guciolucky Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Dla odmiany coś z leśnego jeziorka Zabrakło kilku godzin i spadł śnieżek 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Rybka na wobler Tomyego Raptor BS. Były też dwa mniejsze. Edytowane 2 Listopada 2018 przez kanu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Ryba "z pamiątką" po poprzednim łowcy co nie przeszkadzało jej w żerowaniu. Edytowane 2 Listopada 2018 przez kanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Chyba jeszcze nie łowiłem ich w listopadzie.Dziś dwa, rzut po rzucie. Najpierw stykacz, a potem już całkiem fajny grubasek. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Grubas z przedwczoraj.Wziął na lekko smuzacego bez stera,jak większość w tym roku :-) 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Moje nie wyglądały na listopadowe , ale poza połowe 7 na przodzie.Ogólnie 11 na brzegu 5 ponad 70cm , oraz jeden spadł pod nogami.Ludzi sporo , kiedy zobaczyli mój hol natychmiast miałem dwóch towarzyszy .Szczęście nie mogli sobie z rapami poradzić, a jedną małą którą złowili zabrali Dzień był miły Foto dwie najdłuższe . 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Dzisiejszy grubasek. Waleczna ryba, rozgiął obie kotwiczki w woblerze. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 4 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Osiemdziesiątaki: - z końca września... … i początku października http://jerkbait.pl/gallery/album/42-tasiek-fotojb/ 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Gratuluję łowcomU mnie,też,coś od czasu do czasu skubnie Edytowane 4 Listopada 2018 przez woblery z Bielska 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Największy z czterech dzisiejszych. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Takich widoków to w listopadzie się nie spodziewałemRyb w sumie też nie bardzo, a jednak się udało. Może nie kaban ale cieszy bo pierwszy raz złowiłem bolenia z premedytacją w listopadzie. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dokładnie jak kolega wyżej wspomniał, Listopad to mamy tylko z kalendarza, ten wczoraj przywalił w powierzchniowca aż miło, 66 cm ale bardzo gruby i silny. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Cóż, pogoda, nie pogoda, faktem jest, że mamy listopad i bolenie!Korzystać mogą wszyscy.Dziś dwa podobne. Z drugim już się nie fotografowałem, bo wiatr urywał głowę 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Saira 14cm, czeburaszka i opad Czyli typowo boleniowe łowienie ???? 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 7 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Zabrał wolno prowadzonego "Rangera" z rozmycia warkocza http://jerkbait.pl/gallery/album/42-tasiek-fotojb/ 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dzisiejsza rybka, chyba jedna z ostatnich o ile nie ostatnia w tym roku. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanu Opublikowano 9 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Powtórzyłem wieczorem wyjazd na ryby i trafiła mi się piękna rapa. Życiówka. Na wobler Lipińskiego Eter. Edytowane 9 Listopada 2018 przez kanu 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Branie około 20:00 ze środka rzeki. Wobler prowadzony powoli z chwilowymi zatrzymaniami na opad. Ryba szła bardzo spokojnie pod prąd, chyba nie do końca była zorientowana co się stało. Dopiero gdy znalazła się blisko brzegu zaczęły się odjazdy. Było ciemno i sądziłem że to metrowy sumek bo bardzo młynkowała. Gdy zobaczyłem że jest pewnie zapięta za środkową kotwiczkę pozwoliłem jej się zmęczyć. Potem podbierak, parę szybkich fotek i z powrotem do wody. Ot i cała historia 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 I mi się dzisiaj poszczęściło, zaporówkowy. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Piękne te późnojesienne bolenie, tak szczerze to wiele się o nich pisze (wiele, niewiele?), wiemy jak się do nich zabrać, ale tak rzadko namierza się miejsca gdzie można regularnie je łowić w tym okresie. Piękne odpasione ryby, piękne emocje, wspaniałe połowy późnojesiennych bolków, miło popatrzeć, u mnie na Wiśle w okolicach Puław, Kazimierza Dolnego, choć wiele potencjalnych miejsc to naprawdę ciężko o namierzenie jesiennych boleni o konkretnych wymiarach do regularnego połowu. Są klatki, głębokie doły na 7,5 metra i czasem głębiej, jednak połów bolenia w tym okresie jesieni, gdzie i tak sezon bardzo sprzyja, jest bardzo utrudniony. Praktykuje gumy RH, głęboko schodzące woby, wolne prowadzenie z zatrzymaniem, podnoszenie gumy od dna w szybkim czy wolniejszym tempie, jak i woblerów, teoretycznie wszystko gra i "buczy" a w rezultacie skromne małe bolenie, lub całkowicie puste dni. Gratuluje łowcom pięknych ryb w tym okresie, i przybijam pione:)Miło zajrzeć na ten wątek i nie zrażać się do pustych boleniowych dni:)Siła!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 11 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 http://jerkbait.pl/gallery/album/42-tasiek-fotojb/?st=100 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tasiek321 Opublikowano 12 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 http://jerkbait.pl/gallery/album/42-tasiek-fotojb/ 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 http://jerkbait.pl/gallery/album/42-tasiek-fotojb/ 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mateusz998 Opublikowano 16 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Kilka boleniowych migawek Rapowy weteran, nie tylko kłujący pyski, ale też obierający bolenie z łusek Niestety poszedł z konkretną rybą Zwieńczenie udanego holu i krótkiej sesji... 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi