Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 HejaPropozycja, za jakieś dwa tygodnie, w weekend, spotkać się i pokręcić muchy, pooglądać nawzajem swoje kije i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jestem za. Spotkanie zamknięte czy mo?źna kilku innych zboczk?łw zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zale?źy jakie mają kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Po stokroć za, czyli 3 x TAK 14-15 , 21-22 i 28 mam wolne więc będę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zale?źy jakie mają kije Jaxon enterprises and co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 O, ja chcę Terminu nie podam, bo i tak nie wiem, kt?łry będę miał luźny... ale będę chciał być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gobio Gobio Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Po stokroć za, czyli 3 x TAK 14-15 , 21-22 i 28 myślałem ?źe anonsujesz koleg?łw .... z kijami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mam pewną taką elastyczność i zapewnę będę m?łgł dość swobodnie dostosować się terminowo. Rzecz jasna z przyjemnością Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Po stokroć za, czyli 3 x TAK 14-15 , 21-22 i 28 myślałem ?źe anonsujesz koleg?łw .... z kijami ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kocmyrz Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 O, ja chcę Terminu nie podam, bo i tak nie wiem, kt?łry będę miał luźny... ale będę chciał być. To ja te?ź wpadnę pod warunkiem, ?źe weźmiesz m?łj muchowy kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Po stokroć za, czyli 3 x TAK 14-15 , 21-22 i 28 myślałem ?źe anonsujesz koleg?łw .... z kijami Ich nie trzeba anonsować, będzie termin, będą ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 wstępnie się pisze choć na muszki nie łowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nemo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ja na muszki łowię sporadycznie, ale chętnie się spotkam. Jeśli to będzie weekend, to będę na pewno do zobaczenia zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Heja
Propozycja, za jakieś dwa tygodnie, w weekend, spotkać się i pokręcić muchy, pooglądać nawzajem swoje kije i takie tam
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi