boleniem, ryba była słabo zapięta i bardzo silna, dodatkowo jakimś cudem coś zrobiła z żyłką tym swoim ogromnym ogonem więc pikawa była Ten sezon mam naprawdę słaby jeśli chodzi o bolki więc rybka odrobinkę 70 + dała mi mnóstwo radości. Pozdrawiam wszystkich "raperów" 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Ryba co prawda ledwo przekroczyła forumowe minimum ale w rękach "niewymiarowego" łowcy prezentuje się co najmniej jak metr Miła niespodzianka, tym bardziej, że wypad miał na celu trening rzutowy, z opcją zahaczania małych okonków. Synek po wypróbowaniu kilku przynęt zdecydowanie stwierdził, że popper najfajniejszy, bo daleko lata i fajnie chlapie... Podsumowałem: " na to ty tutaj nic nie złowisz, w dodatku za szybko kręcisz..." i wyszło jak zwykle - że się nie znam. Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez robbertzam 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Nie ma lipy???? dzisiaj było tylko grubo... 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ryba co prawda ledwo przekroczyła forumowe minimum ale w rękach "niewymiarowego" łowcy prezentuje się co najmniej jak metr bolen.jpg Miła niespodzianka, tym bardziej, że wypad miał na celu trening rzutowy, z opcją zahaczania małych okonków. Synek po wypróbowaniu kilku przynęt zdecydowanie stwierdził, że popper najfajniejszy, bo daleko lata i fajnie chlapie... Podsumowałem: " na to ty tutaj nic nie złowisz, w dodatku za szybko kręcisz..." i wyszło jak zwykle - że się nie znam. I po miejscówce ... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 I po miejscówce ... Wysłane z mojego S60 przy użyciu TapatalkaMiejscówka tubylcom dobrze znana, często/gęsto oblegana, więc sekret to żaden. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Hejo Jedni mówią zagraniczne się nie liczą Ale w tym roku postanowiłem się pochwalić tu w wątku ze swoich wyników Jak do tej pory (8 lat )w Holandi dorwałem jedynie 3 bolki ,co prawda nigdy na nie nie stawiałem w pierwszej kolejności (trafiały się jako przysłów ) .To w tym roku postanowiłem na poważnie zapolować na te srebrne torpedy .No i zaczęło się , pierwszy dzień jako tako jak to mówią (3sztuki) ,drugi dzień już zwalił mnie z nóg bo w sumkę wyjechało 16sztu w rozmiarze 40-70 cm . Dziś robiłem do 71sztuk łowiąc 10 bolkow w słusznej wielości (kilka na fotka z dzisiaj ) Cel jest jeden dobić do setki w miesiąc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Kocham Brdę jak i jej serce Borów Tucholskich. Znam ją od samego początku jej biegu jak i tam gdzie się kończy. Kolejny wypad nad nią zaowocował pięknym ubootem bolenia. Chociaż że nastawiony byłem na pstrąga to bardzo mnie ucieszył. Branie potęga. Powierzchniowe na popera Salmo pop w głównym nurcie rzeki.Odjazdy jakie mi robił są nie do opisania. Spinning Dragon ProGuideX 2,45cm do 21cw, Żyłka 0,20mm. Jazda była bez trzymanki. Tylko szkoda że jest ich coraz więcej i są coraz większe. Boje się o populacje pstrąga i nie tylko .Pozdrawiam .Kriss. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Panowie,używa ktoś do łowienia boleni woblera Mud Sucker od Jackalla? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Wobler własny avid i Stella, zaporówka, 10 lb Plećka 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Przedstawiam wam...Balona????bo tak nazwałem tą rybę???? fura mięśni???? momentami nie do zatrzymania. Strzał w mojego SNAJPERa 22gr, nie z gejzerem wody, tylko jak wybuch bomby atomowej???????? połamania w ten weekend dla wszystkich... 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Wiślany smakosz Thrilla w upiornym kolorze. Ryba z 7 w kodzie. Sprzętowo:Konger Paladin CX Hard Blade 305, 10-35gramDaiwa Luvias 3012HPlecionka YGK 1.5Salmo Thrill Silver Ghost 7cm na agrafce Pozdrawiam,malcz 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jest chwila na drzemkę...i walczę dalej???? 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Od razu moc wróciła???? 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) „przykosił” w samo południe Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez pmiszk1 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Niedzielne dwa z pięciu, zero aktywności na powierzchni, ale były????Ustrzelone.????oczywiście na mojego SNAJPERa 22gr.zaliczyłem też dwa spady ryb, myślę, że największych w tym sezonie???? 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgarnął bezstera mojej produkcji z przelewu po drugiej stronie Warty 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Rożnowskie bolenie nawet gdy maja słabszy dzień..Potrafią dostarczyć wiele frajdy. Ryba złowiona na specjalistyczna wersje AR. 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz83 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Do 7 dych brakło pół centa ????Ale sponiewierał mnie strasznie... Nie chciał się poddać i za cholere nie mogłem go wyciągnąć z nurtu... Hol trwał ok 8-10 min że względu na lekki zestaw (patyk do 9 gram) Zgarnął sieka w samym środku klatki i się zaczęło, najpierw w górę w główny nurt ale chyba tylko po to żeby się rozpędzić ???? jak poszedł z wodą w dół... hamulec dosłownie gwizdał... Ręka drętwieje a on dalej swoje znowu w górę - zacząłem się zastanawiać czy czasem to nie brzana... Gdy jest na mojej wysokości w końcu go widzę, boleń ale jaki gruby, w wodzie dawałem mu lekko 75 cm ???? I w tym właśnie momencie, jak nie walnie ???? grot w środkowej kotwicy się rozgina... Na całe szczęście druga trzyma, ale żadna już nie jest w pysku, to tylko go podkręciło i ponownie ogień w dół, masakra.Zanim wjechał do podbieraka, chwila jeszcze minęła... a po rozgiętej kotwicy zostanie mu paskudny ślad na czubku głowy niestety bo tam się ponownie wbiła w trakcie jego ucieczek W każdym razie bolo miał 69,5 cm i po szybkich fotkach oraz chwili na płytkiej wodzie w moim towarzystwie, odpłynął tam gdzie mu się tak strasznie spieszyło - w dół rzeki ???? 43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidziak Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Wieczorny grubasek, na uklejkę RH 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 takie cudo 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ławica naszego kolegi Pawła Nowaka (@nowwwak) w akcji. I Boluś wrócił do swoich 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi