Robert Crocker Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Ktoś się orientuje jak tam wygląda sprawa zezwoleń jednodniowych ? Gdzie je można dostać ? Zamiast łowić w majówkę muszę tam jechać na wesele i to pt - ndz. Chociaż bym wędkę zabrał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Woda należy do OC http://www.pzw.org.pl/18/cms/10241/skladki_okresowe__przelew_bankiem_lub_poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Dzięki. Orientuje się ktoś gdzie w Mławie kupię 1dniowe jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek97 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Sklep Wedkarski na ul.Piłsudskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Byłem, zapłaciłem i przez 3 dni nawet tyka nie miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 (edytowane) Ja tam kiedyś lowilem, ale to było jakieś 24 lata temu. Chyba dużo pozmieniało...się.. Edytowane 8 Maja 2018 przez ms80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi