damien79 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Edytowane 12 Września 2018 przez damien79 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Rybka z Odry, przyłów przy okoniach. Na wędce do 9 gram było trochę zabawy. Mistrall Sicata Pro Jigger 1.86m 1-9g Edytowane 15 Września 2018 przez bartsiedlce 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Wiślana siedemdziesiątka z płycizn. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) Wiślana 65-68 z głębokiego nurtu przy opasce Złowiona na płytki zaczarowany ołówek Janusza. Edytowane 13 Września 2018 przez jerzy6 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 A ja sobie tak ostatnio testuje dzieła naszych forumowych twórców @Tomy's i @nowwwak. Słonecznica i pintail Tomka łowna Ławica i poper Pawła także łowne I powroty 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 72cm. Wobler Piotra Gołębia daje ostatnio sporo ryb. ..i adrenaliny. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Z ostatnich miesięcy kilka bolków 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 74cm -jest coraz lepiej. Zebrał powierzchniowego tapsa jak karpik chlebek. Nie było widać aktywności, a mimo wszystko dał się skusić! Branie bardzo delikatne, ale jak poczuł kotwicę dał nieźle popalić. ..Ryba w doskonałej kondycji co widać na foto, spasiony strasznie. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Dzisiaj wpadło kilka ryb. Na foto najprzyzwoitszy. Przynęta kawałek drewna bez steru 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michalvcf Opublikowano 15 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Odrzański Bolo z 8 z przodu, ogółem dziś wpadło 5 sztuk na tego samego woba. Wobek Michała Olejnika, Oleix. 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Po kilku sandaczykach biorących dosłownie za skórkę potężna Bomba.!..po sposobie walki ryby od razu było jasne że to jednak coś uklejowatego... Lamiglas Cpro 9"/Slammer(0,30)/ES3" 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Gruby wobler , gruba rapa 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Nocne bolenie fajnie się łowi, gorzej jest z uwiecznieniem ich na zdjęciach.Tym razem udało się wyjąć tego największego. To trzecia 80 w tym sezonie ???? dodatkowo jeszcze trochę ponad 65 cm i 63 cm. Ryby już grube, odpasione i silne.Osiemdziesiątak wziął na pełnym wyrzucie po dwóch obrotach korbą, więc było trochę holowania. A zpiął się tak, że podczas odjazdów uderzał ogonem w plecionkę, więc myślałem że sumowy przyłów holuję ???? 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 (edytowane) Trzeba dobrze pokombinowac z ustawieniami ,ale idzie zrobic w nocy przyzwoita fotke Kolejne 75+ na swoja 7-meczke Edytowane 16 Września 2018 przez Usak 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazzze Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Nocne bolki maja swoje godziny..Ja trafiam ryby zarowno o 22:30 jak i 1:30 i 4 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Wymagał 3 podejść i przerzucenia trochę drewna w pudełkach.Za pierwszym zawiodła nawigacja i wszedłem mu na głowę.Za drugim odprowadzał tylko kilkukrotnie przynęty. Za trzecim podejściem zagrało wszystko i na szczęście uderzył w pierwszym rzucie...na szczęście, bo był jedyną widoczną i żerującą rybą tego wypadu. 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 72cm -chyba trafiłem w jeden rocznik. ..Walka też była słaba, bo po nim 60tka walczyła bardziej, może dlatego, że takie zapasione ''sumo ''.Znowu ukleja powierzchniowa taps rządziła! Brania agresywne, fontanny szły w górę! 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Ławica 50TW @ nowwwak.Taki mały a taki kogut Pa,pa do następnego 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 stykacz... 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dziś 4,5h nad Odrą , więcej nie dało rady. 5boli na brzegu 3 spady i ponownie sum 122cm, szczerze wcale wolniejszy od rap nie był.Dwa najw. 74 i 73cm ,było ok jak na krótki wypad 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 20 Września 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Chłodne poranki, chłodne wieczory..Woda po kostki + AR 10 tak zajechany ze z żadnej strony nie przypomina już uklei = bolo wjeżdżający bokiem pod same nogi. 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Dzisiaj wpadło kilka ryb. Na foto najprzyzwoitszy. Przynęta kawałek drewna bez steru Daniel, Ty łowisz na kawałek drewna a ja na Twojego wymuskanego sterowca 7,5 cm.Taką siedemdziesiątkę sterowiec skusił I odpłynął Daniel nie łów na drewno tylko na wypasione swoje dzieła 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Wczoraj ostatni raz w tym roku popłynąłem na bolenie. Finisz sezonu udany. Na płytkiej niepozornej przykosie trafił się taki oto grubas. Zabawne, bo na tej przykosie stanąłem w ogóle przez pomyłkę. Miałem stanąć 100m wcześniej na innej sprawdzonej mecie, którą niechcący minąłem. Na końcu holu było trochę dramatyzmu, przy podbieraniu o mały włos go nie straciłem. Z resztą zobaczcie sami. Połakomił się na starego poczciwego Thrilla, dociążonego lametą. 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Kolejny dwudniowy wypad nad Odrę. W piątek trzeba było mierzyć się z siłami przyrody, ale za to kolega, który pierwszy raz był ze mną na pontonie poprawił PB i to boleniem "szerszym niż dłuższym", a dla mnie dziś nagroda i nowe PB. wstawione za zgodą kolegi - to ten szerszy niż dłuższy Edytowane 23 Września 2018 przez Jano 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi